رسپی مرغ ربی رستورانی؛ پرطرفدار با طعمی حرفهای

“`html
اگر شما هم به مرغ ربی رستورانی علاقه دارید و تاکنون نتوانستهاید یک دستور خوب برای تهیهاش پیدا کنید، در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و مجلسی را به شما یاد بدهیم.
مواد لازم جهت تهیه مرغ ربی رستورانی
برای تهیه مرغ ربی رستورانی، مواد زیر را آماده کنید:
ران مرغ | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران آبکرده | به مقدار لازم |
پیاز | ۳ عدد |
هویج | ۲ عدد |
برگ بو | ۲ عدد |
ساقه کرفس | ۲۰ گرم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
مراحل تهیه مرغ ربی رستورانی
برای تهیه مرغ ربی رستورانی، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: مرغ را آماده کنید
در ابتدا، مرغها را با آب سرد بشویید و در یک قابلمه همراه با کمی آب قرار دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
هویجها را پوست کنده و به چهار قسمت عمودی برش بزنید و آنها را همراه با تکههای کرفس به قابلمه اضافه کنید.
یک عدد پیاز را نیز پوست بکنید و به چهار قسمت تقسیم کرده و در کنار مرغها قرار دهید.
در قابلمه را بگذارید و به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت آنها را بپزید.
مرحله دوم: سس مرغ را آماده کنید
پیازهای باقی مانده را پوست کرده و با رنده درشت رنده کنید یا به شکل خلالی خرد کنید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
سپس مقداری نمک و زردچوبه به پیازها اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
بعد از آن، رب گوجهفرنگی را به پیازها اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل
مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید
حال مرغهای پخته را از قابلمه خارج کرده و در تابهای که سس را درست کردهاید قرار دهید و سرخ کنید.
مرغها را تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند سرخ کنید.
در ۵ دقیقه آخر پخت، زعفران آب کرده را به مرغها اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه خوراک مرغ با سس شاهماهی
“““html
توت
نکات کلیدی در تهیه مرغ ربی رستورانی
در اینجا چند نکته مهم برای تهیه مرغ ربی رستورانی را توضیح میدهیم. با ما همراه باشید.
- اگر دوست دارید، میتوانید از سینه مرغ هم برای این غذا استفاده کنید.
- مرغها را زیاد نپزید تا هنگام مخلوط کردن با سس له نشود.
- مرغ ربی رستورانی را میتوانید با زرشکپلو، شوید پلو یا باقالی پلو سرو کنید.
- میتوانید کمی آبلیمو هم به سس اضافه کنید.
- زعفران بیشتر طعم این غذا را لذیذتر میکند.
- سس این غذا باید غلیظ باشد.
بیشتر بخوانید: رسپی مرغ بریان
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، روش تهیه مرغ ربی رستورانی را شرح دادیم. این غذا با طعم و رنگ زیبایش برای مجالس و مهمانیهای رسمی مناسب است. با درست کردن این مرغ ربی رستورانی به روشی که توضیح دادیم، میز مهمانی شما زیباتر خواهد شد.