رسپی

رسپی میلک شیک انجیر خشک؛ طعمی به یاد ماندنی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

میلک شیک انجیر خشک یکی از بهترین و پرانرژی‌ترین نوشیدنی‌ها در کافی شاپ‌هاست که می‌توانید آن را با شیر گاو یا شیر گیاهی تهیه کنید. بعضی‌ها این نوشیدنی را ساده می‌سازند و برخی دیگر آن را با موز و بستنی مخلوط می‌کنند. در این مقاله از مجله رضیم دو روش برای تهیه میلک شیک انجیر خشک را معرفی می‌کنیم.

رسپی میلک شیک انجیر خشک ساده

تهیه این نوشیدنی حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌برد و مواد لازم برای ۲ نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه میلک شیک انجیر خشک

برای درست کردن این میلک شیک به مواد زیر نیاز دارید:

انجیر خشک ۶ عدد
آب داغ ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیره انگور یا خرما ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل تهیه میلک شیک انجیر خشک خانگی

حالا مراحل درست کردن این نوشیدنی خوشمزه با شیر و انجیر را یاد بگیرید.

مرحله اول: بخیساندن انجیرها

ابتدا انجیرهای خشک را با آب بشویید تا تمیز شوند. سپس آن‌ها را همراه با آب داغ در یک ظرف بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه بخیسانید تا نرم شوند.

مرحله دوم: میکس کردن انجیرها

پس از نرم شدن، انجیرها را همراه با همان آب در مخلوط‌کن بریزید و شیره انگور یا خرما را اضافه کنید. سپس مخلوط‌کن را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: آماده کردن میلک شیک

در مرحله آخر، شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط‌کن را روشن کنید تا همه مواد یکدست شوند. حالا نوشیدنی شما آماده است و می‌توانید از آن به عنوان صبحانه یا میان وعده سالم استفاده کنید.

رسپی میلک شیک انجیر خشک با موز و بستنی

انجام این روش تهیه نیز حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد و مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر کافی است.

بیشتر بخوانید: آرامشی بی‌نظیر با دمنوش سیب، گلابی و دارچین

مواد لازم برای تهیه میلک شیک انجیر خشک

مواد لازم برای این نوع میلک شیک به شرح زیر است:

انجیر خشک ۱۰ عدد
موز درشت ۱ عدد
بستنی وانیلی ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای‌خوری
شیر ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار
بادام درختی ۶ عدد

مراحل تهیه میلک شیک انجیر با موز و بستنی

“`html

شیک انجیر خشک با موز

در این بخش می‌توانید با مراحل تهیه میلک شیک انجیر خشک و موز آشنا شوید.

مرحله اول: پوست بادام‌ها را جدا کنید

برای شروع، بادام‌ها را برای چند ساعت در آب بخیسانید تا نرم شوند. سپس پوست آن‌ها را به طور کامل جدا کنید، چون ممکن است رنگ نوشیدنی را تیره کند.

مرحله دوم: انجیرها را بخیسانید

انجیرهای خشک را بشویید و برای ۲۰ دقیقه در آب جوش بخیسانید تا نرم شوند.

رسپی میلک شیک انجیر خشک؛ طعمی به یاد ماندنی

نکات و فوت و فن‌های تهیه میلک شیک انجیر خشک

مرحله سوم: میلک شیک را آماده کنید

در این مرحله انجیرهای خیس خورده را آبکش کنید و در مخلوط کن بریزید. سپس شیر، بستنی، پودر دارچین و بادام را اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند.

بعد از اینکه نوشیدنی آماده شد، آن را در لیوان‌های مخصوص شیک بریزید و با کمی پودر دارچین و تکه‌های ریز بادام خرد شده تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پودینگ انجیر

نکات و فوت و فن‌های تهیه میلک شیک انجیر خشک

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه میلک شیک انجیر خشک اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه این نوشیدنی می‌توانید از شیر گاو یا هر نوع شیر گیاهی مثل شیر بادام، شیر فندق یا شیر نارگیل استفاده کنید.
  • قبل از ترکیب انجیرها با سایر مواد، از خنک شدن کامل آن‌ها اطمینان حاصل کنید.
  • برای شیرین کردن نوشیدنی می‌توانید از عسل رقیق شده یا کمی شکر استفاده کنید.
  • بهتر است پس از آماده کردن این نوشیدنی بلافاصله میل کنید.
  • بسته به سلیقه خود می‌توانید از انجیر زرد یا بنفش خشک استفاده کنید.
  • اگر به کالری اهمیت می‌دهید، می‌توانید بستنی را حذف کنید و نوشیدنی را بدون آن تهیه کنید.
  • برای خنک‌تر شدن نوشیدنی، می‌توانید مقداری یخ به آن اضافه کنید.
  • به جای بادام، می‌توانید از گردو نیز استفاده کنید تا مزه‌ی متفاوتی بگیرد.
  • اضافه کردن دارچین اختیاری است و می‌توانید آن را فقط برای تزیین استفاده کنید.
  • میلک شیک انجیر خشک فواید زیادی دارد؛ مثل درمان یبوست، کمک به کاهش وزن، کنترل فشار خون و افزایش توان باروری.
  • برای خوش عطر شدن این نوشیدنی، می‌توانید از وانیل استفاده کنید.
  • می‌توانید با ترکیب انجیر، موز، ماست یونانی، عسل و مقداری شیر این نوشیدنی را تهیه کنید.
  • برای شیرین‌تر و مقوی‌تر شدن، هسته ۱ تا ۲ عدد خرما را جدا کرده و به مواد اضافه کنید.
  • در بعضی از رسپی‌ها از کره بادام زمینی به عنوان طعم‌دهنده استفاده می‌شود.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به دو روش تهیه میلک شیک انجیر خشک اشاره کردیم. حتماً از انجیرهای خشک با کیفیت استفاده کنید. اگر تجربه‌ای در درست کردن این نوشیدنی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیاتتان را با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا