رسپی

رسپی مرغ برشته مجلسی در خانه؛ مرحله به مرحله

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مرغ برشته یکی از غذاهای محبوب جهانی است که در میان ایرانی‌ها هم طرفداران زیادی دارد. با چند ترفند ساده می‌توانید یک مرغ برشته خوشمزه تهیه کنید. در این قسمت از رضیم بلاگ ما را در تهیه مرغ برشته مجلسی همراهی کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ برشته:
مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، رزماری و پاپریکا به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد
برگ بو ۲ عدد
کره ۵۰ گرم

مراحل تهیه مرغ برشته

مراحل تهیه مرغ برشته به صورت زیر است:

مرحله اول: آماده کردن مرغ

مرغی که برای این غذا استفاده می‌کنید باید سالم و درسته باشد. ابتدا شکم مرغ را تمیز کرده و بشویید. سپس اجازه دهید کاملاً خشک شود. بعد از آن، تمام قسمت‌های مرغ را با نمک ماساژ دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی مرغ شکم پر با اسفناج

نکته: می‌توانید مرغ را برای چند ساعت در آب نمک بخوابانید تا خوشمزه‌تر و تردتر شود.

مرحله دوم: آماده کردن مواد داخل شکم

یکی از پیازها را خلالی خرد کرده و با نصف فلفل دلمه‌ای بزرگ و ادویه‌هایی مثل رزماری، پاپریکا و فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید. سپس این ترکیب را به همراه دو عدد برگ بو داخل شکم مرغ قرار بدهید.

بعد از آن، مرغ را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و به مدت هشت ساعت در یخچال بگذارید تا خوب مزه‌دار شود.

مرحله سوم: اضافه کردن زعفران

پس از گذشت این زمان، مرغ را از یخچال خارج کنید و محتویات شکمش را خالی کنید. با یک برس، زعفران دم کرده را روی مرغ بمالید و دوباره آن را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی باقالی پلو با مرغ

مرحله چهارم: پر کردن شکم مرغ

در این مرحله، مرغ را از یخچال خارج کرده و دوباره شکم آن را با یک عدد پیاز خلالی، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی پر کنید و شکم مرغ را بدوزید.

نکته: دوخت‌ها باید با فاصله کم باشد تا مواد در حین پخت بیرون نریزند.

ران و بال‌های مرغ را نیز با یک نخ به بدن مرغ متصل کنید تا در حین پخت باز نشوند.

نکات و فوت و فن‌های تهیه مرغ برشته

رسپی مرغ برشته مجلسی در خانه؛ مرحله به مرحله

مرحله پنجم: شروع فرآیند پخت

در این مرحله، سیخ فر را داخل مرغ فرو کنید و فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید برای یک تا یک و نیم ساعت مرغ برشته شود.

در حین پخت، کره آب شده و زعفران را با برس روی مرغ بمالید تا خوش رنگ‌تر و خوشمزه‌تر شود.

این غذا را می‌توانید با سبزیجات بخارپز و نان نوش جان کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت مرغ به روش رستورانی

شما از چه روش‌هایی برای خوشمزه‌تر کردن مرغ برشته استفاده می‌کنید؟ نظرات خود را با ما در مجله آشپزی رضیم به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا