رسپی

رسپی مربا انگور خانگی؛ بافتی لطیف با طعمی بی‌نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مربا انگور یکی از مرباهای جالب و خوشمزه است که شاید قبلاً اسمش را نشنیده باشید. این مربا طعمی بسیار خوشایند و بافتی نرم و لطیف دارد. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا مراحل تهیه این مربا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه مربا انگور خانگی

مواد لازم برای تهیه مربا انگور خانگی به شرح زیر است:

انگور ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آبلیموی تازه ۱ قاشق چای‌خوری
دانه هل ۲-۳ عدد

مراحل تهیه مربا انگور خانگی

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این مربا تقریباً ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • این میزان مواد، حدود ۱ کیلوگرم مربا تولید می‌کند. شما می‌توانید با نسبت‌های ساده، مقدار مواد را افزایش دهید و حجم بیشتری از این مربای خوشمزه را تهیه کنید.
  • سطح دشواری تهیه این مربا متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی انگور

انگورها را با دقت از خوشه جدا کنید. دانه‌های انگور را در ظرف مناسبی بریزید و با آب سرد به خوبی بشویید تا گرد و غبار و کثیفی‌های آن‌ها برطرف شود.

بعد از شستشو، دانه‌ها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. بهتر است از انگورهای شیرین و رسیده برای تهیه مربا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر سه لایه ژله‌ای

بیشتر بخوانید: رسپی لوکوم انگور

مرحله دوم: پخت انگورها

انگورهای شسته شده را در قابلمه‌ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.

اجازه دهید کمی بپزند تا آب داخل دانه‌های انگور بیرون بیاید و نرم شوند.

برای اینکه مربا رنگ خوبی بگیرد، استفاده از قابلمه مسی یا استیل بسیار مناسب است.

بیشتر بخوانید: رسپی مربای زغال اخته

مرحله سوم: اضافه کردن شکر و دانه هل

وقتی دانه‌های انگور نیمه پخته شدند، شکر را به آن‌ها اضافه کنید.

به آرامی مواد را هم بزنید تا شکر در آب انگور حل شود.

در همین زمان، دانه‌های هل را کمی بکوبید تا عطرشان آزاد شود و به مخلوط اضافه کنید.

اجازه دهید مربا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد تا به غلظت مطلوب برسد.

رسپی مربا انگور خانگی؛ بافتی لطیف با طعمی بی‌نظیر

در این مدت مرتباً مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.

مقدار شکر را می‌توانید به دلخواه تغییر دهید. اگر می‌خواهید مربا شیرین‌تر باشد، مقدار بیشتری شکر اضافه کنید.

همچنین می‌توانید از ادویه‌های دیگر مانند زنجبیل یا میخک برای خوش‌طعم‌تر شدن مربا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی معجون شیره انگور

رسپی یک مربای خوشمزه با انگور

بیشتر بخوانید: رسپی مربا گوجه فرنگی

“““html

چهارم: افزودن آبلیمو

بعد از اینکه مربا به غلظت مناسبی رسید، آب لیمو را بگیرید و به محتویات قابلمه اضافه کنید. مربای انگور را به آرامی هم بزنید تا آبلیمو به خوبی مخلوط شود.

بیشتر بخوانید: با کودکی که مدرسه نمی‌رود چه باید کرد؟

مرحله پنجم: تعیین قوام مربا

برای اینکه مربای باکیفیت و ماندگاری داشته باشید، شربت آن باید قوام خوبی داشته باشد. برای آزمایش قوام، کمی از شربت مربا را روی یک بشقاب کوچک بریزید.

کمی صبر کنید تا شربت سرد شود. سپس به آرامی بشقاب را به سمت راست و چپ تکان دهید. اگر شربت به آرامی حرکت کرد، یعنی مربا به غلظت مطلوب رسیده و به خوبی پخته شده است.

بیشتر بخوانید: رسپی مربای سیب خانگی

مرحله ششم: انتقال به شیشه نگهدارنده

حرارت را خاموش کنید و مربا را در همان قابلمه ای که پختید بگذارید تا کاملاً خنک شود. بعد از خنک شدن، مربای انگور را باید به شیشه‌های استریل شده منتقل کنید.

توجه داشته باشید که شیشه‌های نگهدارنده باید کاملاً خشک و تمیز باشند و هیچ نوع آلودگی نداشته باشند.

مربا را داخل شیشه‌ها بریزید و در‌ب آن‌ها را ببندید. دقت کنید که هوا به داخل شیشه نفوذ نکند، چون این کار باعث خراب شدن و کپک زدن مربای شما می‌شود. شیشه‌های مربا را در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی مربای پوست پسته با شیره انگور

نکات و فوت و فن‌های تهیه مربا انگور

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما علاقه‌مندان به دنیای آشپزی مفید بوده باشد. با رعایت نکات و مراحل بالا می‌توانید مربای انگور خانگی خوشمزه و سالمی تهیه کرده و از آن در صبحانه یا عصرانه لذت ببرید.

اگر شما هم نکاتی برای خوشمزه‌تر کردن مربای انگور دارید، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا