رسپی رولت توت فرنگی و ماسکارپونه؛ خوشمزه و آسان

“`html
رولت یکی از خوشمزهترین شیرینیهاست که میتواند در طعمهای مختلف درست شود. شاید شما هم فکر کنید که فرم دادن خامه قنادی کار سختی است یا اینکه در رژیم غذاییتان جایی برای این خامه وجود ندارد. خبر خوب این است که میتوانید پنیر ماسکارپونه را بهجای خامه قنادی استفاده کنید. پنیر ماسکارپونه یک پنیر بدون نمک و بافت نرم است که در تهیه کیک و شیرینی کاربرد زیادی دارد. رولت توت فرنگی با ماسکارپونه یکی از رولتهای خوشمزه و لطیفی است که میتوانید به راحتی در خانه درست کنید.
در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم بلاگ، ما یکی از کاملترین روشهای تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه را به صورت مرحله به مرحله و با ذکر نکات مهم برای شما معرفی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.
رسپی رولت توت فرنگی و ماسکارپونه
- مدت زمان آمادهسازی مواد و تهیه رولت ۲۵-۳۵ دقیقه و زمان استراحت رولت ۱-۲ ساعت است.
- مقدار مواد ذکر شده مناسب برای یک سینی رولت با ابعاد ۴۰*۳۰ سانتیمتر است.
- سختی تهیه این رولت در سطح متوسط قرار دارد.
مواد لازم برای تهیه کیک رولت توت فرنگی با ماسکارپونه
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سفید | ۸۰ گرم |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
آب | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ پنس |
شکر | ۸۰ گرم |
مواد لازم برای مایه میانی رولت
توت فرنگی | ۲۵۰ گرم |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
پنیر ماسکارپونه | ۲۵۰ گرم |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
مرحله اول: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل
تخم مرغها را در یک ظرف مناسب بشکنید و شکر و وانیل را به آنها اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکی توت فرنگی
اول با دور پایین همزن برقی، ۲-۳ دقیقه مخلوط کنید، سپس با دور تند همزن، ۴-۵ دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد حجیم و کرمی و پفکی شود.
مرحله دوم: آمادهسازی، افزودن آرد و آب
آرد را ۲-۳ بار الک کنید تا هر گونه ناخالصی آن گرفته شود.
این کار باعث میشود که آرد هوادهی شود.
سپس آب و نمک را اضافه کنید و کمکم آرد را به ترکیب تخممرغ اضافه کنید.
با دور کند همزن به آرامی هم بزنید تا آرد به خوبی مخلوط شود.
مرحله سوم: آمادهسازی قالب
کف سینی فر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.
سپس با یک برس و کمی روغن، روی کاغذ را چرب کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی رولت دارچین
مرحله چهارم: پخت رولت
مخلوط کیک را روی کاغذ بریزید و با لیسک سطح آن را صاف کنید.
سینی را در فر که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید.
یادتان باشد که گرم کردن فر قبل از پخت رولت بسیار مهم است.
دما باید بین ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه باشد و مدت زمان پخت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه است.
در این فاصله زمان، میتوانید مواد رولت را آماده کنید.
مرحله پنجم: ترکیب پنیر، شکر و وانیل
پنیر ماسکارپونه را در یک ظرف بریزید.
شکر و وانیل را به آن اضافه کنید.
با لیسک به آرامی مواد را مخلوط کنید. سپس با همزن برقی ۳-۴ دقیقه به هم بزنید تا یکدست و یکنواخت شود.
مرحله ششم: آمادهسازی توت فرنگی
توت فرنگیها را در یک ظرف بریزید و با آب بشویید.
با چاقو کلاهک سبز آنها را جدا کنید.
سپس توت فرنگیها را خرد کنید و به مخلوط پنیر اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ویفر توت فرنگی یخی
مرحله هفتم: پیچیدن رولت
بعد از پخت، سینی را از فر خارج کرده و رولت را با کاغذ روغنی بر روی یک پارچه نخی منتقل کنید.
به آرامی کاغذ زیر رولت را جدا کرده و مخلوط پنیر و توت فرنگی را به طور یکنواخت روی آن بمالید.
سپس رولت را از یک سمت به آرامی بپیچید.
مرحله هشتم: استراحت دادن، برش زدن و تزیین رولت
رولت را با پلاستیک فریزر یا سلفون بپوشانید و به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بعد از آماده شدن، آن را از یخچال بیرون آورده و با چند تکه توت فرنگی تازه تزیین کنید.
با چاقوی تیز، رولت را به قطعات مساوی برش زده و در ظرف سرو بچینید.
بیشتر بخوانید: رسپی رولت پرتقال
رولت توت فرنگی و ماسکارپونه شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید و از طعم خوشمزهاش لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی پای توت فرنگی خامهای
در تهیه رولت توت فرنگی با ماسکارپونه به ۵ نکته مهم زیر توجه داشته باشید
- این رولت را با سایر میوههای فصل مانند، بلوبری، تمشک، توت
“““html- شما میتوانید از میوههای مختلفی مانند سیاهدانه، هلو، موز و شلیل استفاده کنید.
- هر ادویهای که دوست دارید و با ذائقه شما سازگار است، مثل دارچین، پودر هل یا جوز هندی، میتواند در مواد میانی رولت به کار برود.
- اگر پنیر ماسکارپونه ندارید، میتوانید از سایر برندهای پنیر خامهای بدون نمک، مانند ویلی، استفاده کنید.
- برای اینکه رولت خامهایتر شود، میتوانید نیمهای از پنیر ماسکارپونه را با خامه صبحانه یا خامه فرمگرفته ترکیب کنید (مثلاً ۱۲۵ گرم پنیر ماسکارپونه و ۱۲۵ گرم خامه صبحانه).
- به جای توتفرنگی، میتوانید از مربا یا مارمالاد توتفرنگی نیز استفاده کنید.
امیدواریم این دستور پخت مورد علاقه شما عزیزان در دنیای شیرینیپزی قرار گرفته باشد و شما نیز بتوانید با روش پیشنهادی، این رولت خوشمزه و جذاب را درست کرده و از آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
اگر شما هم فوت و فنهایی برای خوشطعمتر شدن این رولت دارید، خوشحال میشویم آنها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.