رسپی

رسپی راویولی نخود فرنگی؛ با طعمی بی نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

راویولی نخود فرنگی یک نوع غذای خوشمزه و خاص است که برای درست کردن آن از خمیر پاستا استفاده می‌شود. این غذا که اصالتاً ایتالیایی است، طعم خوبی دارد و ظاهر آن هم بسیار زیباست. در این مقاله از بخش آشپزی رضیم بلاگ می‌توانید با طرز تهیه راویولی نخود فرنگی به طور کامل آشنا شوید.

طرز تهیه راویولی نخود فرنگی

برای آماده‌سازی مواد لازم این غذا، حدود ۶۰ دقیقه زمان نیاز دارید و برای پخت آن تقریباً ۳۰ دقیقه وقت می‌برد. این مواد برای ۴ نفر کافی هستند.

مواد لازم برای تهیه راویولی نخود فرنگی

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه ۳ عدد
سیر ۱ حبه
نخود فرنگی ۲ و ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سرکه سفید ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار + ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کره ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
برگ نعناع تازه ۴ عدد

مواد لازم برای تهیه خمیر راویولی نخود فرنگی

آرد گندم ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زرده تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق غذاخوری
آب به مقدار کم
روغن زیتون ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه راویولی نخود فرنگی

در اینجا مراحل آسان تهیه راویولی نخود فرنگی را یاد می‌گیرید.

مرحله اول: پیازچه و سیر را تفت دهید

ابتدا پیازچه را بشویید و خرد کنید. مقداری روغن زیتون در تابه بریزید، سپس سیر را رنده کنید یا له کنید و با پیازچه خرد شده در روغن زیتون تفت دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی پیلاف بلغور و نخود فرنگی به سبک ترکیه‌ای!

مرحله دوم: مواد راویولی را آماده کنید

نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل نیز به آن بزنید. بعد از آن، سرکه و یک پیمانه آب را در تابه بریزید و بگذارید نخود فرنگی‌ها بپزند تا نرم شوند و آب آن‌ها تبخیر شود. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید.

مرحله سوم: مواد را میکس کنید

بعد از اینکه مخلوط خنک شد، آن را در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید تا پوره شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد بادمجان ایتالیایی

مرحله چهارم: خمیر راویولی را آماده کنید

برای تهیه خمیر، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس زرده تخم‌مرغ و تخم‌مرغ کامل را به آن اضافه کنید و مقداری روغن نیز بریزید. با نوک انگشت خمیر را قاطی کنید. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. حالا خمیر را روی سطح کار بگذارید.

خمیر راویولی را آماده کنید برای راویولی نخودفرنگی

مرحله پنجم: پوره نخود را روی خمیر بگذارید

با یک چاقوی تیز یا کاتر شیرینی‌پزی، خمیر را به مربع‌های کوچکی (۲ تا ۳ سانتی‌متری) برش داده و مقداری از پوره نخود را روی آنها بگذارید.

مرحله ششم: یک خمیر دیگر روی آنها بگذارید

تخم‌مرغ را بشکنید و در کاسه‌ای بریزید و با چنگال هم بزنید. با یک برس، لبه‌های خمیر را به تخم‌مرغ آغشته کنید. سپس یک ورق دیگر خمیر روی هر تکه قرار دهید و دور آن را با دست فشار دهید تا پوره نخود از آن خارج نشود و دو طرف خمیر به هم بچسبند.

بیشتر بخوانید: رسپی راویولی سوسیس و اسفناج ایتالیایی

مرحله هفتم: راویولی‌ها را سرخ کنید

کره را در یک تابه بریزید و خوب داغ کنید. حالا راویولی‌ها را در کره سرخ کنید تا سطح آن‌ها طلایی و خوش رنگ شود. مقدار کره باید به اندازه‌ای باشد که راویولی‌ها کاملاً در آن غوطه‌ور شوند.

رسپی راویولی نخود فرنگی؛ با طعمی بی نظیر

رسپی راویولی نخود فرنگی؛ با طعمی بی نظیر

در پایان، می‌توانید آن را در یک ظرف مناسب سرو کنید و با نعنا تازه تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی املت نخود فرنگی

“““html
نکات و فوت و فن‌های رسپی راویولی نخود فرنگی

  • برای درست کردن این غذا، می‌توانید به جای نخود فرنگی تازه از کنسرو نخود فرنگی که پخته شده است استفاده کنید.
  • اگر موقع سرخ کردن راویولی‌ها، کره جذب مواد شد، می‌توانید کمی کره دیگر به ماهیتابه اضافه کنید و سپس راویولی‌های نخود فرنگی را سرخ کنید.
  • سرخ کردن راویولی در کره باعث خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود. اگر دوست دارید، می‌توانید از روغن به جای کره نیز استفاده کنید.
  • برای تهیه راویولی می‌توانید به جای سرخ کردن مواد در کره، آن‌ها را در آب بپزید و سپس در کمی روغن تفت دهید. برای این کار یک قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس راویولی‌ها را در آب جوش بریزید و ۲ تا ۳ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. بعد از آن می‌توانید راویولی‌ها را به مدت ۳ دقیقه در کره تفت دهید تا خوشمزه و نرم شوند. در این روش می‌توانید از مقدار کمتری کره برای سرخ کردن استفاده کنید.
  • برای تهیه راویولی نخود فرنگی با سس مخصوص، می‌توانید از سس نعنا استفاده کنید. برای تهیه این سس، مقداری برگ نعنا را ریز خرد کرده و با مقداری روغن زیتون، سرکه و شکر در یک ظرف شیشه‌ای مخلوط کنید و خوب هم بزنید. پس از آماده شدن راویولی، می‌توانید این سس را روی آن بریزید تا طعم خوبی بگیرد.
  • اگر به پیازچه دسترسی ندارید، می‌توانید از مقداری پیاز بجای آن استفاده کنید.
  • برای طعم دادن به این غذا، می‌توانید بر حسب سلیقه از ادویه‌هایی مثل آویشن، پودر سیر و همچنین مقداری جعفری یا نعنا تازه استفاده کنید.

راویولی (Ravioli) یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایتالیایی است که در واقع نوعی پاستا با شکل بالشتی است و داخل آن با مواد مختلف پر می‌شود. در این مقاله، بهترین روش تهیه راویولی نخود فرنگی و همه فوت و فن‌های درست کردن این غذای جذاب را توضیح دادیم. اگر تجربه‌ای در درست کردن این غذا دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا