رسپی

رسپی سالاد بادمجان ایتالیایی خوشمزه؛ مرحله به مرحله

بهترین آپلیکیشن آشپزی

این سالاد ساده و خوشمزه ایتالیایی خیلی شبیه غذاهایی است که ما ایرانی‌ها با بادمجان درست می‌کنیم. به دلیل اینکه طبع ما به غذاهای ایتالیایی نزدیک است، این غذای سبک می‌تواند جزو برنامه هفتگی ما برای شام یا پیش غذا باشد.

در این بخش از رضیم بلاگ با طرز تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی

برای تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی به مواد زیر نیاز دارید:

بادمجان ۶ عدد
سیر له شده ۲ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پونه خشک ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

مراحل تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی

مراحل تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی به این صورت است:

مرحله اول: کبابی کردن بادمجان

فر را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

بادمجان‌ها را خوب بشویید و با یک چنگال چند سوراخ روی آن‌ها ایجاد کنید. روی سینی فر فویل بگذارید و بادمجان‌ها را بالای آن قرار دهید. هر از گاهی بادمجان‌ها را بچرخانید تا خوب کباب شوند.

مرحله دوم: خرد کردن بادمجان و اضافه کردن مواد

در این مرحله، بادمجان‌ های کبابی را با پوست خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس بقیه مواد شامل سیر، روغن زیتون، سرکه، شکر، جعفری، ریحان، پونه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوس

مرحله سوم: بگذارید سالاد استراحت کند

مواد سالاد را در یک ظرف سرو بگذارید. روی آن را بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. حالا سالاد خوشمزه ایتالیایی شما آماده است. نوش جان!

پیشنهاد می‌کنیم که این سالاد خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برایتان شرح دادیم، به راحتی تهیه و میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا