رسپی

رسپی چیپس پرتقال مجلسی+ نکات تلخ نشدن

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چیپس پرتقال یک خوراکی خوشمزه و سالم است که می‌توانید به سادگی در خانه درست کنید. در این مطلب از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه چیپس پرتقال مجلسی را به همراه نکات مهم برای تلخ نشدن آن یاد بگیرید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه چیپس پرتقال مجلسی ابتدا آب، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس بگذارید خنک شود. پرتقال‌ها را به شکل دایره‌ای با ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید و در شهد خنک شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. بعد از آن، برش‌های پرتقال را روی توری قرار دهید تا شهد اضافی آن چکه کند. در آخر، آنها را در دمای ۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲ تا ۳ ساعت در فر بگذارید تا خشک شود. برای جزئیات بیشتر، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای چیپس پرتقالی مجلسی

آب ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
پرتقال ۴ تا ۵ عدد

مراحل تهیه چیپس پرتقال مجلسی

زمان آماده‌سازی: ۳ تا ۴ ساعت
مناسب برای: ۵ تا ۶ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی شهد

در یک قابلمه، آب، شکر و آبلیمو را مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود و شهد به جوش بیاید. وقتی که شهد جوشید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مرحله دوم: برش زدن پرتقال

پرتقال‌ها را به خوبی بشویید و خشک کنید. سپس آنها را به صورت حلقه‌ای و با ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید.

بیشتر بخوانید: ۲ رسپی پنکیک ساده + نکات

مرحله سوم: شیرین کردن پرتقال‌ها

بعد از برش زدن پرتقال‌ها و خنک شدن شهد، آنها را در شهد بریزید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل شهد بمانند تا طعم بگیرند.

در طول این مدت، چند بار پرتقال‌ها را جابجا کنید تا همه جا به شهد آغشته شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک سه شیر قهوه + نکات

مرحله چهارم: قرار دادن پرتقال‌ها روی توری

پس از مدت زمان گفته شده، برش‌های پرتقال را روی یک سینی توری قرار دهید تا شهد اضافی آن خارج شود.

مرحله پنجم: قرار دادن پرتقال‌ها در فر

یک کاغذ روغنی روی سینی فر بچینید و پرتقال‌ها را روی آن قرار دهید. سپس سینی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای ۹۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر بگذارید.

هر از گاهی برش‌های پرتقال را برگردانید تا هر دو طرف به صورت یکنواخت خشک شود.

 

رسپی چیپس پرتقال مجلسی+ نکات تلخ نشدن

“““html
نکات تکمیلی و ترفندهای تلخ نشدن چیپس پرتقال مجلسی

در این بخش، نکات و ترفندهایی برای جلوگیری از تلخی چیپس پرتقال ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

  • بهترین نوع پرتقال برای تهیه چیپس، پرتقال‌های تامسون هستند که بدون هسته و پوست نازک دارند.
  • توصیه می‌شود از پرتقال‌های شیرین استفاده کنید، زیرا پرتقال‌های ترش ممکن است باعث تلخی چیپس شوند.
  • برای کم کردن تلخی پوست پرتقال، می‌توانید آنها را بلانچ کنید. به این صورت که حلقه‌های پرتقال را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش بیندازید و سپس بلافاصله آنها را در یک کاسه آب سرد قرار دهید.
  • اگر پرتقال‌ها را با دمای پایین خشک کنید، تلخی آنها کمتر خواهد شد. بنابراین کمی صبر کنید تا چیپس پرتقال خوشمزه‌تری درست کنید.
  • برای بهتر شدن طعم و کاهش تلخی، می‌توانید کمی وانیل، عسل یا دارچین به شهد اضافه کنید.
  • برای زیباتر شدن چیپس‌ها، می‌توانید از پرتقال خونی استفاده کنید تا چیپس دو رنگ شود.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی چیپس پرتقال مجلسی را به همراه نکات برای جلوگیری از تلخی آن به شما ارائه دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این میان‌وعده خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم ملس و بافت ترد آن لذت برید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا