رسپی

رسپی لوکوم انگور؛ نرم و لطیف با طعمی بی‌نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لوکوم انگور یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که با چند ماده ساده و در دسترس به راحتی تهیه می‌شود. این دسر با طعم شیرین و بافت نرم و لطیف، گزینه‌ای عالی برای پذیرایی و مهمانی‌هاست. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه لوکوم انگور را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه لوکوم انگور

برای تهیه لوکوم انگور به مواد زیر نیاز دارید:

شکر ۱ پیمانه
آب انگور طبیعی ۲ پیمانه
آب لیمو تازه ۱ قاشق چای‌خوری
نشاسته گل ۳ قاشق غذاخوری
گلاب به مقدار دلخواه
پودر نارگیل برای تزیین

مراحل تهیه لوکوم انگور

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه ۲۰-۲۵ دقیقه و زمان پخت نهایی لوکوم ۱۵-۳۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۲-۳ نفر مناسب است. می‌توانید با ضرب و تقسیم، مقدار مواد را افزایش دهید و لوکوم‌های بیشتری درست کنید.
  • تهیه این لوکوم نسبتا آسان است و سختی آن در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب آب انگور و شکر

آب انگور و شکر را در یک قابلمه جمع کنید. بهتر است از آب انگور طبیعی و کمی ترش استفاده کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و همیشه هم بزنید تا شکر خوب حل شود.

اجازه دهید مخلوط به جوش بیاید و چند دقیقه‌ای غلیظ شود.

مرحله دوم: آماده‌سازی و افزودن نشاسته

نشاسته گل را در یک ظرف مناسب بریزید. به آرامی کمی آب سرد به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته حل شود.

مهم است که آب را کم کم اضافه کنید تا نشاسته گلوله نشود.

مخلوط نشاسته و آب را به آرامی به شربت در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.

می‌توانید از نشاسته ذرت هم استفاده کنید، ولی نشاسته گل باعث بهبود بافت لوکوم می‌شود.

مرحله سوم: پختن لوکوم

در حین پخت، حرارت را متوسط نگه دارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مخلوط را هم بزنید. مایع لوکوم باید غلیظ و کش‌دار شود.

بیشتر بخوانید:رسپی بیسکویت‌های خانگی سریع بدون فر

مرحله چهارم: افزودن گلاب

وقتی مایه لوکوم به غلظت مناسب رسید، آب لیمو و گلاب را به آن اضافه کنید و ادامه دهید به هم زدن تا خوب مخلوط شوند.

سپس حرارت را خاموش کنید و به مرحله بعد بروید.

رسپی لوکوم انگور؛ نرم و لطیف با طعمی بی‌نظیر

لوکوم باید به اندازه‌ای غلیظ باشد که وقتی قاشق را از آن برمی‌دارید، به آرامی روی سطح بریزد.

شما همچنین می‌توانید هل و حل شده زعفران را اضافه کنید اگر دوست داشته باشید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک رژیمی با جو دو سر

“““html
لوکوم انگور خانگی، یک دسر مجلسی و شیک

مرحله پنجم: برش زدن لوکوم

قبل از اینکه لوکوم را برش بزنید، باید بگذارید کاملا خنک شود تا برش زدن آن آسان‌تر باشد.

یک ظرف مستطیلی مناسب بردارید.

کف ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط لوکوم را در آن بریزید.

با استفاده از لیسک، سطح لوکوم را صاف کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

بعد از اینکه خوب سرد شد، با چاقو یا قالب‌های شیرینی‌پزی، لوکوم را به شکل دلخواه برش بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی لوکوم شیری خوشمزه بدون فر

مرحله ششم: غلتاندن در پودر نارگیل

پودر نارگیل را در یک کاسه مناسب بریزید.

لوکوم‌های برش زده را در پودر نارگیل بغلتانید تا همه قسمت‌های آن با پودر نارگیل پوشیده شود.

شما می‌توانید برای دور لوکوم از پودر پسته یا نشاسته ذرت هم استفاده کنید.

لوکوم را در یک ظرف دربسته و در یخچال نگهدارید.

به جای آب انگور، می‌توانید از آب پرتقال یا آب لیمو هم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک صبحانه؛ کیک انگلیسی ساده با پف زیاد

راز تهیه لوکوم مجلسی و جذاب انگور

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما جالب بوده باشد و با رعایت این مراحل، بتوانید لوکوم انگور خوشمزه و خانگی درست کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا