رسپی خورشت داوود پاشا ترکیهای؛ اصیل و خوشمزه

“`html
خورشت داوود پاشا یکی از خورشتهای خوشمزه و ساده است که شبیه به خورشت فسنجان میباشد. این غذا اصالتا متعلق به ترکیه است و میتوان آن را با کته، چلو یا نان سرو کرد.
در این رسپی، فقط از مواد اصلی خورشت داوود پاشا استفاده شده، اما شما میتوانید براساس سلیقهتان از سایر مواد هم بهره ببرید.
ما امروز در رضیم بلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه خورشت داوود پاشا را بهصورت مرحله به مرحله به همراه نکات لازم برای تهیه این خورشت به شما معرفی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.
طرز تهیه خورشت داوود پاشا
مدت زمان آمادهسازی و پخت این خورشت بین ۴۰ تا ۶۰ دقیقه است.
این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است.
این غذا از نظر سختی در سطح متوسط قرار دارد.
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۱ پیمانه |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
نعنا خشک | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۱۰ گرم |
مرحله اول: آمادهسازی پیاز
یکی از پیازها را بشویید و پوست بگیرید. آن را با رنده ریز رنده کنید و پیاز رنده شده را درون یک آبکش قرار دهید.
با پشت قاشق، پیاز را فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. این کار به کیفیت کوفتهها کمک زیادی میکند.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش برگ مو با گوشت
مرحله دوم: تهیه کوفتهها
پیازهایی که آب گرفتهاید را در یک کاسه بریزید و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید.
به دلخواه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آنها را خوب ورز دهید.
از این مخلوط به اندازه هر کوفته ۴۰ تا ۴۵ گرم بردارید و شکل دهید. سپس کوفتهها را در یک ظرف بچینید و روی آن را با پلاستیک فریزر بپوشانید. کوفتهها را به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله سوم: سرخ کردن کوفتهها
در یک قابلمه مناسب، کره را بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری روغن هم اضافه کنید تا کره نسوزد.
حالا کوفتهها را به روغن اضافه کنید و هر طرف را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آنها تغییر کند و پخته شوند. بعد از سرخ کردن، کوفتهها را از قابلمه خارج کنید.
مرحله چهارم: آمادهسازی پیاز خورشت
پیاز دوم را بشویید و پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد کنید.
پیاز خرد شده را به همان قابلمهای که کوفتهها را سرخ کردهاید اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
بیشتر بخوانید: رسپی کادین بودو؛ کوفته اصیل ترکیهای
مرحله پنجم: افزودن ادویهها
زردچوبه
“““html
نعنا خشک را به پیازهای در حال تفت اضافه کنید.
در این مرحله باید سریع عمل کنید؛ چون نعنا خشک ممکن است در اثر حرارت بسوزد.
همزمان، کوفتههای سرخ شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طعم کوفتهها به سایر مواد منتقل شود.
مرحله ششم: آمادهسازی رب انار
رب انار را در یک کاسه مناسب بریزید. آب جوش را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب انار در آب حل شود.
سپس این ترکیب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
حرارت را بالا ببرید تا مواد درون قابلمه به جوش بیاید.
درپوش قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و ۲۵-۳۵ دقیقه زمان دهید تا خورشت به غلظت مناسبی برسد و لعاب بیندازد.
خورشت داوود پاشای خوشمزه شما آماده سرو است.
میتوانید آن را با نان یا برنج نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوفته ریزه (کوفته قلقلی)
نکات و فوت و فنهای تهیه خورشت داوود پاشا
در تهیه خورشت داوود پاشا به ۴ نکته زیر توجه کنید:
- میتوانید از مقداری مغز گردوی خرد شده یا آسیاب شده در تهیه این خورشت استفاده کنید.
- برخی در آخر پخت، کمی دانه انار تازه به خورشت اضافه میکنند.
- اگر رب انار شما خیلی ترش است و طعمهای ملس یا شیرین را دوست دارید، میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
- کوفتههای این خورشت را میتوانید با گوشت مرغ چرخکرده نیز تهیه کنید.
امیدواریم این رسپی مورد توجه شما علاقهمندان به غذاهای ساده و خوشمزه قرار گرفته باشد و شما هم طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم بیان کردیم، این خورشت خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.