رسپی رولت خرما با گردو؛ مقوی و خوشمزه

“`html
رولت خرما، یک نوع دسر خوشمزه و مغذی است که ظاهر زیبایی دارد. شما میتوانید این رولت را با مواد مختلف و ساده درست کرده و از آن لذت ببرید.
امروز در رضیم بلاگ یکی از بهترین روشهای تهیه رولت خرما را به شما آموزش میدهیم. پس با ما همراه باشید!
رسپی رولت خرما
زمان لازم برای آمادهسازی و پخت این رولت حدود ۳-۴ ساعت است.
مقدار مواد گفتهشده یک رول متوسط به شما میدهد.
درجه سختی تهیه این رولت متوسط است.
خرما | ۱ کیلوگرم |
روغن | ۱-۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱/۵ پیمانه |
پودر دارچین و زنجبیل | به مقدار دلخواه |
گردو | به مقدار دلخواه |
پودر نارگیل | به مقدار دلخواه |
مرحله اول: آمادهسازی خرما
خرماها را با آب بشویید.
سپس آنها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان برود.
هستههای خرما را جدا کنید.
مرحله دوم: له کردن خرما
خرماهای بدون هسته را با چرخگوشت، میکسر یا خردکن له کنید.
برای اینکه خرماها به تیغهها نچسبند، کمی روغن به آنها اضافه کنید.
مرحله سوم: آمادهسازی آرد
آرد را در تابهای الک کنید.
تابه را روی حرارت کم گذاشته و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگش تغییر کند.
مرحله چهارم: افزودن ادویهها و روغن
پودر دارچین و زنجبیل را به آرد داغ اضافه کرده و کمی هم بزنید تا عطر ادویهها آزاد شود.
حالا ۱ قاشق غذاخوری روغن به آردها اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی حلوا خرما به روش جنوبیها
مرحله پنجم: افزودن خرما
خرماهای لهشده را به مخلوط آرد اضافه کنید.
همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.
سپس حرارت را خاموش کنید و به مرحله بعد بروید.
مرحله ششم: ترکیب گردو و پودر نارگیل
گردوها را در میکسر بریزید و کمی خرد کنید.
مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله هفتم: پیچیدن رولت
یک پلاستیک فریزر را روی میز قرار دهید. مواد رولت را روی پلاستیک بریزید و به شکل مستطیل به قطر ۱ سانتیمتر باز کنید.
ترکیب گردو و پودر نارگیل را روی مواد خرمایی بپاشید.
حالا به آرامی از سمت عرض مستطیل با کمک پلاستیک، آن را رول کنید.
رولت را به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال بگذارید تا شکل بگیرد و محکم شود.
پس از این مدت، آن را از یخچال بیرون آورده و با چاقو برش دهید.
رولت خرما بسیار خوشمزه و زیبا برای سرو آماده است.
بیشتر بخوانید: رسپی قرابیه خرمایی تبریزی
امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما مفید واقع شود و بتوانید این رولت خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.