رسپی

رسپی شربت گوجه سبز؛ فوت و فن خوشمزه تر شدن

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شربت گوجه‌سبز یکی از شربت‌های خوشمزه تابستانی است که برای رفع تشنگی بسیار خوب است. شاید نام این شربت را نشنیده باشید، اما باید بدانید که این یکی از خوشمزه‌ترین و خاص‌ترین شربت‌هایی است که می‌توانید به‌راحتی با چند ماده ساده در خانه درست کنید.

امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یک روش ساده و لذیذ برای تهیه شربت گوجه سبز را به‌طور گام‌به‌گام همراه با نکات لازم به شما آموزش می‌دهیم. پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه شربت گوجه سبز

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این شربت بین ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این دستور حدود ۱ کیلوگرم شربت به شما می‌دهد.
  • تهیه این شربت بسیار آسان است.
مواد لازم برای تهیه شربت گوجه سبز:
گوجه سبز ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
آب به مقدار لازم

مرحله اول: آماده سازی گوجه سبز

گوجه‌سبزها را بشویید.

ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید و اگر میوه‌ای لک قهوه‌ای یا نشانه‌های فاسد شدن دارد، آن را کنار بگذارید، زیرا بر طعم شربت تاثیر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک گوجه سبز

مرحله دوم: پخت گوجه سبز

گوجه‌سبزها را در یک قابلمه مناسب بریزید. برای تهیه این شربت بهتر است از قابلمه استیل یا غیرچسبنده استفاده کنید.

به‌قدری آب به قابلمه اضافه کنید که یک بند انگشت روی گوجه سبزها آب باشد.

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و درب آن را ببندید.

اجازه دهید حدود ۶۰ تا ۹۰ دقیقه بپزد تا گوجه‌سبزها کاملاً نرم شوند.

مرحله سوم: صاف کردن شربت

حرارت را خاموش کنید و محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید.

به آب گوجه‌سبزها نیاز دارید تا شربت تهیه شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سکنجبین و خیار برای رفع تشنگی!

مرحله چهارم: افزودن شکر

آب گوجه‌سبزها را در قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام شربت را هم بزنید.

رسپی شربت گوجه سبز؛ فوت و فن خوشمزه تر شدن

پس از مدتی جوشیدن، کف‌های سفیدی روی شربت خواهد آمد.

برای شفاف شدن شربت، این کف‌ها را با قاشق از روی قابلمه بردارید.

اجازه دهید شربت به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت کم بجوشد و غلیظ شود.

به یاد داشته باشید که غلظت شربت بعد از خنک شدن بیشتر خواهد شد.

مرحله پنجم: افزودن آبلیمو

پس از تمام شدن زمان جوشیدن، شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

آبلیمو را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود.

حالا باید اجازه دهید تا شربت کاملاً خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت آبلیمو

پس از خنک شدن، شربت را در شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید.

برای ماندگاری بیشتر، بهتر است آن را در یخچال نگهدارید.

برخی افراد برای خوش رنگ‌تر شدن شربت کمی رنگ خوراکی سبز اضافه می‌کنند.

برای سرو شربت کافی است مقداری از آن را درون لیوان بریزید.

مقداری یخ و آب سرد به آن اضافه کنید و نوش جان نمایید.

شربت گوجه سبز خوشمزه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گلاب خانگی

امیدواریم این دستور تهیه مورد پسند شما عزیزان علاقه‌مند به آشپزی و تهیه محصولات ارگانیک خانگی قرار گرفته باشد و شما هم مانند روش ساده و کامل فوق، این شربت خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا