رسپی

رسپی نرگسی لوبیا سبز (ساده و رژیمی برای شام)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر از غذاهای تکراری خسته شده‌اید، نرگسی لوبیا سبز می‌تواند گزینه‌ای جذاب برای شما باشد. نرگسی لوبیا سبز، یک غذای خوشمزه و گیاهی است که برای کسانی که رژیم غذایی گیاهی دارند، بسیار مناسب است. در این مقاله از رضیم بلاگ، ما به شما روش تهیه این غذای جدید را به صورت مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه نرگسی لوبیا سبز

مواد لازم برای تهیه نرگسی لوبیا سبز به شرح زیر است:

پیاز متوسط ۲ عدد
سیر ۲ حبه
لوبیا سبز ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نعنا خشک (اختیاری) ۱ قاشق چای‌خوری 

مراحل تهیه نرگسی لوبیا سبز

  • مدت زمان آماده‌سازی و تهیه این خوراک ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد اعلام شده مناسب برای ۳ تا ۴ نفر است؛ شما می‌توانید با جمع و ضرب ساده، مقدار مواد را افزایش دهید و این خوراک خوشمزه را در حجم‌های بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این خوراک در حد متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی لوبیا سبز

لوبیا سبز را در آب بشویید و دو طرف آن را با چاقو ببرید. سپس لوبیاها را به اندازه دلخواه خرد کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

لوبیا سبز را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شود.

برای طعم بهتر، از لوبیا سبز تازه استفاده کنید، زیرا لوبیا سبز فریز شده یا کنسرو شده ممکن است طعم خوبی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: رسپی نان باگت خانگی بدون ورز دادن

بیشتر بخوانید: رسپی رولت گوشت و پسته

مرحله دوم: آماده‌سازی سیر و پیاز

پیاز و سیر را بشویید و پوست بکنید.

پیاز را با چاقو ریز خرد کرده و به لوبیا سبز اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا عطر پیاز آزاد شود.

سیر را با سیر له‌کن یا رنده پوره کرده و به مخلوط اضافه کنید.

به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر نیز آزاد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سیب زمینی شکم پر با انگور

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها

رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب بگیرد.

رسپی نرگسی لوبیا سبز (ساده و رژیمی برای شام)

در صورت تمایل می‌توانید از گوجه فرنگی رنده شده به جای رب استفاده کنید.

اگر دوست دارید غذایتان تندتر شود، می‌توانید کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی مرغ سوخاری با لوبیا سبز و برنج

“““html
رسپی یک غذای خوشمزه با لوبیا سبز

مرحله چهارم: پخت سبزیجات

یک کمی آب به مواد داخل تابه اضافه کنید و درب آن را بگذارید. بگذارید لوبیا سبز آرام‌ آرام بپزد تا نرم شود.

زمان پخت لوبیا سبز بستگی به اندازه و نوع آن دارد.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ لوبیا سبز

مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال بزنید. کمی نمک و در صورت تمایل، نعناع خشک به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

مخلوط تخم‌مرغ را به آرامی روی مواد داخل تابه بریزید.

حرارت زیر تابه باید کم باشد تا تخم‌مرغ‌ها به آرامی بپزد. شما می‌توانید از زرده تخم‌مرغ هم استفاده کنید به جای تخم‌مرغ کامل.

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

نرگسی لوبیا سبز خوشمزه و زیبا شما آماده است تا نوش جان کنید.

این غذا را داخل ظرف سرو بگذارید و با نان تازه یا برنج سرو کنید.

برای تزیین، می‌توانید کمی گشنیز خرد شده روی خوراک بپاشید.

بیشتر بخوانید: رسپی کِرک بَپِرِس؛ غذای گیاهی مازندران

نکات و فوت و فن‌های تهیه نرگسی لوبیا سبز
با رعایت نکات این مطلب از مجله آشپزی رضیم، شما می‌توانید یک نرگسی لوبیا سبز خوشمزه و خانگی درست کنید. این غذا برای یک وعده سریع و سبک بسیار مناسب است.

امیدوارم این رسپی مورد توجه شما دوستان علاقه‌مند به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما هم این غذای سریع و خوشمزه را به راحتی تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا