رسپی دمنوش کندر + بهترین زمان مصرف آن

“`html
کندر از زمانهای خیلی قدیم به خاطر خواص درمانی جالبش مورد توجه مردم بوده است. یکی از مهمترین کاراییهای کندر، پاکسازی ریهها از عفونتهاست. در این مقاله از مجله رضیم، به شما طرز تهیه دمنوش کندر، بهترین زمان مصرف آن و همچنین مزایا و معایب این نوشیدنی مفید را معرفی میکنیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
یک قاشق چایخوری کندر را در یک قوری بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. سپس بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. در این مدت، هر دقیقه محتویات قوری را هم بزنید تا کندر خوب در آب حل شود. بعد از ۲۰ دقیقه، دمنوش آماده است. برای طرز تهیه کامل دمنوش کندر، ادامه مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم دمنوش کندر
کندر | ۱ قاشق چایخوری |
آب جوش | ۱ لیوان |
طرز تهیه دمنوش کندر
- زمان آمادهسازی: ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
- مناسب برای: ۱ تا ۲ نفر
مرحله اول: دم کردن دمنوش
یک قاشق چایخوری کندر را در قوری بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. درب قوری را ببندید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. در این مدت، هر یک دقیقه یک بار محتوای داخل قوری را هم بزنید تا کندر کاملا در آب حل شود و همه خواصش به دمنوش منتقل شود.
مرحله دوم: سرو کردن دمنوش
وقتی دمنوش آماده شد و رنگ کرم به خود گرفت، آن را در فنجان یا لیوان بریزید و نوش جان کنید!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای زنجبیل خشک و تازه + بهترین زمان مصرف
بهترین زمان برای مصرف دمنوش کندر
بهترین زمان برای نوشیدن دمنوش کندر، صبح زود بعد از بیدار شدن یا شبها قبل از خواب است.
نکات و فوتوفنهای طرز تهیه دمنوش کندر
در ادامه، به چند نکته و فوتوفن در تهیه دمنوش کندر اشاره میکنیم:
- میتوانید برای تهیه دمنوش از ظروف مختلفی مانند لیوانهای مخصوص دمنوش، فرنچ پرس یا حتی لیوانهای معمولی استفاده کنید. اگر از لیوان معمولی استفاده میکنید، بهتر است آن را با یک نعلبکی بپوشانید.
- اگر برای درمان سرماخوردگی دمنوش کندر تهیه میکنید، میتوانید کمی پودر آویشن به آن اضافه کنید تا اثرش بیشتر شود.
- در صورت سرماخوردگی شدید، میتوانید به جای یک قاشق چایخوری، یک قاشق غذاخوری کندر را دم کنید.
- دمنوش کندر کمی تلخ است. برای کاهش تلخی آن، میتوانید از عسل یا نبات استفاده کنید. عسل علاوه بر کم کردن تلخی، به برطرف کردن بوی بد دهان هم کمک میکند. اگر عسل اضافه میکنید، بگذارید دمنوش کمی خنک شود تا خواص عسل از بین نرود.
- برای بهرهبرداری بهتر از خواص دمنوش کندر، از کندر خالص بهره ببرید. کندر خالص معمولاً رنگ سفید و بافت نرمتری دارد و به آسانی میشکند. درون آن نیز چسبناک و زرد رنگ است. یکی دیگر از نشانههای بارز کندر خالص، اشتعالپذیری بالای آن است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش زنیان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش برگ کرفس
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه دمنوش کندر و بهترین زمان مصرف آن را برای شما بیان کردیم. یادتان باشد که برای بهرهمندی بهتر از خواص کندر و جلوگیری از عوارض جانبی، به مقدار زیاد آن را مصرف نکنید، به ویژه اگر مزاج خشک دارید.