رسپی

رسپی ساج کباب (ساج قورما)؛ از غذاهای محلی آذربایجان

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ساج کباب یکی از غذاهای سنتی آذربایجان شرقی و غربی است که در بین مردم محلی با نام ساج قورما نیز شناخته می‌شود. این غذا را می‌توان به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کرد و با وجود کالری بالایی که دارد، برای وعده ناهار بسیار مناسب است.

در این مقاله از بلاگ رضیم همراه ما باشید تا یک غذای خوشمزه و سنتی برای دورهمی‌ها و مهمانی‌های خانوادگی خود تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه ساج کباب

برای تهیه ساج کباب به مواد اولیه‌ای که در ادامه آمده نیاز دارید:

گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
ماست ۱ لیوان
نان لواش ۱ عدد
پیاز ۳ عدد
کره یا روغن حیوانی به مقدار لازم
سیر ۳ حبه
فلفل و نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه ساج کباب خوشمزه

مراحل تهیه ساج کباب به این صورت است:

مرحله اول: خرد کردن گوشت گوسفندی

ابتدا گوشت گوسفندی را به قطعات کوچک برش بزنید و همراه با مقداری آب و یک پیاز در قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. نیم‌ساعت زمان برای پخت گوشت کافی است.

مرحله دوم: سرخ کردن پیاز

دو عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و با کره یا روغن حیوانی سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت پخته شده را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و کمی با فلفل و نمک تفت دهید.

مرحله سوم: مخلوط کردن گوشت و پیاز

پس از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شدند، آن‌ها را در یک ظرف دیگر بریزید و آب‌گوشت را نیز نگه دارید.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک قورمه گوشت

مرحله چهارم: تفت دادن نان لواش خشک با روغن

نان لواش خشک را خرد کرده و با مقداری روغن روی حرارت تفت دهید. نان‌های تفت داده شده را در یک ظرف گود بریزید و روی آن ۱ لیوان از آب‌گوشت که از صافی رد کرده‌اید، بریزید.

مرحله پنجم: افزودن سیر و ماست

سیر ریز خرد شده و ماست را نیز به نان و آب‌گوشت اضافه کنید و سپس گوشت و پیازهای سرخ شده را بالای آن ریخته و همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. در این مرحله ساج کباب شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

فوت کوزه‌گری در پخت ساج‌ کباب

نکات مهم در پخت ساج‌ کباب

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه ساج کباب اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • این غذا به حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد.
  • ساج کباب می‌تواند به عنوان وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام سرو شود.
  • این غذا به ویژه در ماه رمضان برای سحر یا افطار تهیه می‌شود.
  • می‌توانید سیر را همزمان با گوشت سرخ کرده و سپس به سایر مواد اضافه کنید.
  • برای مخلوط کردن مواد، بعد از تفت دادن نان خشک، می‌توانید گوشت و پیاز را به آن اضافه کنید.
  • به دلیل کالری بالای ساج‌کباب، پیشنهاد می‌کنیم آن را به عنوان ناهار و به همراه دسر یا پیش‌غذای سبک سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب ته تالی یا تتالی مخصوص

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم با رسپی ساج‌ کباب به عنوان یک غذای خوشمزه و گوشتی آشنا شدیم. اگر شما هم از افرادی هستید که عاشق گوشت، به ویژه گوشت گوسفندی هستید، حتماً این غذا را امتحان کنید.

رسپی ساج کباب (ساج قورما)؛ از غذاهای محلی آذربایجان

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا