رسپی

رسپی پاناکوتای نارنگی؛ دسری لطیف و خامه‌ای

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسر پاناکوتای نارنگی یک دسر خوشمزه و ایتالیایی است که به خاطر ظاهر زیبا و جذابش، محبوبیت زیادی دارد. این دسر برای مهمانی‌ها و مراسم‌های خاص بسیار مناسب است. در این مقاله از مجله رضیم، ما به شما طرز تهیه این دسر خوشمزه و پاییزی را خواهیم آموخت. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای نارنگی

برای درست کردن این دسر خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

نارنگی ۲ عدد
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
شکر نصف پیمانه
پودر ژله آلوئه‌ورا یک بسته
پودر ژله نارنگی یک بسته
خامه صبحانه نصف پیمانه
پودر وانیل یک قاشق چای‌خوری
شیر ۲ لیوان
آب جوش ۲ لیوان

طرز تهیه پاناکوتای نارنگی

برای تهیه این دسر خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی قالب

اول از همه، یک قالب مستطیلی متوسط انتخاب کنید و با کمی روغن مایع کف آن را چرب کنید. برای این کار می‌توانید از اسپری یا قلم‌مو آشپزی استفاده کنید. سپس قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید.

مرحله دوم: آماده‌سازی ژله آلوئه‌ورا

پودر ژله آلوئه‌ورا را در یک ظرف بریزید و نیم لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. هم بزنید تا دانه‌های ژله کاملاً حل شوند. بعد از آن، قالب را از فریزر درآورید و ژله را در آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تارت انگور خانگی

مرحله سوم: آماده‌سازی ژلاتین

در یک کاسه، پودر ژلاتین را با نیم لیوان شیر مخلوط کنید و هم بزنید تا به حالت اسفنجی درآید. سپس کاسه را روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شود. هر چند دقیقه یک بار مواد را هم بزنید.

بیشتر بخوانید: معرفی ۷ میوه مفید برای درمان بیماری‌ها

مرحله چهارم: ترکیب شیر و شکر

یک قابلمه مناسب بردارید و شیر را به همراه شکر در آن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود. سپس پودر وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

بعد از چند دقیقه، خامه صبحانه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. توجه داشته باشید که شیر نباید به جوش بیاید.

“““html
بیشتر بخوانید: رسپی شیرینی پای پرتقال

رسپی پاناکوتای نارنگی

مرحله پنجم: اضافه کردن ژلاتین

در این مرحله، ژلاتین که روی بخار کبابی شده، به مخلوط اضافه می‌شود. مدام هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی شیر خرمالو

رسپی پاناکوتای نارنگی؛ دسری لطیف و خامه‌ای

مرحله ششم: آماده‌سازی نارنگی

نارنگی‌ها را پوست بکنید و به طور دایره‌ای از وسط برش بزنید. سپس آن‌ها را در قالبی که قبلاً برای ژله آلوئه‌ورا آماده کرده‌اید، بچینید.

مرحله هفتم: آماده‌سازی پاناکوتا

وقتی که مواد پاناکوتا کاملاً خنک شد، نیمی از آن را در قالب بریزید و بعد آن را در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود. بعد از اینکه سفت شد، قالب را از یخچال بیرون آورید و باقی‌مانده مواد پاناکوتا را اضافه کنید و دوباره آن را به یخچال بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی شیر عسلی خانگی

مرحله هشتم: درست کردن ژله نارنگی

در یک ظرف، پودر ژله نارنگی را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس بگذارید کاملاً خنک شود. وقتی به دمای اتاق رسید، قالب را از یخچال بیرون بیاورید و ژله نارنگی را روی آن بریزید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید.

مرحله نهم: پاناکوتا نارنگی آماده است

پس از اضافه کردن ژله نارنگی، قالب را برای حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید. برای خارج کردن پاناکوتا از قالب، ابتدا با یک چاقو دور آن را به‌آرامی برش دهید و سپس آن را در یک ظرف مناسب برگردانید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی پاناکوتای نارنگی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این دسر خوشمزه ایتالیایی را در فصل پاییز درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا