رسپی

رسپی کدو حلوایی پلو؛ طعمی که شما را به شمال می‌برد

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کدو حلوایی پلو یکی از غذاهای لذیذ و سنتی شمال ایران است که با طعم و عطر خاص برنج و کدو حلوایی هر کسی را خوشحال می‌کند. در این مطلب از مجله رضیم، طرز تهیه کدو حلوایی پلو را به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید طعم زیبای شمال را در خانه خود تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی پلو

برای تهیه کدو حلوایی پلو به مواد زیر نیاز دارید:

کدو حلوایی رسیده نیم کیلوگرم
برنج ایرانی ۴ پیمانه
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
بادام خلال شده ۱ دوم پیمانه
پسته خلال شده ۱ دوم پیمانه
زعفران دم کشیده ۱ قاشق غذاخوری
کره ۲۵۰ گرمی
زرشک ۱ دوم پیمانه
شکر ۱ قاشق غذاخوری
ادویه معطر به اندازه لازم
نمک به اندازه دلخواه

روش تهیه کدو حلوایی پلو

برای تهیه کدو حلوایی پلو، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده‌سازی کدو حلوایی

در ابتدا، کدوهای گردن بلند و رسیده را انتخاب کنید. پس از خرید، کدوها را بشویید و پوست آنها را با چاقوی تیز جدا کنید.

سپس کدوها را به قطعات کوچک برش زده و در تابه‌ای با کمی روغن تفت دهید.

اگر دوست داشتید، می‌توانید کمی شکر نیز به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن، آن را کنار بگذارید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سینه مرغ

پیاز بزرگ را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید. در همین حال، سینه مرغی که قبلاً شسته‌اید و به قطعات کوچک برش داده‌اید را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نیم پز شود.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه‌ها

حالا، پیاز و مرغ سرخ شده را مخلوط کرده و ادویه‌های دلخواه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

دارچین و پودر هل طعم بسیار خوبی به غذا می‌دهد. همچنین، یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را اضافه کنید تا مرغ خوش‌رنگ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرازی پلو سنتی

مرحله چهارم: اضافه کردن کدوها

در این مرحله، کدوهای سرخ شده را به مخلوط مرغ و زعفران اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم تا کدوها طعم زعفران را بگیرند.

مرحله پنجم: تفت دادن مغزها و زرشک

در این مرحله، مغزهای بادام و پسته را در کره‌ای که از قبل ذوب کرده‌اید تفت دهید.

همچنین زرشکی را که قبلاً خیسانده‌اید، در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

رسپی کدو حلوایی پلو؛ طعمی که شما را به شمال می‌برد

سپس زرشک را در روغن تفت داده و چند قطره زعفران به آن اضافه کنید و هم بزنید.

لازم است…

“““html

به یاد داشته باشید که زرشک را نباید زیاد تفت دهید. به محض اینکه آن را در روغن داغ ریختید و دو بار هم هم زدید، سریع گاز را خاموش کنید.

رسپی یک پلوی خوشمزه با کدو حلوایی

مرحله ششم: آبکش کردن برنج

در این مرحله، برنجی که قبلاً شسته‌اید و خیس کرده‌اید را آماده کنید.

برای این کار، یک قابلمه را انتخاب کنید و داخل آن مقداری آب بریزید و روی گاز بگذارید تا آب به جوش بیاید.

بعد برنج خیس خورده را به همراه کمی نمک در آب جوش بریزید.

وقتی برنج روی آب آمد، یکی از دانه‌ها را امتحان کنید. اگر برنج نرم شده و آماده آبکش کردن بود، آن را داخل صافی بریزید.

کمی آب سرد روی برنج بریزید تا نمک اضافی آن گرفته شود.

مرحله هفتم: دم کردن برنج

حالا زمان دم کردن برنج است. در یک قابلمه کمی روغن بریزید.

برنج را با یک کفگیر داخل قابلمه بریزید و بین لایه‌های آن، مواد مرغ و کدو، زرشک و مغزها را اضافه کنید.

به همین ترتیب، یک لایه برنج و یک لایه از مواد بگذارید تا آخرین لایه.

بیشتر بخوانید: رسپی آلبالو پلو مجلسی

مرحله هشتم: پخت پلو

در آخر، روی برنج زعفران آب شده و کمی کره بریزید. وقتی بخار از برنج بلند شد، دم‌کنی را روی آن بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.

اگر دوست دارید مواد را به صورت جداگانه روی برنج بگذارید، می‌توانید بعد از دم کشیدن برنج، آن را در دیس بکشید و مواد را روی آن قرار دهید.

برای ته دیگ می‌توانید از کاهو یا سیب‌زمینی و نان استفاده کنید. این غذا معمولاً مزه‌ای شیرین مثل آلبالو پلو دارد و طعمی بی‌نظیر و عالی دارد.

نکات طلایی در تهیه کدو حلوایی پلو

پس وقتی از خودتان پرسیدید با کدو حلوایی چی درست کنم؟ این غذای خوشمزه را درست کنید و سرو نمایید.

نکات طلایی در تهیه کدو حلوایی پلو

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کدو حلوایی پلو اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • هر زمان متوجه شدید که کدو حلوایی آن‌قدری شیرین نیست که می‌خواستید، می‌توانید به دلخواه شکر سفید یا شکر قهوه‌ای به آن اضافه کنید.
  • می‌توانید به جای مرغ از گوشت تکه‌ای استفاده کنید. همچنین می‌توانید گوشت را چرخ کرده و به صورت قلقلی در برنج به کار ببرید.
  • بهتر است برنج را کمی زودتر از زمان آبکش کردن بردارید تا با بخار دم بکشد.
  • توصیه می‌کنیم در زمان تفت دادن مواد، از مقدار کمتری روغن استفاده کنید.
  • کدو حلوایی را بدون گوشت هم می‌توانید درست کنید. فقط کافی است کدو را به قطعات کوچک برش بزنید و در روغن تفت دهید. وقتی خوب سرخ شد، برنج را کته کنید و کدوها را روی برنج بگذارید و دم کنید. در پایان می‌توانید با دو تا سه تخم‌مرغ نیمرو میل کنید.

ما در این مقاله از مجله آشپزی رضیم طرز تهیه یک پلوی خوشمزه با کدو حلوایی را برایتان توضیح دادیم. با این رسپی، طعم اصیل شمال را به خانه خود بیاورید و از یک غذای گرم و دلچسب لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا