رسپی مینی پنکیک؛ کوچولو، بامزه و در عین حال خوشمزه

“`html
آیا به دنبال صبحانهای خوشمزه، سریع و پرانرژی هستید؟ مینی پنکیکها، این دسرهای کوچک و جذاب، بهترین انتخاب برای شروع یک روز خوب هستند. با استفاده از این رسپی ساده از مجله رضیم، میتوانید در کمترین زمان، پنکیکهایی نرم و پفدار درست کنید که هم بزرگسالان و هم کودکان را شگفتزده خواهد کرد.
مواد لازم برای تهیه مینی پنکیک
مواد لازم برای تهیه مینی پنکیک به شرح زیر است:
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سفید قنادی (سه صفر) | نصف پیمانه |
شکر | ۳ قاشق سوپخوری |
خامه صبحانه | ۵۰ گرم (۱ چهارم پاکت صورتی) |
شیر | ۱ چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
وانیل | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
مراحل تهیه مینی پنکیک
برای تهیه مینی پنکیک، بایستی مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: تهیه مایه پنکیک
قبل از شروع، همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند.
تخم مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط روشن و حجیم شود.
سپس شیر و خامه صبحانه را اضافه کنید.
مواد را با دور کند همزن مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله دوم: اضافه کردن آرد و بکینگ پودر
حالا همزن را کنار بگذارید و بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد کاملاً یکدست شوند و هیچ گلولهای نباشد.
بیشتر بخوانید: برای شبهای دلپذیر، میتوانید این تیرامیسو رژیمی را تهیه کنید!
مرحله سوم: پخت پنکیک
برای راحتی در پخت مینی پنکیک، میتوانید از یک ظرف سس استفاده کنید. مایه پنکیک را در ظرف سس ریخته و در آن را ببندید.
تابهای نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. نیازی به چرب کردن تابه نیست و به خاطر وجود خامه، پنکیکها به تابه نمیچسبند.
با کمک ظرف سس، از مایه پنکیک به صورت دایرههای کوچک در تابه بریزید.
اگر ظرف سس ندارید، میتوانید با یک قاشق کوچک مایه پنکیک را بردارید و در تابه بریزید.
چند لحظه صبر کنید تا روی پنکیکها حبابهای کوچک بوجود آید.
سپس آرام مینی پنکیکها را برگردانده و بگذارید طرف دیگر هم بپزد و طلایی شود، سپس آنها را از تابه خارج کنید.
مرحله چهارم: تزیین و سرو
پس از پخت چند پنکیک، دیگر زمان پخت را به خوبی یاد خواهید گرفت. بقیه مایه پنکیک را نیز به همین ترتیب بپزید.
وقتی پن کیکها آماده شد، آنها را روی هم در یک ظرف بچینید و با سس شکلات، عسل، یا مارمالاد تزیین کنید.
“““html
یا مربا سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک سیب و دارچین
بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک ساده
نکات طلایی در تهیه مینی پنکیک
در ادامه به چند نکته مهم برای درست کردن مینی پنکیک اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
- میتوانید از میوههایی مانند توتفرنگی و موز کنار پنکیک استفاده کنید که نه تنها زیباست بلکه طعم خوبی هم دارد.
- اگر به شیر دسترسی ندارید یا نمیخواهید از آن استفاده کنید، میتوانید از آب به جای شیر استفاده کنید.
- اضافه کردن خامه صبحانه به پنکیک، طعمی خوشمزه و نرمی خاصی به آن میدهد، بنابراین بهتر است آن را با روغن عوض نکنید.
- برای اینکه پنکیکها به تابه نچسبند، از تابه نچسب استفاده کنید.
- بعد از اضافه کردن آرد، از هم زدن زیاد خودداری کنید، زیرا باعث سفت شدن پنکیکها میشود.
- نمیخواهید که با دیدن اولین حبابها پنکیک را برگردانید، باید صبر کنید چون تنها یک بار میتوانید هر طرف آن را بپزید، پس به زمان پخت دقت کنید.
- حرارت شعله گاز روی کیفیت پنکیک تأثیر زیادی دارد. بنابراین، قبل از شروع تعدادی پنکیک را تست کنید تا حرارت مناسب را پیدا کنید. به طور کلی شعله باید ملایم باشد.
- از این دستور میتوانید برای تهیه پنکیکهای بزرگتر هم استفاده کنید.
- اگر به میوههای مختلف علاقه دارید، میتوانید به جای شیر، آب میوه مثل آب پرتقال یا آب هلو به مایه پنکیک اضافه کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم دستور تهیه مینی پنکیک را برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این صبحانه یا میان وعده خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.