رسپی

رسپی مربای سه میوه با به، هویج و سیب

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مربا به عنوان یک چاشنی خوشمزه برای صبحانه معروف است و انواع مختلفی دارد. با بیشتر میوه‌ها می‌توان مربا درست کرد، اما یکی از بهترین‌ها در فصل پاییز، مربای سه‌ میوه است. این مربا از سیب، به و هویج تهیه می‌شود و کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا طرفدارش شوید. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه این مربای خوش‌عطر و خوش‌طعم را به شما یاد بدهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه مربای سه میوه، اول هویج و به را با رنده درشت رنده کنید و آنها را با آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند. بعد از نیم ساعت، ⅔ شکر را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۲ ساعت دیگر بپزید. سپس سیب رنده شده را به مخلوط اضافه کرده و در آخر پودر هل، جوهر لیمو و زعفران را نیز به مربا اضافه کنید. در ادامه با جزئیات بیشتر در مورد این مربا آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه مربای سه میوه با به، هویج و سیب

برای تهیه این مربای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

به ۱ عدد
سیب ۱ عدد
هویج ۳ عدد
شکر ۷۵۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
پودر هل به مقدار دلخواه
جوهر لیمو ⅕ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مربای سه میوه با به، هویج و سیب

برای تهیه این مربا مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

به و هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس با رنده درشت آنها را رنده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای گریپ فروت

مرحله دوم: پختن به و هویج

در یک قابلمه مناسب به و هویج را بریزید. سپس به اندازه کافی آب اضافه کنید تا مواد زیر سطح آب بمانند. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید نیم ساعت با حرارت ملایم بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای هویج با تفاله آب هویج

مرحله سوم: افزودن شکر

بعد از نیم ساعت، ⅔ شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید و بگذارید به مدت ۲ ساعت با حرارت کم بجوشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای به خانگی

مرحله چهارم: افزودن سیب

در این مرحله …

“““html

سیب را خوب بشویید و پوستش را بگیرید. سپس آن را با رنده درشت رنده کنید.

بعد از ۲ ساعت که هویج و به پخته شدند، سیب را به مواد دیگر که با شکر باقی مانده، اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس اجازه دهید مربا برای نیم ساعت تا یک ساعت با درب بسته پخته شود.

رسپی مربای سه میوه با به، هویج و سیب

بیشتر بخوانید: رسپی مربای هویج و پوست پرتقال

مرحله پنجم: خوش‌عطر کردن مربا

یک ربع قبل از اینکه مربا آماده شود، پودر هل، زعفران و جوهرلیمو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی مربای سه میوه با به، هویج و سیب را با شما در میان گذاشتیم. پیشنهاد می‌کنیم در این روزهای پاییزی که فصل به است، حتماً این مربای خوشمزه را در خانه آماده کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا