رسپی

رسپی سالاد هندوانه مدیترانه‌ای برای تابستان

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سالاد هندوانه مدیترانه‌ای، یک غذای خنک، سالم و خوشمزه است که با طعم‌های تابستانی می‌تواند هر کسی را به شادی بیاورد. درست کردن این سالاد در خانه بسیار آسان است. در این مقاله از رضیمبلاگ، طرز تهیه سالاد هندوانه مدیترانه‌ای را به صورت قدم به قدم معرفی می‌کنیم.

طرز تهیه سالاد هندوانه مدیترانه‌ای

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و تهیه سالاد حدود ۸-۱۰ دقیقه است.
  • مواد این دستور برای ۲-۳ نفر مناسب است.
  • تهیه این سالاد کار سختی نیست و در سطح متوسط قرار دارد.

مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه مدیترانه‌ای

هندوانه ۱/۲ عدد
پنیر فتا ۱۵۰ گرم
خیار ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
پیاز قرمز ۱/۴ عدد
زیتون سیاه ۱/۲ پیمانه
فلفل دلمه‌ای ۱/۲ عدد (اختیاری)
نعنا ۱/۴ پیمانه (خرد شده)
ریحان ۱/۴ پیمانه (خرد شده)
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

هندوانه را بشویید و پوست آن را بکنید.

هندوانه را به مکعب‌های کوچک برش داده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

پنیر فتا را هم به مکعب‌های کوچک برش زده و به هندوانه اضافه کنید.

خیار را بشویید و به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید و گوجه فرنگی را به قطعات کوچک خرد کنید.

پیاز قرمز را نازک برش دهید. هسته زیتون سیاه را جدا کرده و آن را به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

فلفل دلمه‌ای (اگر دوست دارید) را به صورت خلالی نازک برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

مرحله دوم: تهیه سس سالاد

در یک کاسه کوچک، سرکه بالزامیک، روغن زیتون، آویشن، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

مرحله سوم: ترکیب سالاد

تمام مواد آماده شده (هندوانه، پنیر فتا، خیار، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، نعنا و ریحان خرد شده، زیتون سیاه و فلفل دلمه‌ای) را به آرامی با هم مخلوط کنید.

سس سالاد را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا همه چیز با هم ترکیب شود.

“““html

اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به طور یکسان به سس آغشته شوند.

اگر دوست دارید، می‌توانید سالاد را با نعنا و ریحان تزیین کنید. سالاد هندوانه مدیترانه‌ای را بلافاصله سرو کنید.

رسپی سالاد هندوانه مدیترانه‌ای برای تابستان

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد طالبی و سس کنجد

این سالاد را می‌توانید با نان تست یا نان پیتا نوش جان کنید.

رسپی سالاد هندوانه مدیترانه‌ای برای تابستان

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد انبه و ذرت


در تهیه سالاد هندوانه مدیترانه‌ای به ۳ نکته زیر توجه کنید

  1. پنیر فتا را می‌توانید با پنیر موزارلا یا پنیر ریکوتا جایگزین کنید.
  2. از انواع مختلف زیتون، مانند زیتون سبز یا زیتون کالاماتا استفاده کنید. همچنین می‌توانید از سبزیجاتی مثل کاهو، کلم پیچ یا اسفناج هم در این سالاد بهره ببرید.
  3. برای طعم بهتر سالاد، می‌توانید کمی آبلیمو یا لیموترش به سس سالاد اضافه کنید.

با این دستور ساده، می‌توانید به راحتی سالاد هندوانه مدیترانه‌ای را در خانه تهیه کنید و از طعم تازگی و خوشمزگی این سالاد لذت ببرید. این سالاد گزینه‌ای سالم و کم‌کالری است که برای روزهای گرم تابستان و همچنین به عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده‌ای خوشمزه بسیار مناسب است.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا