رسپی

رسپی شیره کدو حلوایی؛ یک صبحانه کامل

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شیره برخی میوه‌ها را می‌توان تهیه کرد، اما شاید شیره کدو حلوایی برایتان تازگی داشته باشد. شیره کدو حلوایی یکی از خوشمزه‌ترین و پرخاصیت‌ترین شیره‌ها است. این شیره برای صبحانه بسیار مناسب است زیرا انرژی کافی به بدن می‌دهد و سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه شیره کدو حلوایی را یاد خواهید گرفت. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیره کدو حلوایی

برای درست کردن این شیره به مواد زیر نیاز دارید:

فیله کدو حلوایی یک کیلوگرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب یک لیوان

بیشتر بخوانید: نحوه تشخیص آب زرشک طبیعی از تقلبی

رسپی شیره کدو حلوایی

برای درست کردن این شیره مقوی مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: کدو حلوایی را آماده کنید

ابتدا پوست کدو حلوایی را بکنید و دانه‌هایش را خارج کنید. سپس گوشت کدو را به تکه‌های کوچک برش بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی مربای خرمالو

مرحله دوم: کدو حلوایی را بپزید

کدو حلوایی را در یک قابلمه بگذارید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید کدوها برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به آرامی بپزند و نرم شوند. اگر در این حین آب کدو بخار شد، می‌توانید کمی آب اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: کدو حلوایی را چطور خشک کنیم؟

مرحله سوم: کدو حلوایی را پوره کنید

پس از این که کدوها پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و با استفاده از گوشتکوب برقی یا میکسر کدوها را پوره کنید تا کاملاً صاف و یکدست شوند.

بیشتر بخوانید: فوت و فن‌های تهیه رب انار خانگی

رسپی شیره کدو حلوایی

بیشتر بخوانید: نحوه پخت کدو حلوایی تنوری در هواپز

مرحله چهارم: شکر را اضافه کنید

پس از پوره شدن کدوها، آنها را به قابلمه برگردانید و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. اجازه دهید مخلوط برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بماند تا به حالت شیره درآید و غلیظ شود. در این مدت به طور مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.

رسپی شیره کدو حلوایی؛ یک صبحانه کامل

بیشتر بخوانید: رسپی سوجوق انار

مرحله پنجم: شیره را در یخچال بگذارید

زمانی که شیره به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید تا در دمای محیط خنک شود. سپس شیره را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی مربای کدو حلوایی

نکات تکمیلی برای تهیه شیره کدو حلوایی:

  • مقدار شکر در این شیره بستگی به ذائقه شما دارد. می‌توانید بر اساس سلیقه خود و شیرینی کدو، مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.
  • شیره کدو حلوایی را می‌توانید برای ۲ ماه در یخچال نگهداری کنید.
  • شیره کدو حلوایی را می‌توان به عنوان صبحانه یا میان وعده با پنکیک یا نان میل کرد.

بیشتر بخوانید: رسپی عصاره سیب خانگی (شیره سیب)

در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه شیره کدو حلوایی را با شما به اشتراک گذاشتیم. شما می‌توانید این شیره خوشمزه و مفید را به راحتی در خانه درست کنید و از آن در وعده صبحانه لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا