رسپی

رسپی دمنوش زالزالک (میوه یا برگ و گل زالزالک)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دمنوش زالزالک یکی از بهترین دمنوش‌های خانگی است که به خاطر خواص آنتی‌اکسیدانی و مغذی‌اش بسیار مفید است. برای درست کردن این دمنوش می‌توانید از میوه زالزالک یا حتی برگ و گل آن استفاده کنید. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با طرز تهیه دمنوش زالزالک به طور کامل آشنا شوید.

طرز تهیه دمنوش زالزالک خانگی با میوه آن

تهیه مواد لازم برای این دمنوش حدود ۲ دقیقه زمان می‌برد و دم‌کشیدن آن هم حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه دمنوش زالزالک

مواد لازم برای تهیه دمنوش زالزالک به شرح زیر است:

زالزالک تازه یا خشک ۶ تا ۷ عدد
آب ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
عسل ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه دمنوش زالزالک با میوه آن

در این قسمت، مراحل تهیه دمنوش با میوه زالزالک را بررسی می‌کنیم.

مرحله اول: شستن زالزالک‌ها

برای شروع، زالزالک‌ها را به خوبی بشویید و چند بار آبکشی کنید تا تمامی خاک و آلودگی‌های روی آن‌ها پاک شود. سپس چوب و قسمت‌های خراب میوه را جدا کنید.

بیشتر بخوانید: برگ خرمالو، فراتر از میوه؛ دمنوش طبیعی و خوشمزه

بیشتر بخوانید: ۳ رسپی دمنوش نعناع فلفلی به همراه بهترین زمان مصرف

مرحله دوم: اضافه کردن زالزالک و آب جوش به قوری

زالزالک‌های شسته شده را در قوری بریزید. سپس آب را جوشانده و معادل یک لیوان آب جوش را به قوری اضافه کنید. درب قوری را بگذارید.

مرحله سوم: آماده‌سازی دمنوش

برای تهیه دمنوش زالزالک باید قوری را روی بخار کتری قرار دهید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دمنوش دم بکشد و آماده شود.

بیشتر بخوانید: رسپی نوشیدنی جوان‌ساز که با خوردن آن پیر نمی‌شوید

مرحله چهارم: سرو دمنوش

پس از آماده شدن دمنوش زالزالک، آن را در لیوان بریزید و یک قاشق چای‌خوری عسل به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا می‌توانید از طعم بی‌نظیر این دمنوش لذت ببرید.

طرز تهیه دمنوش زالزالک با برگ و گل آن

تهیه این نوع دمنوش حدود ۱۵ دقیقه زمان می‌برد.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش زرشک + بهترین زمان مصرف

مواد لازم برای تهیه دمنوش برگ و گل زالزالک

مواد لازم برای این دمنوش عبارتند از:

رسپی دمنوش زالزالک (میوه یا برگ و گل زالزالک)
برگ و گل زالزالک تازه یا خشک یک مشت
آب به مقدار لازم
زنجبیل به مقدار لازم
شکر ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه دمنوش زالزالک با برگ و گل آن

در ادامه با مراحل درست کردن دمنوش با برگ و گل زالزالک آشنا می‌شوید.

مرحله اول: شستن برگ و گل زالزالک

برای…
“““html

برای شروع، برگ‌ها و گل‌های تازه یا خشک زالزالک را در یک ظرف آب بریزید و چند بار آبکش کنید تا تمامی آلودگی‌ها کاملاً پاک شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش رازیانه

مرحله دوم: چای را دم کنید

برگ و گل زالزالک را در قوری بریزید و بعد قوری را با آب جوش پر کنید. اگر می‌خواهید طعم چای بیشتر حس شود، می‌توانید از آب کمتری برای تهیه این دمنوش استفاده کنید.

زنجبیل را به دمنوش اضافه کنید. برای این کار می‌توانید یک تکه زنجبیل تازه یا خشک یا کمی پودر زنجبیل را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش پرتقال و زنجبیل

نکات و فوت و فن‌های تهیه دمنوش زالزالک

بیشتر بخوانید: رسپی فراپه موکا

مرحله سوم: چای را سرو کنید

قوری را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش شما دم بکشد و عصاره برگ و گل زالزالک به آب منتقل شود. سپس چای را در یک لیوان یا فنجان بریزید. مقداری شکر به چای اضافه کنید و بعد از هم زدن، آن را بنوشید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش با فرنچ پرس؛ در کمترین زمان

نکات و فوت و فن‌های تهیه دمنوش زالزالک

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه دمنوش زالزالک اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • افرادی که به بیماری‌های قلبی، فشار خون و تشنج مبتلا هستند، بهتر است قبل از مصرف دمنوش زالزالک با پزشک خود مشورت کنند.
  • طبع دمنوش زالزالک سرد و خشک است، بنابراین بهتر است آن را با عسل یا خرما مصرف کنید تا اثر سردی آن کاهش یابد.
  • برای طعم‌دار کردن دمنوش میوه زالزالک می‌توانید از یک تکه چوب دارچین استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید می‌توانید چای زالزالک را با چای سیاه هم درست کنید. در این روش باید چند عدد میوه زالزالک یا کمی برگ و گل زالزالک را به قوری چای سیاه اضافه کنید و بگذارید برای ۲۰ دقیقه دم بکشد.
  • اضافه کردن شکر و عسل به این دمنوش اختیاری است و می‌توانید آن را بدون هیچ شیرین‌کننده‌ای آماده کنید.
  • برای تهیه دمنوش می‌توانید از زالزالک تازه یا خشک استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید طعم زالزالک را بیشتر حس کنید، می‌توانید از روش جوشاندن استفاده کنید. در این روش زالزالک‌های شسته شده را در یک قابلمه کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا برای نیم ساعت بپزد و نرم شود. سپس دمنوش را صاف کنید و سرو کنید.
  • یادتان باشد که چای زالزالک برای کودکان مناسب نیست.
  • در طول روز از ۲ تا ۳ فنجان چای زالزالک بیشتر مصرف نکنید.
  • برای تهیه دمنوش بهتر است از زالزالک‌های رسیده استفاده کنید. استفاده از زالزالک کال ممکن است طعم آن را تلخ کند.
  • برای مزه‌دار کردن دمنوش می‌توانید از میخک، دارچین و زنجبیل استفاده کنید، بستگی به سلیقه‌تان دارد.
  • زنان باردار و شیرده بدون مشورت با پزشک نباید از این دمنوش استفاده کنند.
  • برای تهیه دمنوش می‌توانید از زالزالک‌های زرد، سیاه و قرمز استفاده کنید.
  • در تهیه دمنوش هم می‌توانید از ترکیب میوه، برگ و گل زالزالک بهره ببرید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به نحوه تهیه دمنوش زالزالک و نکات مهم آن پرداخته شد. این دمنوش فواید زیادی دارد و می‌توانید در روزهای سرد پاییزی از طعم آن لذت ببرید. اگر تجربه تهیه این دمنوش را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما درمیان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا