رسپی

رسپی کاسرول مرغ و بروکلی؛ سالم و خوشمزه در فر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کاسرول (casserole) به غذایی گفته می‌شود که در یک ظرف عمیق و بلند در فر پخته می‌شود و در همان ظرف سرو می‌شود. کاسرول‌ها انواع مختلفی دارند و می‌توانید با مواد گوناگون تهیه‌شان کنید. یکی از این کاسرول‌های خوشمزه و مغذی، کاسرول مرغ و بروکلی است که در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه‌اش را برایتان خواهیم گفت.

مواد لازم برای تهیه کاسرول مرغ و بروکلی

مواد لازم برای تهیه کاسرول مرغ و بروکلی به این صورت است:

بروکلی ۴۰۰ گرم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۳/۴ پیمانه
پنیر خامه‌ای یا لبنه ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
کره ۳۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
ادویه کاری ۱/۴ قاشق چای‌خوری
پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک به میزان لازم
پنیر موزارلا یا چدار نصف پیمانه

مراحل تهیه کاسرول مرغ و بروکلی

برای تهیه کاسرول مرغ و بروکلی مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول: آماده‌سازی مواد اولیه

ابتدا ساقه و برگ‌های ریز کلم بروکلی را جدا کنید. سپس بروکلی را به قطعات کوچک خرد کرده و خوب بشویید.

سینه مرغ را نیز خرد کنید و به قطعات کوچکتر برش بزنید.

“““html

بزنید. پیاز را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و مرغ

اکنون در تابه مناسبی، مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

پیاز خرد شده را به روغن داغ اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

مرغ خرد شده را نیز به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش عوض شود.

در این مرحله ادویه‌ها شامل کاری، فلفل سیاه، نمک و کمی پودر سیر را به مرغ اضافه کنید تا مرغ خوشمزه‌تر شود.

حرارت را کم کنید و چند دقیقه اجازه دهید مرغ با حرارت کم بپزد.

مرحله سوم: آبپز کردن کلم بروکلی

در این مدت که مرغ را سرخ می‌کنید، در یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. کلم بروکلی‌های خرد شده را به آب جوش اضافه کنید.

رسپی کاسرول مرغ و بروکلی؛ سالم و خوشمزه در فر

۳ تا ۵ دقیقه اجازه دهید بروکلی‌ها روی حرارت متوسط در آب جوش بپزند. سپس آنها را از قابلمه خارج کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکوی کلم بروکلی با شیر

مرحله چهارم: اضافه کردن بروکلی به مرغ

حالا بروکلی‌ها را به تابه حاوی مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید. نیازی به سرخ کردن نیست؛ فقط باید بروکلی کمی طعم و عطر مواد را به خودش بگیرد. می‌توانید این کار را بدون روشن کردن حرارت انجام دهید.

سپس مواد را کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.

مرحله پنجم: آماده سازی مخلوط تخم مرغی

در یک کاسه مناسب ۲ عدد تخم مرغ را بشکنید. پنیر خامه‌ای را به تخم مرغ اضافه کنید.

ادویه‌ها شامل پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را نیز به پنیر و تخم مرغ اضافه کنید.

شروع کنید به هم زدن تا تخم مرغ خوب مخلوط و یکدست شود.

سپس سس خردل و شیر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

در ادامه مقداری پنیر پیتزا، حدود نصف پیمانه پنیر موزارلا یا چدار را به مخلوط تخم مرغی اضافه و مخلوط کنید.

اگر مایلید می‌توانید ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم به مواد اضافه کنید که باعث خوشمزه‌تر شدن غذا می‌شود.

رسپی یک غذای مقوی با کلم بروکلی

مرحله ششم: اضافه کردن مخلوط تخم مرغی به مرغ و بروکلی

حالا برای مرحله نهایی باید مواد را به مخلوط مرغ و بروکلی اضافه کنید.

ظرف مناسبی با دیواره بلند که در برابر حرارت مقاوم است را انتخاب کنید. (این ظرف برای سرو غذا نیز استفاده می‌شود)

کف ظرف را کمی کره بمالید و چرب کنید. مخلوط کلم بروکلی پخته و مرغ را داخل ظرف بریزید.

سپس مخلوط تخم مرغ را روی کلم بروکلی و مرغ بریزید.

در نهایت روی مواد را پنیر پیتزا بریزید. میزان پنیر به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید کم یا زیاد کنید.

اگر دوست دارید لایه‌ای ترد روی غذا داشته باشید، می‌توانید کمی پودر سوخاری یا پودر نان تست خشک شده روی پنیر بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی مافین کدو سبز

مرحله هفتم: انتقال قالب به فر

سپس ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

با توجه به دمای فر، تقریباً ۳۰ دقیقه برای پخت این غذا کافی است.

مرحله هشتم: سرو کردن کاسرول

کاسرول را بعد از گذشت مدت زمان ذکر شده از فر خارج کنید.

حالا کاسرول مرغ و بروکلی خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان!

نکات تهیه کاسرول مرغ و بروکلی

نکات تهیه کاسرول مرغ و بروکلی

در این بخش به چند نکته مهم برای تهیه کاسرول مرغ و بروکلی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • بروکلی را حتما قبل از استفاده به خوبی بشویید و تازه انتخاب کنید.
  • “““html

    • مواد را به خوبی بشویید و بپزید.
    • می‌توانید از سبزیجات دیگری مثل هویج رنده شده، قارچ و حتی سیب‌زمینی پخته برای تهیه این غذا استفاده کنید.
    • مرغ را می‌توانید آب‌پز کنید یا بدون خرد کردن بپزید و سپس آن را ریش‌ریش کنید و در این غذا به کار ببرید. این روش طعم و عطر بهتری به غذا می‌دهد.
    • به جای استفاده از پودر سیر، می‌توانید سیر رنده شده استفاده کنید.
    • در تهیه این غذا می‌توانید از سس مایونز نیز بهره ببرید.
    • برای درست کردن کاسرول، می‌توانید سبزیجات را تغییر دهید؛ اگر بروکلی را دوست ندارید، می‌توانید از سبزیجات دیگر استفاده کنید.
    • این مقدار مواد برای سه تا چهار نفر مناسب است.

    امیدوارم این غذای بدون برنج ساده اما خوشمزه را طبق دستور ارائه شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم در خانه برای خانواده تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا