رسپی سوپ قارچ روسی با طعمی دلچسب؛ به روش خانگی

“`html
سوپها یکی از غذاها و پیشغذاهای خوشمزهای هستند که به خاطر تنوع طعم و روشهای پخت مختلف، خیلی محبوب هستند. در بین سوپهای مختلف، سوپ قارچ روسی طعمی خوشایند و بافتی خامهای و غلیظ دارد که بسیار خاص است.
ما در این مطلب از رضیم بلاگ طرز تهیه سوپ قارچ روسی را به شما معرفی میکنیم تا بتوانید این سوپ خوشمزه را درست کنید و طعم عالی آن را بچشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ روسی
برای درست کردن سوپ قارچ روسی نیاز به مواد زیر دارید:
پیازچه | ۵ ساقه |
کره یا روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
آرد | ۳ قاشق سوپخوری |
سیبزمینی | ۳ الی ۴ عدد |
هویج | ۳ الی ۴ عدد |
قارچ | ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم |
خامه | ۱۵۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ۱/۲ لیمو ترش |
برگ بو | ۱ عدد |
استاک مرغ یا سبزیجات | ۲ لیتر |
جعفری یا شوید تازه | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحلی برای تهیه سوپ قارچ روسی
در ادامه مراحل تهیه سوپ قارچ روسی را ذکر میکنیم.
مرحله اول: آمادهسازی هویج، پیازچه و قارچ
برای درست کردن سوپ قارچ روسی ابتدا باید هویج، پیازچه و قارچ را آماده کنید. ابتدا هویجها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید.
سپس آنها را به صورت حلقهای برش بزنید. قارچها را هم به دقت بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید تا در سوپ به خوبی پخته شوند. در نهایت، پیازچهها را نیز به صورت ریز برش دهید.
مرحله دوم: تفت دادن هویج، پیازچه و قارچ
پس از آمادهسازی، نوبت به تفت دادن آنها میرسد. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن یا کره درون آن بریزید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس هویجها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
بعد از نرم شدن هویجها، پیازچه و قارچهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا تمام مواد به خوبی نرم و پخته شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن آرد
در این مرحله، نوبت به اضافه کردن آرد میرسد. آرد را به طور یکنواخت روی سبزیجاتی که در قابلمه هستند بریزید و شروع به تفت دادن کنید. در این حین، مواد را هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ خیار به صورت خامهای
مرحله چهارم: اضافه
“““html
کردن سیب زمینی، برگ بو، نمک، فلفل و آبلیمو
در این مرحله، سیب زمینیها را پوست کنده و خوب بشویید. سپس، آنها را به قطعات بزرگ خرد کنید. بعد از این کار، سیب زمینیهای خرد شده، برگ بو، نمک، فلفل و آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند و طعمها به همدیگر برسند.
مرحله پنجم: اضافه کردن استاک مرغ یا سبزیجات
بعد از تفت دادن سبزیجات، استاک مرغ یا سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید. سپس، بگذارید سوپ به آرامی بجوشد و جا بیفتد. وقتی که سوپ به غلظت دلخواه رسید و مواد نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ششم: اضافه کردن خامه
پس از خاموش کردن شعله، خامه صبحانه را به سوپ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملاً با سایر مواد مخلوط شود. سپس، مزه سوپ را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ پنیر کانادایی
مرحله هفتم: اضافه کردن شوید یا جعفری
در آخر، شوید یا جعفری را خوب بشویید و بگذارید آب اضافی آنها گرفته شود. سپس، آنها را به صورت درشت خرد کنید.
در نهایت، سوپ قارچ روسی را در ظرف دلخواهتان بریزید و با شوید و جعفری خرد شده تزئین کنید. این کار علاوه بر زیبایی، طعم و عطر خوشمزهای به سوپ شما میدهد.
سوپ قارچ روسی شما آماده است. نوش جانتان!
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، ما شما را با روش تهیه سوپ قارچ روسی که یکی از سوپهای محبوب در روسیه است، آشنا کردیم. با پیروی از این دستور میتوانید این سوپ خوشمزه را در خانه تهیه کرده و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.