رسپی ساندویچ مرغ با سس مخصوص؛ مرحله به مرحله

“`html
ساندویچ مرغ یکی از ساندویچهای سرد محبوب است که انواع مختلفی دارد. این ساندویچ میتواند مدت زیادی تازه بماند و شما میتوانید آن را با مواد دلخواه خود تهیه کنید.
این ساندویچ انتخاب بسیار خوبی برای پیکنیکها، سفرها، مهمانیهای کوچک و دورهمیهای دوستانه است. امروز در رضیم بلاگ طرز تهیه ساندویچ مرغ با روشی خوشمزه و ساده به همراه سس مخصوص را به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص
برای تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص به مواد زیر نیاز دارید:
مرغ | ۲ تکه |
پیاز | ۲ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
آب جوش | ۱ پیمانه |
فلفل دلمه | ۱ عدد کوچک |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
جعفری تازه | به مقدار دلخواه |
لیمو | ۱ عدد |
فلفل تند | ۱ عدد |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۸-۹ عدد |
کاهو | چند برگ |
نان باگت | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
مراحل تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص
- زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه این ساندویچ بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
- مقادیر ذکر شده در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و شما میتوانید به راحتی با تغییر اندازهها، این ساندویچ خوشمزه را برای تعداد بیشتری تهیه کنید.
مرحله اول: آمادهسازی مرغ
یک قابلمه مناسب را با آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید.
منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. تکههای مرغ را بشویید و در آب جوش قرار دهید.
حدود ۴ تا ۶ دقیقه صبر کنید تا مرغها بجوشند. این کار کمک میکند که بو و هورمونهای مرغ کاهش یابد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع ساندویچ رژیمی برای ورزشکاران
پس از پایان زمان مشخص، مرغها را در یک صافی قرار دهید و با کمی آب بشویید.
مرحله دوم: پخت
“““html
طرز تهیه مرغ ریشریش شده
تکههای مرغ را در یک تابه مناسب قرار دهید. فلفل دلمهای را بشویید و آن را به چند تکه تقسیم کنید.
تکههای فلفل دلمهای را روی مرغ بگذارید. یکی از پیازها را نیز بشویید و پوست بکنید.
پیاز را به دو نیمه تقسیم کنید و به تابه مرغ اضافه کنید. در این مرحله، آب جوش را به تابه اضافه کنید.
حرارت را بالا ببرید تا محتوای تابه به جوش بیاید. سپس درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزد و آب آن بخار شود.
بعد از پخت، تکههای مرغ را از تابه درآورده و استخوانهای آن را جدا کنید. با استفاده از دست یا چنگال، گوشت مرغ را ریشریش کنید.
مرحله دوم: آمادهسازی پیاز
پیاز دوم را بشویید و پوست بکنید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.
مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا طلایی یا شیشهای شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ مرغ تنوری
مرحله سوم: افزودن ادویهها
نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه به پیازها اضافه کنید.
به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله چهارم: افزودن قارچ و مرغ ریشریش شده
قارچ را بشویید و خشک کنید. با چاقو آن را خرد کرده و به محتویات تابه اضافه کنید.
حرارت را کمی بیشتر کرده و قارچها را تفت دهید تا نرم و کمی رنگ عوض کنند.
سپس مرغ ریشریش را به تابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا طعمها به هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی کراکت مرغ و سیبزمینی
بیشتر بخوانید: رسپی لقمه مرغ
مرحله پنجم: تهیه سس مخصوص
برای درست کردن سس خوشمزه به سیر مراجعه کنید. سیر را بشویید و پوست بکنید.
سیر را به همراه فلفل تند در دستگاه خردکن یا میکسر بریزید.
جعفری تازه را بشویید و به سیر و فلفل اضافه کنید.
سس مایونز، ماست، نمک و آبلیمو را به مخلوط اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا سسی یکدست به دست آید.
بیشتر بخوانید: رسپی اکبرجوجه اصیل رستورانی
مرحله ششم: تهیه ساندویچ
نان ساندویچی یا باگت را از وسط باز کرده و قسمت اضافی آن را درآورید.
مقداری از سس خوشمزه را که در مرحله قبل تهیه کردید، روی نان بمالید.
حالا مقداری از مخلوط مرغ و قارچ را بر روی سس بگذارید. گوجهفرنگیها و کاهو را بشویید و برش بزنید.
گوجهفرنگی و کاهو را درون ساندویچ بچینید و نان را ببندید.
ساندویچ مرغ خوشمزه شما آماده سرو است!
امیدواریم شما نیز با این روش از مجله آشپزی رضیم، این ساندویچ لذیذ را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.