رسپی

رسپی فسنجان با بادام زمینی (ترکیبی شگفت انگیز و متفاوت)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش فسنجان یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این خورش معمولاً با گردو تهیه می‌شود، اما می‌توانید به‌جای آن از بادام زمینی استفاده کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی به صورت زیر است:

بادام زمینی ۵۰۰ گرم
مرغ ۱ عدد (حدود ۱.۵ کیلوگرم)
پیاز ۲ عدد بزرگ
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
شیره انگور ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی

  • مدت زمان آماده‌سازی و پخت این خورش حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.
  • این خورش در دسته غذاهای متوسط از لحاظ میزان سختی قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی بادام زمینی

بادام زمینی‌ها را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب بخیسانید.

پس از خیساندن، پوست بادام‌های خوراکی را بکنید و دوباره به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب بخیسانید.

بادام‌های خیسانده شده را آبکش کنید و با آسیاب برقی یا غذاساز به شکل پودر ریز درآورید.

اگر وقت کافی ندارید، می‌توانید از پودر بادام زمینی آماده استفاده کنید.

مرحله دوم: طعم‌دار و سرخ کردن مرغ

مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید.

تکه‌های مرغ را در ظرفی مناسب قرار دهید و با زردچوبه و نمک طعم‌دار کنید.

به آرامی مرغ را ماساژ دهید تا تمام قسمت‌های آن به ادویه‌ها آغشته شوند.

سپس کمی محلول زعفران روی مرغ‌ها بریزید و روی ظرف را بپوشانید تا مرغ‌ها کمی استراحت کنند.

بعد از آن، در قابلمه‌ای که می‌خواهید خورش را بپزید، مقداری روغن بریزید و هر

“““html

مرغ‌ها را چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

رسپی فسنجان با بادام زمینی (ترکیبی شگفت انگیز و متفاوت)

پس از سرخ شدن، مرغ‌ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش قیمه نجفی (عراقی)

مرحله سوم: تفت دادن پیاز

پیازها را بشویید و پوست بگیرید.

آن‌ها را به شکل نگینی خرد کنید و در همان قابلمه‌ای که مرغ‌ها را سرخ کردید، تفت دهید تا طلایی و شفاف شوند.

مرحله چهارم: اضافه کردن پودر بادام زمینی

پودر بادام زمینی را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۶ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش آلو ترش

رسپی فسنجان خانگی با بادام زمینی

مرحله پنجم: اضافه کردن رب انار و شیره انگور

رب انار و شیره انگور را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در این مرحله می‌توانید مقدار رب انار یا شیره انگور را بر اساس سلیقه‌تان کمی تغییر دهید.

به اندازه کافی آب به مواد اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسید.

توجه داشته باشید که برای پخت خورش فسنجان در این مرحله باید آب ولرم به خورش اضافه کنید و از افزودن آب جوش خودداری کنید.

مرحله ششم: اضافه کردن مرغ و پخت خورش

مرغ‌های سرخ شده را به خورش اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا خورش به جوش بیاید.

سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. بگذارید خورش به مدت ۲ تا ۱ ساعت بجوشد و جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش مرغ و انبه

مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

پس از پخت و لعاب انداختن خورش با مقداری نمک طعم آن را تنظیم کنید.

خورش را در ظرف سرو بریزید و با مقداری خلال بادام یا خلال پسته تزئین کنید.

این خورش خوشمزه را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش فسنجان با بادام زمینی

زمانی که خورش فسنجان با بادام زمینی می‌پزید، به ۳ نکته مهم توجه کنید:

  1. می‌توانید به جای مرغ از گوشت قلقلی استفاده کنید.
  2. برای بهتر شدن طعم خورش می‌توانید کمی گردو آسیاب شده هم به آن اضافه کنید.
  3. اگر خورش شما خیلی ترش شد، می‌توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.

خورش فسنجان با بادام زمینی طعمی خاص و به یاد ماندنی دارد و می‌تواند به عنوان غذایی برای نذر یا مهمانی‌ها سرو شود. امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم به شما کمک کرده باشد تا یک خورش فسنجان خوشمزه و به یاد ماندنی برای خود و عزیزانتان درست کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا