رسپی

رسپی سوپ اسفناج + نکات و فوت‌وفن‌ ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سوپ اسفناج یکی از سوپ‌های خوشمزه و ساده‌ای است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این سوپ، به دلیل خواص فوق‌العاده اسفناج، به خصوص در فصل‌های سرد محبوب است و در کشورهای مختلف به شیوه‌های متفاوتی درست می‌شود.

در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، دستور پخت سوپ اسفناج را مرحله به مرحله و شامل تمام نکات مهمی که باید بدانید، ارائه خواهیم داد.

نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا اسفناج‌ها را خوب بشویید و برگ‌های زرد و ساقه‌های ضخیم را جدا کنید. بعد از شست‌وشو، آنها را خرد کنید. پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا عطر خوبی بگیرد. سپس هویج و سیب‌زمینی خرد شده را اضافه کرده و چند دقیقه با هم تفت دهید تا مزه‌ها با هم مخلوط شوند. بعد اسفناج خرد شده را به قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید. سپس آب یا آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید همه مواد به آرامی بپزند.

آرد را با ادویه‌ها در روغن تفت دهید و سپس به سوپ بیفزایید تا غلظت خوبی پیدا کند. در آخر، سوپ را با کمی خامه، سبزی تازه یا نعناع تزئین کرده و با نان تازه میل کنید. در ادامه این متن با ما همراه باشید.

مواد لازم سوپ اسفناج

اسفناج تازه  ۵۰۰ گرم
پیاز  ۱ عدد
سیر  ۳ حبه
سیب‌زمینی  ۲ عدد
هویج  ۲ عدد
روغن زیتون یا کره  ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ  ۶ پیمانه
نمک  به میزان لازم
فلفل سیاه  به میزان لازم
پودر فلفل قرمز  ۱/۲ قاشق چای‌خوری (اختیاری)
آرد  ۱ قاشق غذاخوری
خامه یا ماست  به میزان لازم (اختیاری)
نعناع خشک یا تازه  برای تزیین (اختیاری)

“““html
مراحل تهیه سوپ اسفناج

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۴۰-۴۵ دقیقه
  • مناسب برای: ۲-۳ نفر
  • درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی اسفناج

اسفناج‌ها را بشویید. برگ‌های زرد و پلاسیده و ساقه‌های کلفت آن‌ها را جدا کنید.

سپس اسفناج‌ها را در یک کاسه آب قرار دهید و خوب بشویید تا خاک و آلودگی‌ها از آن‌ها پاک شوند.

بعد از شستن، اسفناج‌ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان برود و سپس با قیچی یا چاقو به اندازه‌های دلخواه برش دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو اسفناج + نکات و فوت‌وفن‌ها

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز و سیر

پیاز و سیر را بشویید و پوست بکنید.

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

در یک قابلمه که می‌خواهید سوپ را در آن درست کنید، کمی روغن زیتون یا کره بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

پیاز خرد شده را در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر به خوبی آزاد شود.

رسپی سوپ اسفناج + نکات و فوت‌وفن‌ ها

مرحله سوم: افزودن هویج و سیب‌زمینی

هویج و سیب‌زمینی را بشویید و پوست بکنید.

با چاقو، آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

سبزیجات خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و ۵-۷ دقیقه دیگر تفت دهید تا طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی املت اسفناج + نکات و فوت‌وفن‌ها

مرحله چهارم: اضافه کردن اسفناج و آب

اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

سپس آب مرغ یا آب معمولی را به قابلمه بریزید.

حرارت را زیاد کنید تا مواد درون قابلمه به جوش بیاید، سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید.

به مواد ۲۵-۳۵ دقیقه زمان بدهید تا خوب بپزند و سبزیجات نرم شوند.

مرحله پنجم: آماده‌سازی آرد و ادویه‌ها

آرد سفید را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

سپس کمی روغن به آرد اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز را به میزان لازم به آن اضافه کنید.

چند دقیقه‌ای تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بیفتد، سپس ۲-۳ قاشق آب به مخلوط اضافه کنید تا کمی سفت شود.

این مخلوط را به قابلمه سوپ اضافه کنید. با این کار آرد به خوبی در سوپ حل می‌شود. ۳-۵ دقیقه دیگر بگذارید تا سوپ با حرارت کم بپزد.

مرحله ششم: تزیین و سرو سوپ

سوپ را در کاسه‌های سرو بریزید و با کمی خامه یا ماست، سبزی خرد شده تازه و نعناع تزیین کنید.

می‌توانید این سوپ را با انواع نان میل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ مرغ و اسفناج

۱۰ نکته طلایی برای خوشمزه‌تر شدن سوپ اسفناج

نکات طلایی برای خوشمزه‌تر شدن سوپ اسفناج

  • استفاده از آب مرغ خانگی طعم بهتری به سوپ می‌دهد، اما اگر در دسترس ندارید می‌توانید از عصاره مرغ استفاده کنید.
  • پیاز و سیر را خوب تفت دهید تا طعم قوی‌تری به سوپ بدهند.
  • برای لعاب دار شدن سوپ، می‌توانید به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
  • برای جذاب‌تر شدن رنگ سوپ، کمی زعفران در پایان پخت به آن اضافه کنید.
  • استفاده از اسفناج تازه باعث طعم و عطر بهتر سوپ می‌شود.
  • برای داشتن طعمی متفاوت می‌توانید از…
    “““html
  • می‌توانید چند قطره آب لیمو ترش به سوپ اضافه کنید.
  • سوپ را با حرارت ملایم و آرام بپزید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
  • افزودن کمی سبزی خشک مثل آویشن یا رزماری می‌تواند طعم بهتری بدهد.
  • اگر می‌خواهید سوپ شما بافتی خامه‌ای داشته باشد، می‌توانید مقداری از سوپ را پوره کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  • برای اینکه سوپ مغذی‌تر شود، می‌توانید از مقداری گوشت چرخ‌کرده یا مرغ در آن استفاده کنید.
  • استفاده از قابلمه چدنی برای پخت سوپ باعث می‌شود حرارت به طور یکنواخت پخش شود و طعم بهتری بگیرد.

امیدواریم که این دستور پخت مورد توجه شما دوستداران آشپزی قرار گرفته باشد. با دنبال کردن مراحل تهیه و نکات مفیدی که گفته شد، می‌توانید به سادگی این سوپ خوشمزه را در خانه آماده کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

اگر شما هم روش یا ترفندهای دیگری برای خوشمزه‌تر شدن این سوپ دارید، خوشحال می‌شویم که این نکات را در بخش نظرات با ما و دیگر علاقه‌مندان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا