رسپی

رسپی کتلت تهرانی؛ غذایی که از خوردنش سیر نمی‌شوید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

کتلت تهرانی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که خیلی‌ها نمی‌توانند در برابر طعم خوب آن مقاومت کنند. علاوه بر طعم عالی، کتلت به خاطر روش تهیه سریع و آسانش هم شناخته شده است. در این قسمت از مجله رضیم همراه ما باشید تا با طرز تهیه کتلت تهرانی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کتلت تهرانی

برای تهیه کتلت تهرانی به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه کتلت تهرانی

برای تهیه این غذای خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:

بیشتر بخوانید: با این ترفند حجم گوشت چرخ کرده را دو برابر کنید

مرحله اول: رنده کردن پیاز

ابتدا پیاز را پوست کنده و خوب رنده کنید. سپس آب پیاز را کاملاً بگیرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ پنیر کبابی در ماهیتابه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موجور کدو سبز

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم قاطی کنید. برای اینکه خوب مخلوط شوند، می‌توانید با دست خود مواد را ورز دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خمیر پیراشکی در خانه

مرحله سوم: سرخ کردن کتلت

از مخلوط آماده شده به اندازه یک گردوی متوسط بردارید و در دست خود شکل دهید. در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

وقتی روغن داغ شد، کتلت‌ها را در تابه گذاشته و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را برگردانید و سمت دیگر را هم به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت مرغ روسی

مرحله چهارم: سرو کردن کتلت تهرانی

برای سرو کردن کتلت‌ها می‌توانید از نان، خیارشور، گوجه‌فرنگی، سبزی تازه و… استفاده کنید. نوش جان!

چند نکته طلایی در طرز تهیه کتلت تهرانی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سوخاری

رسپی کتلت تهرانی؛ غذایی که از خوردنش سیر نمی‌شوید

چند نکته طلایی در تهیه کتلت تهرانی

در اینجا به چند نکته مهم در طرز تهیه کتلت تهرانی اشاره می‌کنیم:

  • نکته اول و مهم این است که آب پیاز رنده‌شده را قبل از مخلوط کردن با سایر مواد بگیرید. این کار باعث می‌شود کتلت‌ها تردتر شوند.
  • اگر می‌خواهید کتلت‌ها تردتر شوند، می‌توانید به جای آرد نخودچی از پودر سوخاری استفاده کنید.
  • استفاده بیش از حد از تخم مرغ می‌تواند مانع از پفکی شدن کتلت شود، بنابراین تعداد تخم مرغ‌ها را با توجه به مواد اولیه تنظیم کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه کتلت تهرانی را به شما آموزش دادیم. اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و آسان هستید، کتلت تهرانی گزینه‌ای عالی برای شماست.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا