رسپی سوپ گوجهفرنگی ایتالیایی؛ خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

“`html
سوپ گوجهفرنگی ایتالیایی یکی از سوپهای خوشمزه و سبک است که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی درست میشود. شما میتوانید این سوپ را به عنوان یک پیشغذای خوشمزه سرو کنید. سوپ گوجهفرنگی به روشهای مختلفی تهیه میشود، سرشار از ویتامین C بوده و برای درمان سرماخوردگی مفید است.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ به شما رسپی سوپ گوجهفرنگی ایتالیایی را به صورت مرحله به مرحله همراه با نکات لازم در تهیه این سوپ آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
کره | ۵۰ گرم |
عصاره مرغ | ۲-۱ پیمانه |
آب جوش | ۱ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار دلخواه |
گوجهفرنگی | ۵ عدد |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری ساطوری شده یا ریحان تازه برای تزیین |
به مقدار لازم |
رسپی سوپ گوجهفرنگی ایتالیایی
زمان لازم برای آمادهسازی این سوپ ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است.
مقدار مواد ذکر شده برای ۲ تا ۳ نفر کافی است.
تهیه این سوپ کار آسانی است.
مرحله اول: آمادهسازی گوجهفرنگی
گوجهفرنگیها را بشویید و کلاهک سبز آنها را بردارید. سپس آنها را با رنده، میکسر یا خردکن به شکل پوره درآورید.
پوره گوجهفرنگی را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ ماهیچه
مرحله دوم: آمادهسازی سیر
سیر را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را با سیر له کن خوب له کنید.
در قابلمهای که میخواهید سوپ را در آن تهیه کنید، کره بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
سیر له شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
اگر سیر تازه ندارید، میتوانید از پودر سیر هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ قلم با جو
مرحله سوم: افزودن آرد و ادویهها
حالا باید آرد سفید را به ترکیب کره و سیر درون قابلمه اضافه کنید.
“““html
آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامیاش گرفته شود. در همین مرحله فلفل سیاه، پودر پاپریکا و مقداری نمک به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفتدادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله چهارم: افزودن رب گوجهفرنگی
پس از آزادشدن عطر ادویهها، زمان افزودن رب گوجهفرنگی فرامیرسد.
رب را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفتدادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامیاش گرفته شود.
مرحله پنجم: افزودن پوره گوجهفرنگی
حال پوره گوجهفرنگی را به مواد سوپ درون قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب اضافی گوجهها گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهند.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ پاییزی پرتقال با مرغ
مرحله ششم: افزودن عصاره مرغ و آب جوش
عصاره مرغ و آب جوش را به قابلمه اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا محتوای سوپ به نقطهجوش برسد.
درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و بگذارید ۱۵-۲۰ دقیقه سوپ بپزد و لعاب اندازد.
مرحله هفتم: تزیین و سرو سوپ
سوپ گوجهفرنگی ایتالیایی شما آماده سرو است.
غلظت آن را بررسی کنید و در صورت مناسببودن حرارت را خاموش کنید.
سوپ را در ظرف سرو بریزید و با مقداری جعفری تازه ساطوری شده یا چند برگ ریحان تازه و فلفل قرمز آن را بهدلخواه تزیین کنید.
این سوپ با وجود این که با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترس تهیه میشود، طعمی بسیار جذاب و خوشمزه دارد.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ پنیر کانادایی
نکات و فوتوفنهای خوشمزهتر شدن سوپ گوجهفرنگی ایتالیایی:
- کره موجب لعاب انداختن سوپ میشود، پس روغن را با آن جایگزین نکنید.
- میتوانید آرد سفید را با آرد برنج جایگزین کنید.
- برخی در تهیه این سوپ، گوجهفرنگی را ۲-۴ برش میزنند و به قابلمه سوپ اضافه میکنند. سپس پس از پخت، سوپ را با کمک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن پوره و میکس میکنند.
- لیمو ترش طعم بسیار خوبی به این سوپ میدهد، میتوانید در چند دقیقه پایانی پخت آب یک لیمو را به سوپ اضافه کنید.
- برخی از پیاز، سیبزمینی، هویج و کلم بروکلی در تهیه این سوپ استفاده میکنند.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ خیار به صورت خامهای
اگر به دنبال امتحانکردن طعمهای جدید یا غذاهای سریع و خوشمزه هستید، به شما توصیه میکنیم که از خوردن این سوپ غافل نشوید.
امیدواریم که رسپی فوق مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.