رسپی

رسپی رولت خرما با گردو؛ مقوی و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

رولت خرما، یک نوع دسر خوشمزه و مغذی است که ظاهر زیبایی دارد. شما می‌توانید این رولت را با مواد مختلف و ساده درست کرده و از آن لذت ببرید.

امروز در رضیم بلاگ یکی از بهترین روش‌های تهیه رولت خرما را به شما آموزش می‌دهیم. پس با ما همراه باشید!

رسپی رولت خرما

زمان لازم برای آماده‌سازی و پخت این رولت حدود ۳-۴ ساعت است.

مقدار مواد گفته‌شده یک رول متوسط به شما می‌دهد.

درجه سختی تهیه این رولت متوسط است.

مواد لازم برای تهیه رولت خرما:
خرما ۱ کیلوگرم
روغن ۱-۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱/۵ پیمانه
پودر دارچین و زنجبیل به مقدار دلخواه
گردو به مقدار دلخواه
پودر نارگیل به مقدار دلخواه

مرحله اول: آماده‌سازی خرما

خرماها را با آب بشویید.

سپس آن‌ها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان برود.

هسته‌های خرما را جدا کنید.

مرحله دوم: له کردن خرما

خرماهای بدون هسته را با چرخ‌گوشت، میکسر یا خردکن له کنید.

برای اینکه خرماها به تیغه‌ها نچسبند، کمی روغن به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله سوم: آماده‌سازی آرد

آرد را در تابه‌ای الک کنید.

تابه را روی حرارت کم گذاشته و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگش تغییر کند.

مرحله چهارم: افزودن ادویه‌ها و روغن

پودر دارچین و زنجبیل را به آرد داغ اضافه کرده و کمی هم بزنید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

حالا ۱ قاشق غذاخوری روغن به آردها اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.

رسپی رولت خرما با گردو؛ مقوی و خوشمزه

بیشتر بخوانید: رسپی حلوا خرما به روش جنوبی‌ها

مرحله پنجم: افزودن خرما

خرماهای له‌شده را به مخلوط آرد اضافه کنید.

همه مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید.

سپس حرارت را خاموش کنید و به مرحله بعد بروید.

مرحله ششم: ترکیب گردو و پودر نارگیل

گردوها را در میکسر بریزید و کمی خرد کنید.

مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه رولت خرما

مرحله هفتم: پیچیدن رولت

یک پلاستیک فریزر را روی میز قرار دهید. مواد رولت را روی پلاستیک بریزید و به شکل مستطیل به قطر ۱ سانتیمتر باز کنید.

ترکیب گردو و پودر نارگیل را روی مواد خرمایی بپاشید.

حالا به آرامی از سمت عرض مستطیل با کمک پلاستیک، آن را رول کنید.

رولت را به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال بگذارید تا شکل بگیرد و محکم شود.

پس از این مدت، آن را از یخچال بیرون آورده و با چاقو برش دهید.

رولت خرما بسیار خوشمزه و زیبا برای سرو آماده است.

بیشتر بخوانید: رسپی قرابیه خرمایی تبریزی

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما مفید واقع شود و بتوانید این رولت خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا