رسپی

رسپی عرق کرفس خانگی + زمان مصرف

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

عرق کرفس یکی از بهترین انواع عرقیات گیاهی است که برای کاهش وزن و درمان کیست مفید است. برای درست کردن عرق کرفس در خانه نیازی به تجهیزات خاصی ندارید. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید طرز تهیه عرق کرفس خانگی و بهترین زمان مصرف آن را یاد بگیرید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه عرق کرفس، ابتدا کرفس‌ها را بشویید. یک پایه فلزی یا یک موزاییک را درون یک قابلمه قرار دهید و یک کاسه روی آن بگذارید. سپس کرفس‌ها را دور تا دور پایه بچینید. به مقدار دو برابر حجم کرفس‌ها، آب به قابلمه اضافه کنید. حالا درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید. چند ساعت صبر کنید تا عرق کرفس آماده شود. برای مشاهده جزئیات بیشتر، ادامه مقاله را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه عرق کرفس خانگی با قابلمه

مواد لازم برای تهیه عرق کرفس خانگی با قابلمه به شرح زیر است:

کرفس تازه به مقدار لازم
آب دو برابر اندازه کرفس‌ها

مراحل تهیه عرق کرفس خانگی با قابلمه

  • زمان آماده‌سازی: ۲ ساعت
  • درجه سختی: متوسط

در ادامه به مراحل تهیه عرق کرفس خانگی اشاره خواهیم کرد.

مرحله اول: آماده‌سازی کرفس‌ها

ابتدا باید کرفس‌ها را تمیز کرده و با آب بشویید. سپس آن‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. برای ساخت عرق کرفس، از ساقه و برگ‌های کرفس استفاده کنید.

مرحله دوم: قرار دادن کرفس‌ها در قابلمه

یک موزاییک یا پایه فلزی تمیز را وسط یک قابلمه بزرگ بگذارید و یک کاسه فلزی یا شیشه‌ای نشکن بر روی آن قرار دهید. حالا برگه‌ها و ساقه‌های کرفس را دور پایه فلزی قرار دهید. مقدار آبی که می‌ریزید باید هم‌سطح با کرفس‌ها باشد و حدود ۱/۴ ارتفاع قابلمه را پر کند. ارتفاع کاسه باید به اندازه‌ای باشد که در زمان جوشیدن آب، به داخل آن نریزد. به طور کلی، از یک واحد کرفس و دو واحد آب استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت عرق کاسنی

مرحله سوم: آماده‌سازی عرق کرفس

درب قابلمه را برعکس روی آن گذاشته و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. سپس شعله را کم کنید و چند ساعت صبر کنید تا عرق‌گیری کامل شود. حتماً یک بار درب قابلمه را به آرامی باز کنید تا مطمئن شوید عرق به‌خوبی به داخل کاسه می‌ریزد.

بعد از حدود ۲ ساعت، عرق‌گیری تمام می‌شود و عرق کرفس در کاسه جمع می‌شود. زمانی که صدای قل‌قل آب قطع شد، یعنی عرق‌گیری تمام شده است. در این مرحله شعله را خاموش کنید و چند دقیقه صبر کنید تا قابلمه کمی خنک شود.

مرحله چهارم: ریختن عرق کرفس در شیشه

درب قابلمه را بردارید و کاسه را خارج کنید. اجازه دهید عرق کرفس کاملاً خنک شود. سپس آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید.

“““html
بهترین زمان مصرف عرق کرفس

بهترین زمان برای نوشیدن عرق کرفس به منظور کاهش وزن، صبح‌ها به صورت ناشتا است. این کار می‌تواند به افزایش سوخت و ساز بدن کمک کند و در کم کردن وزن مؤثر باشد. همچنین، برای درمان کبد چرب هم توصیه می‌شود که عرق کرفس را صبح‌ها بدون خوردن چیزی مصرف کنید. علاوه بر این، می‌توانید در بین وعده‌های غذایی هم از این عرق استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین زمان و طریقه مصرف عرق بهارنارنج

نکات و فوت و فن‌های تهیه عرق کرفس خانگی

در این بخش به نکات مهم برای تهیه عرق کرفس در خانه اشاره می‌کنیم.

رسپی عرق کرفس خانگی + زمان مصرف
  • برای ساخت عرق کرفس می‌توانید از کرفس تازه یا خشک استفاده کنید.
  • طرز استفاده از عرق کرفس بسیار آسان است، می‌توانید آن را در یک لیوان بریزید و بنوشید یا با کمی آب رقیق کنید.
  • اگر کرفس تازه در دسترس ندارید، استفاده از کرفس خشک هم می‌تواند مؤثر باشد.
  • این عرق خاصیت ادرارآوری دارد، بنابراین بهتر است در مصرف آن زیاده‌روی نکنید.
  • اگر بیماری خاصی دارید یا دارو مصرف می‌کنید، قبل از استفاده از عرق کرفس بهتر است با پزشک مشورت کنید.
  • نوشیدنی زیاد از عرق کرفس ممکن است باعث نفخ، اسهال، کاهش قند خون و کاهش فشار خون شود.
  • بهتر است از کرفس تازه و سالم برای تهیه عرق استفاده کنید؛ هر چه کرفس با کیفیت‌تر باشد، عرق بهتری خواهید داشت.
  • عرق کرفس طبعی گرم و خشک دارد و افرادی که گرم مزاج هستند باید در مصرف آن احتیاط کنند.
  • برای تهیه عرق کرفس در قابلمه، بهتر است از قابلمه رویی استفاده کنید.
  • برای سریعتر آماده شدن عرق کرفس، می‌توانید کمی یخ روی درب قابلمه بگذارید که به افزایش بخار کمک می‌کند.
  • با این روش می‌توانید عرق انواع گیاهان دیگر را هم در خانه تهیه کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، به بهترین روش تهیه عرق کرفس خانگی و نکات مهم آن اشاره کردیم. اگر تجربه‌ای در تهیه این عرق دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به این موضوع علاقه‌مند هستند، به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا