رسپی پاناکوتای خرمالوی دو رنگ؛ دسر خوشمزه پاییزی

“`html
آیا دنبال یک دسر جدید و خاص میگردید؟ پاناکوتای خرمالوی دو رنگ گزینهای عالی برای شماست. با این رسپی ساده و مرحله به مرحله از مجله رضیم، شما میتوانید به راحتی این دسر خوشمزه و زیبای پاییزی را در خانه درست کنید.
مواد لازم برای قسمت شیری پاناکوتای خرمالو
مواد لازم برای قسمت شیری پاناکوتای خرمالو به شرح زیر است:
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق سوپخوری |
آب برای حل کردن ژلاتین | ۲ سوم پیمانه |
وانیل | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم (نصف پاکت) |
مواد لازم برای قسمت میوهای
مواد لازم برای قسمت میوهای به شرح زیر است:
خرمالوی درشت | ۵ عدد |
شکر | ۲ قاشق سوپخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
پودر ژلاتین | ۱ و نیم قاشق سوپخوری |
آب برای حل کردن ژلاتین | ۱ چهارم پیمانه |
مراحل تهیه دسر پاناکوتای خرمالو
تنها کافیست مراحل زیر را برای تهیه این دسر پاناکوتای خرمالو دنبال کنید.
مرحله اول: حل کردن ژلاتین
برای اینکه این دسر را درست کنید، ابتدا باید قسمت شیری را آماده کنید. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و با قاشق هم بزنید.
سپس ظرف را روی بخار غیر مستقیم حرارت بگذارید تا ژلاتین کاملاً حل و شفاف شود.
بعد از این کار، اگر پراکندگی ژلاتین در آب حس کردید، میتوانید آن را یک بار از صافی رد کنید.
مرحله دوم: مخلوط شیر و شکر
شیر را در یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و همزمان آن را مدام هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی شکر کاملاً حل شد، حرارت را خاموش کنید.
در حین حل شدن شکر، دقت کنید که شیر نجوشد و حل شدن شکر قبل از…
“““html
رسیدن به دمای جوش اتفاق بیفتد.
مرحله سوم: اضافه کردن خامه و وانیل
قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه صبحانه را داخل ظرف، کمی با قاشق هم بزنید تا نرم شود.
سپس خامه را به شیر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر خوب مخلوط نشد، میتوانید از همزن برقی استفاده کنید.
حالا وانیل را به مخلوط اضافه کنید. سپس ژلاتین را که به روش بن ماری حل کردهاید، اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دسر مگنولیای خرمالو
مرحله چهارم: گذاشتن در یخچال
دسر شیری را در لیوانهای دلخواه بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد و خودش را بگیرد. ممکن است این فرایند حدوداً دو تا سه ساعت طول بکشد.
میتوانید دسر شیری را به صورت ساده داخل لیوان بریزید، نصف لیوان را پر کنید و جا برای قسمت میوهای نگه دارید. یا اینکه بعد از ریختن مواد به صورت کج در یخچال قرار دهید تا قسمت شیری به حالت مورب خودش را بگیرد. برای این کار کافی است که لیوان را به جایی تکیه دهید یا آن را در ظرف دیگری به صورت کج قرار دهید.
مرحله پنجم: آماده کردن بخش میوهای
وقتی دسر شیری کاملاً بسته شد، بخش میوهای را آماده کنید.
ابتدا خرمالوها را بشویید، پوست بگیرید و کمی با چنگال له کنید.
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید، مخلوط کنید و دوباره به روش بن ماری کاملاً حل کنید.
مرحله ششم: حرارت دادن خرمالو با شیر
شیر، شکر و خرمالو را داخل قابلمهای بریزید، آن را روی حرارت کم قرار دهید و مخلوط کنید تا مواد به جوش برسند.
سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید یک دقیقه بماند تا خنک شود. بعد از آن ژلاتین بن ماری شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی فراپه خرمالو
مرحله آخر: اضافه کردن مخلوط میوهای به شیری
مواد را داخل میکسر، مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و خوب میکس کنید تا یکدست شود.
سپس اجازه دهید مواد کمی خنک شوند. بعد آن را روی دسر وانیلی بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
پاناکوتای خرمالو دو رنگ شما آماده است. میتوانید از میوه خرمالو یا خامه فرم گرفته برای تزئین استفاده کنید.
نکات طلایی در تهیه پاناکوتای خرمالو
در ادامه به چند نکته طلایی برای آماده کردن پاناکوتای خرمالو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- برای تهیه این دسر، حتماً خرمالوها باید نرم و رسیده باشند. خرمالوهایی که سفت هستند و طعم گسی دارند، باعث میشوند دسر شما طعم نامطلوبی داشته باشد.
- میتوانید این دسر را به صورت قالبی آماده کنید و آن را به صورت دو رنگ داخل قالب دلخواه بریزید و بعد برگردانید. قالب سیلیکونی گزینه مناسبی برای این دسر است.
- میزان شیرینی قسمت میوهای بسته به شیرینی خرمالو دارد. اگر خواستید میتوانید شکر را کمتر یا بیشتر کنید و حتی شکر را با عسل جایگزین کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از مقداری زعفران حل شده هم داخل قسمت میوهای استفاده کنید تا دسر خوشمزهتر و زیباتر شود.
- ژلاتین برای بسته شدن دسر استفاده میشود. اگر بیشتر از حد نیاز استفاده کنید، دسر سفت میشود و اگر کمتر استفاده کنید، دسر بسته نمیشود.
- ژلاتین حل شده را نباید به شیر جوشیده شده اضافه کنید، زیرا شیر ممکن است بجوشد. باید بگذارید شیر کمی خنک شود و بعد ژلاتین را با آن مخلوط کنید.
- از انواع آجیل یا خشکبار نیز میتوانید برای تزئین دسر استفاده کنید.
“`ترافل یا میوههای برش خورده میتوانند برای تزئین روی دسر استفاده شوند.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، دستور تهیه دسر پاناکوتای خرمالو را با شما به اشتراک گذاشتیم. با این دستور ساده، میتوانید یک دسر زیبا و خوشمزه برای هر مناسبتی، از جمله شب یلدا درست کنید. پس شروع کنید و از طعم عالی پاناکوتای دو رنگ خرمالو لذت ببرید.