رسپی

رسپی دمنوش پرتقال و زنجبیل؛ با عطر و طعمی بی‌نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دمنوش‌ها نوشیدنی‌های محبوبی هستند که تنوع زیادی در طعم و خواصشان دارند. با شروع فصل پاییز و سرد شدن هوا، می‌توانید با نوشیدن فنجانی دمنوش پرتقال و زنجبیل به سلامت سیستم ایمنی بدنتان کمک کنید. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه این دمنوش خوشمزه را برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه دمنوش پرتقال و زنجبیل

مواد لازم برای تهیه دمنوش پرتقال و زنجبیل عبارتند از:

پرتقال ۱ عدد
عسل ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲ لیوان
زنجبیل تازه ۱ تکه
چوب دارچین ۱ عدد (اختیاری)
نعنا تازه یا خشک چند برگ (برای تزیین)
لیمو چند برش (اختیاری برای طعم بیشتر)

مراحل تهیه دمنوش پرتقال و زنجبیل

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و تهیه این دمنوش بین ۱۵ تا ۲۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۱ تا ۲ نفر مناسب است و شما می‌توانید با ضرب کردن یا تقسیم کردن، مقدار مواد را برای تعداد بیشتر افزایش دهید.
  • تهیه این دمنوش از نظر سختی، در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی پرتقال

پوست پرتقال را با دقت بشویید تا آلودگی‌ها و مواد شیمیایی از بین برود.

با استفاده از چاقو، پرتقال را به برش‌های نازک حلقه‌ای ببرید. برش‌های نازک‌تر باعث می‌شوند که طعم و عطر پرتقال بهتر در دمنوش پخش شود.

اگر از پرتقال ارگانیک استفاده می‌کنید، می‌توانید پوست آن را نیز در دمنوش بگنجانید.

مرحله دوم: آماده‌سازی زنجبیل

برای آماده‌سازی زنجبیل، پوست آن را به آرامی با چاقو جدا کنید.

زنجبیل را با رنده ریز رنده کنید تا عطر و طعم آن بیشتر در دمنوش حس شود.

زنجبیل به دلیل طعم تند و گرمش، تعادل خوبی با پرتقال ایجاد می‌کند.

اگر طعم تند زنجبیل را بیشتر دوست دارید، می‌توانید مقدار بیشتری از آن استفاده کنید. فقط مراقب باشید که زیادش نکنید، چون ممکن است طعم دمنوش را بسیار تند کند.

مرحله سوم: جوشاندن آب

آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

صبر کنید تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا آب در حال جوش باقی بماند.

بهتر است از آب تصفیه‌شده استفاده کنید تا طعم دمنوش خالص بماند.

بیشتر بخوانید: برگ خرمالو، فراتر از میوه؛ دمنوش طبیعی و خوشمزه

مرحله چهارم: افزودن زنجبیل و پرتقال

برش‌های زنجبیل و پرتقال را به آب در حال جوش اضافه کنید.

رسپی دمنوش پرتقال و زنجبیل؛ با عطر و طعمی بی‌نظیر

اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بمانند تا عطر و طعم آن‌ها به خوبی در آب آزاد شود.

در این مرحله می‌توانید چوب دارچین را نیز اضافه کنید تا طعم ملایم‌تری به دمنوش بدهد.

“`html
نکات و فوت و فن‌های تهیه دمنوش پرتقال و زنجبیل

مرحله پنجم: افزودن عسل

بعد از اینکه دمنوش به خوبی دم کشید و عطر پرتقال و زنجبیل بیرون آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

عسل را داخل دمنوش بریزید.

به آرامی دمنوش را هم بزنید تا عسل کاملاً در آن حل شود.

بیشتر بخوانید: اسموتی نارنگی و شیر بادام؛ طعمی متفاوت و دلچسب

مرحله ششم: صاف کردن، تزیین و سرو دمنوش

به کمک یک صافی کوچک، دمنوش را صاف کنید تا تکه‌های زنجبیل و پرتقال از آن جدا شوند.

به همین سادگی و با چند مرحله آسان، دمنوش خوشمزه شما آماده است.

دمنوش را در لیوان یا فنجان سرو کنید و برای زیبایی، چند برگ نعناع تازه یا خشک روی آن قرار دهید.

رسپی یک نوشیدنی خوشمزه پاییزی

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما که به آشپزی علاقه دارید، مفید بوده باشد و با استفاده از این روش ساده، این نوشیدنی مقوی و سالم را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا