رسپی

رسپی چای ذغالی در خانه همانند بیرون + فوت‌وفن‌های آن

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

از این به بعد، دیگر نیازی نیست برای نوشیدن یک فنجان چای خوش‌عطر و خوش‌طعم به دل طبیعت بروید. در این بخش از مجله رضیم به شما آموزش می‌دهیم که چطور می‌توانید چای ذغالی را در خانه مثل بیرون آماده کنید تا هر وقت که خواستید چای آتش‌دار بنوشید، به راحتی این امکان را داشته باشید و از چای‌تان راحت لذت ببرید.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای درست کردن چای ذغالی در خانه، در ابتدا ذغال‌ها را روشن می‌کنید و سپس کتری که آب، هل، دارچین و گلاب در آن است را روی آتش می‌گذارید. زمانی که آب جوش آمد، جوز هندی و چای را به آن اضافه کنید و بعد از یک قل ، کتری را از روی آتش برداشته و روی سنگ قرار دهید. چند ذغال را اطراف کتری بگذارید تا چای به خوب دم بکشد. بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، زعفران دم کرده را به چای اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر دم بکشد. برای دیدن مراحل کامل تهیه چای ذغالی، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چای ذغالی در خانه

برای درست کردن چای آتش‌دار در خانه به این مواد نیاز دارید:

چای ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
گلاب ۱ قاشق چای‌خوری
هل ۳ عدد
چوب دارچین ۲ تکه
جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق چای‌خوری
ذغال به تعداد لازم
آب ۲ پیمانه

مراحل تهیه چای ذغالی در خانه

  • زمان آماده‌سازی: ۳۰ الی ۳۵ دقیقه
  • مناسب برای: ۴ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی ذغال

برای درست کردن چای ذغالی در خانه، ابتدا باید ذغال‌ها را روشن کنید. برای این کار، یک منقل را در فضایی مثل حیاط یا بالکن قرار دهید. سپس، ذغال‌ها را در منقل قرار داده و آن‌ها را روشن کنید. اجازه دهید ذغال‌ها به خوبی داغ شوند تا بتوانند آب را به جوش بیاروند.

مرحله دوم: جوشاندن آب با طعم‌دهنده‌ها

در این مرحله، یک کتری را با دو پیمانه آب پر کرده و به آن هل، چوب دارچین و گلاب اضافه کنید. سپس کتری را روی ذغال‌های داغ بگذارید تا آب به جوش بیاید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش آویشن و به + بهترین زمان مصرف

مرحله سوم: اضافه کردن جوز هندی و چای

پس از وقتی که آب جوش آمد، حدود ¼ قاشق چای‌خوری جوز هندی را به آن اضافه کنید…
“““html

رنده شده و ۲ قاشق چای‌خوری چای را به کتری اضافه کنید.

مرحله چهارم: دم کشیدن چای

وقتی چای را به آب جوش اضافه کردید، بلافاصله پس از اولین قل، کتری را از روی حرارت مستقیم برداشته و بر روی یک سنگ قرار دهید. سنگ باید به اندازه‌ای بزرگ باشد که کتری به طور کامل روی آن قرار بگیرد.

سپس، ۲ الی ۳ عدد ذغال را در اطراف کتری بچینید تا دمای آب حفظ شود اما به جوش نیاید. در نهایت، درب کتری را ببندید و اجازه دهید چای به مدت ۱۵ تا ۲۰ دم بکشد.

توجه: توجه داشته باشید که در این مرحله احتمال ترکیدن سنگ وجود دارد. پس، به طور مداوم سنگ را زیر نظر داشته باشید. اگر مشاهده کردید که سنگ ترک برداشت، بدون معطلی کتری را از روی آن بردارید.

بیشتر بخوانید: رسپی چای یمن

مرحله پنجم: اضافه کردن زعفران

پس از اینکه چای به خوبی دم کشید، مقداری زعفران دم کرده غلیظ به آن اضافه کنید و مجددا درب کتری را ببندید تا عطر زعفران در کل چای پخش شود. پس از گذشت حدود ۵ دقیقه، چای ذغالی شما آماده است. نوش جانتان!

رسپی چای ذغالی در خانه همانند بیرون + فوت‌وفن‌های آن

فوت و فن‌های تهیه چای ذغالی در خانه

برای تهیه یک فنجان چای دودی خانگی خوشمزه، نکات طلایی زیر را به خاطر بسپارید:

  • گلاب به چای عطر و طعمی دلنشین می‌بخشد، اما زیاده‌روی در استفاده از آن می‌تواند طعم اصلی چای را تحت‌ تاثیر قرار دهد. بنابراین، در استفاده از گلاب اعتدال را رعایت کنید و دقیقا طبق دستورالعمل پیش بروید.
  • مهم‌ترین نکته در تهیه چای ذغالی این است که اجازه دهید چای، عطر دود را جذب کند. برای این منظور، تا زمانی که زغال‌ها دود می‌کنند، درب کتری را باز بگذارید. پس از اینکه دود زغال‌ها کم شد، می‌توانید درب کتری را ببندید و اجازه دهید چای دم بکشد.
  • برای داشتن یک چای ذغالی خوش‌رنگ بهتر است قبل از اضافه کردن چای به آب جوش، آن را درون یک صافی ریخته و با آب سرد بشویید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی چای ذغالی را به طور کامل و به همراه تمام نکات مهم آن رسپی دادیم. گاهی اوقات، فاصله گرفتن از روزمرگی و دعوت از خود به یک فنجان چای آتیشی داغ، بهترین راه برای رسیدن آرامش و لذت بردن از زندگی است. پس پیشنهاد می‌کنیم در اولین فرصت، دست به کار شوید و یک چای زغالی دبش در خانه درست کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا