رسپی

رسپی قند زنجبیلی رژیمی؛ طعمی دلنشین و کالری کم

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا به دنبال یک جایگزین سالم و خوشمزه برای قند معمولی هستید؟ قند زنجبیلی رژیمی خانگی، با طعمی گرم و دلپذیر، می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه این قندهای رژیمی و خوشمزه را به شما معرفی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه قند زنجبیلی رژیمی

مواد لازم برای تهیه قند زنجبیلی رژیمی به شرح زیر است:

زنجبیل تازه ۵۰ گرم
شکر قهوه‌ای ۱۰۰ گرم
گلاب ۲-۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

مراحل تهیه قند زنجبیلی رژیمی

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۱۰-۱۲ دقیقه است و مدت زمان انتظار برای تهیه نهایی این قند ۱-۲ روز خواهد بود.
  • مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۱ ظرف کوچک قند مناسب است که شما می‌توانید با جمع و ضرب ساده، مقدار مواد را برای تهیه در حجم‌های بیشتر افزایش دهید.
  • تهیه این قندها به راحتی انجام می‌شود و در سطح آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی زنجبیل

زنجبیل را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.

در صورت تمایل می‌توانید پوست آن را با چاقو بگیرید.

سپس با رنده ریز، خردکن یا میکسر زنجبیل‌ها را ریز کنید.

اگر زنجبیل تازه ندارید، می‌توانید از پودر زنجبیل نیز استفاده کنید.

مرحله دوم: پخت زنجبیل

زنجبیل ریز شده را در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید.

مدام زنجبیل‌ها را هم بزنید تا عطر آن‌ها آزاد شود و کمی از آب بافتشان تبخیر شود.

پس از چند دقیقه حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا زنجبیل‌ها کمی خنک شوند.

مرحله سوم: افزودن شکر قهوه‌ای

شکر قهوه‌ای را به زنجبیل‌های داخل قابلمه اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

شما می‌توانید از شکر سفید یا ترکیبی از شکر و عسل نیز برای تهیه این قندها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قند رنگی خانگی به صورت قالبی

مرحله چهارم: افزودن آب لیمو و گلاب

اگر از آب لیمو استفاده می‌کنید، در این مرحله آن را به مواد اضافه کنید.

رسپی قند زنجبیلی رژیمی؛ طعمی دلنشین و کالری کم

سپس به آرامی گلاب را به ترکیب شکر قهوه‌ای و پوره زنجبیل اضافه کرده و مرتبا هم بزنید تا دانه‌های شکر در گلاب حل شوند و مواد شکل خمیری به خود بگیرد.

نکات و فوت و فن‌های تهیه قند زنجبیلی رژیمی

مرحله پنجم: شکل دادن به قند

ته سینی مناسبی را با کمی روغن چرب کنید. از مخلوط قند با کمک قاشق چای‌خوری بردارید و در دست شکل دهید.

قندهای شکل‌داده شده را روی سینی قرار دهید. در این مرحله باید سریع‌العمل باشید.

برای یکدست شدن اندازه قندها می‌توانید کل مخلوط قند را بین دو ورق کاغذ روغنی با کمک وردنه صاف کنید.

سپس با استفاده از چاقو قندها را به اندازه‌های کوچک و دلخواه برش بزنید. اگر زمان کافی دارید، می‌توانید قندها را با…

“““html

کمک قالب نیز فرم دهید.

بیشتر بخوانید: بهترین جایگزین‌های قند در کنار چای

مرحله ششم: استراحت دادن به قند

قندهای آماده شده را در دمای محیط قرار دهید و ۱ تا ۲ روز به آن‌ها فرصت دهید تا بطور کامل خشک شوند.

به همین سادگی و با گذراندن چند مرحله آسان، قندهای زنجبیلی خوشمزه و رژیمی شما آماده هستند تا میل کنید.

با این روش می‌توانید قندهایی با طعم دارچین، گل محمدی، کاکائو یا هل هم تهیه کنید.

رسپی یک جایگزین سالم و خوشمزه برای قند

تهیه قند خانگی مانند خیلی از دستورات آشپزی روش‌های متنوعی دارد. اگر به امتحان طعم‌های جدید علاقه دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که این قندهای خوشمزه را طبق روش بالا تهیه کرده و لذت ببرید. امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما عزیزان جذاب بوده باشد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا