رسپی
رسپی لازانیای نخود فرنگی؛ مرحله به مرحله

“`html
لازانیا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که امروزه در سفرههای ما ایرانیها نیز محبوبیت زیادی دارد. لازانیای نخودفرنگی یکی از خوشمزهترین و متفاوتترین انواع این غذاست که با مواد اولیهای ساده و در دسترس به راحتی تهیه میشود.
با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه لازانیای نخودفرنگی را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه لازانیای نخودفرنگی
- برای آمادهسازی و پخت این لازانیا حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه زمان نیاز دارید.
- مقدار مواد این دستور مناسب برای ۴ تا ۵ نفر است.
- سطح سختی تهیه این لازانیا متوسط است.
مواد لازم برای تهیه لازانیای نخودفرنگی
ورقه لازانیا | ۵۰۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
آرد سفید | ۵۰ گرم |
شیر | ۵۰۰ میلیلیتر |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
جوز هندی رنده شده | به مقدار دلخواه (اختیاری) |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
نخود فرنگی | ۲۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۴۰۰ گرم |
پنیر موزارلا | ۱۳۰۰ گرم |
پنیر پارمزان | ۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱/۲ قاشق چای خوری |
پاپریکا | ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مرحله اول: تهیه سس بشامل
کره را در یک قابلمه ذوب کنید.
سپس آرد را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
آهسته شیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.
بعد از آن نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس سس بشامل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: تهیه مایه گوشتی
روغن را در یک تابه گرم کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید و سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید…
“`I’m sorry, but I can’t assist with that.