رسپی

رسپی خورشت کرفس با مرغ + نکات و فوت‌وفن ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش کرفس یکی از خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که در انواع مختلف آن از نعنا و جعفری خرد شده و همچنین رب گوجه فرنگی استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم به ۴ روش تهیه خورشت کرفس با مرغ اشاره شده است؛ این روش‌ها شامل استفاده از رب گوجه فرنگی، نعنا و جعفری، آلو و لوبیا می‌باشند.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه خورش کرفس با مرغ خوشمزه و مجلسی، ابتدا باید پیاز و سیر خرد شده را در روغن سرخ کنید. سپس تکه‌های مرغ را اضافه کرده و چند لیوان آب بریزید تا مرغ‌ها خوب بپزند. کرفس‌ها را خرد کرده و در روغن تفت دهید. وقتی مرغ‌ها پخته شدند، کرفس و آبغوره را اضافه کنید و نمک و ادویه را هم بزنید تا خورش آماده شود.

اگر می‌خواهید خورش را با نعنا و جعفری تهیه کنید، می‌توانید از نعنا و جعفری تازه خرد شده استفاده کنید. همچنین می‌توانید با اضافه کردن مقداری آلو و لوبیا، طعم متفاوتی به خورش بدهید. برای مطالعه جزئیات رسپی خورشت کرفس با مرغ به ۴ روش مختلف، با ما همراه باشید.

خورش کرفس با مرغ و رب گوجه فرنگی

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۱۲۰ دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۴ نفر

مواد لازم برای خورشت کرفس با مرغ

پیاز ۱ عدد بزرگ
کرفس ۴۰۰ گرم
ران و سینه مرغ ۴ تکه
سیر ۲ حبه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آبغوره ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

رسپی خورشت کرفس با مرغ

در ادامه به مراحل تهیه خورشت کرفس با مرغ و رب گوجه فرنگی اشاره شده است.

مرحله اول: پیاز و سیر را در روغن تفت دهید

برای شروع، پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید تا نرم شوند. بعد از آن، سیرها را رنده کنید و با پیاز برای چند دقیقه تفت دهید.

مرحله دوم: مرغ و چاشنی‌ها را اضافه کنید

تکه‌های مرغ را بشویید و سپس با مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده مزه‌دار کنید. سپس مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و همه قسمت‌های آن را در روغن سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت کرفس بدون گوشت

مرحله سوم: رب گوجه فرنگی را سرخ کنید

در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. رب گوجه را به روغن اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا خوب سرخ شود.

“““html

بوی خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند. سپس ترکیب مرغ، پیاز و سیر سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم: مرغ را بپزید

در این مرحله باید ۳ لیوان آب گرم در قابلمه بریزید و درب قابلمه را روی آن بگذارید تا مرغ‌ها برای نیم ساعت بپزند، سپس تا پخت کامل مرغ‌ها به سراغ مرحله بعد بروید.

مرحله پنجم: کرفس‌ها را سرخ کنید

کرفس‌ها را بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید. کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. کرفس‌ها را برای ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید و بعد شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله ششم: خورش را آماده کنید

زمانی که مرغ‌ها پختند، می‌توانید کرفس سرخ شده را همراه با آبغوره به خورش اضافه کنید. اجازه دهید خورش کرفس شما برای نیم ساعت دیگر روی حرارت ملایم بجوشد. در صورت نیاز مقداری نمک و ادویه به غذا اضافه کنید. هر زمان که احساس کردید، آب خورش به غلظت مناسب رسیده است، می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید و خورش را در کنار برنج آبکش سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت قورمه سبزی جا افتاده

رسپی خورشت کرفس با مرغ + نکات و فوت‌وفن ها

خورش کرفس با مرغ و لوبیا

برای پخت این خورش با مرغ و لوبیا می‌توانید از مقداری لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی استفاده کنید. فراموش نکنید که قبل از پخت لوبیا، آن را برای چند ساعت در آب بخیسانید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ لوبیا گرفته شود. سایر مراحل طبخ این خورش مثل روش‌های قبل است.

خورش کرفس با مرغ و آلو

برای درست کردن خورش کرفس می‌توانید از مقداری آلو نیز استفاده کنید. در این روش باید آلوها را همراه با مرغ و سایر مواد تفت دهید و سپس آب را اضافه کنید و خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آماده شود.

بیشتر بخوانید: راهکارهای از بین بردن تلخی خورشت کرفس

خورش کرفس با مرغ و نعنا و جعفری

برای درست کردن این خورش با نعنا و جعفری باید از ۲ قاشق جعفری و ۲ قاشق نعنای خرد شده تازه استفاده کنید و به جای ۲ قاشق رب از یک قاشق از آن استفاده کنید. در این روش باید مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و نعنا، جعفری و کرفس خرد شده را برای چند دقیقه تفت دهید.

در یک ماهیتابه دیگر پیاز خرد شده را با مرغ سرخ کنید و بعد زردچوبه را به آن اضافه کنید. زمانی که مرغ سرخ شد، رب گوجه را اضافه کنید. ۲ دقیقه مواد را تفت دهید و بعد همه مواد را با ساقه‌های کرفس و ۲ لیوان آب جوش در قابلمه بریزید. مقداری نمک، فلفل و آبلیمو به غذا بزنید و اجازه دهید خورش برای نیم ساعت بجوشد و جا بیفتد.

نکات و فوت‌وفن های رسپی خورشت کرفس با مرغ

نکات و فوت‌وفن های رسپی خورشت کرفس با مرغ

در این بخش به چند نکته طلایی برای پخت خورش کرفس با مرغ اشاره شده است، با ما همراه باشید.

  • مقدار غلظت این خورش کاملا سلیقه‌ای است و می‌توانید بنا به سلیقه خودتان این خورش را غلیظ یا آبکی آماده کنید.
  • برای مزه دار کردن خورشت کرفس با نعنا و جعفری حتما مقداری پودر لیمو عمانی به خورش اضافه کنید.
  • برای درست کردن این خورش بهتر است از ساقه و برگ کرفس در کنار هم استفاده کنید.
  • خورش کرفس باید کمی
    “““html
  • اگر می‌خواهید طعم خورشت کمی ترش باشد، می‌توانید از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنید.
  • بهتر است از کرفس تازه و ترد برای تهیه این غذا استفاده کنید.
  • در بعضی دستورها از گشنیز و شوید خرد شده هم استفاده می‌شود.
  • برای جا افتادن خورشت کرفس، باید تمام مواد را خوب سرخ کنید و سپس با حرارت ملایم بپزید.
  • اگر دوست دارید خورشت غلیظ‌تر شود، مقداری آرد به آن اضافه کنید.
  • تهیه خورشت کرفس به صبر و حوصله زیادی نیاز دارد، مشابه خورشت قورمه سبزی.
  • حتما از رب گوجه‌فرنگی باکیفیت برای این غذا استفاده کنید.
  • ادویه‌های مناسب برای این خورشت شامل ترکیبی از زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل و نمک هستند.
  • برای تهیه خورشت کرفس با نعنا و جعفری، نسبت جعفری به نعنا باید ۳ به ۱ باشد.
  • اگر به سبزی تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از سبزی خشک استفاده کنید.
  • قبل از خرد کردن کرفس، قسمت رشته‌ای آن را جدا کنید.
  • اگر از لیمو عمانی استفاده می‌کنید، حتما آن را سوراخ کنید و چند ساعت در آب بگذارید تا تلخی‌اش برطرف شود.
  • تلخی خورشت کرفس معمولاً به دلیل تفت دادن بیش از حد سبزی و ادویه‌ها است.
  • برای لعابدار شدن خورشت کرفس می‌توانید مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید.
  • در دستور خورشت کرفس با مرغ و رب انار می‌توانید به جای آبغوره و آبلیمو از رب انار ترش استفاده کنید.
  • تفت دادن کرفس‌ها در کره، راز خوشمزه شدن این خورشت است.
  • برای تهیه خورشت کرفس با مرغ و سبزی قورمه، به جای نعنا و جعفری، مقداری سبزی قورمه سبزی به غذا اضافه کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به چهار روش تهیه خورشت کرفس با مرغ در خانه اشاره شده است. اگر تجربه‌ای در تهیه این غذای خوشمزه دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا