رسپی

رسپی کیک سیب گردویی؛ طعمی که فراموش نمی‌کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک سیب گردویی یکی از کیک‌های کلاسیک و بسیار خوش عطر است که می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. مواد این کیک شبیه کیک سیب هستند، اما افزودن گردو به سیب، عطر و طعم آن را خیلی بیشتر کرده است. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه کیک سیب و گردو را به شما می‌گوییم.

مواد لازم برای تهیه کیک سیب و گردو

مواد لازم برای تهیه کیک سیب و گردو به این صورت است:

آرد سفید ۲ و ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
سیب ۳ عدد
گردو ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیک سیب گردویی

  • مدت زمان آماده‌سازی و پخت این کیک بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده در این رسپی برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و شما می‌توانید با ضرب و تقسیم ساده این مقدار را بیشتر کنید و کیک را برای تعداد بیشتری درست کنید.
  • درجه سختی تهیه این کیک متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی فر و قالب

فر خود را روشن کنید تا گرم شود. گرم کردن فر قبل از پخت خیلی به بافت کیک کمک می‌کند.

کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.

بیشتر بخوانید: رسپی کاکا کدو حلوایی گیلانی

بیشتر بخوانید: رسپی ترایفل کدو حلوایی؛ خوشمزه‌ترین دسر پاییزی

مرحله دوم: مخلوط کردن تخم‌مرغ، وانیل و شکر

تخم‌مرغ‌های به دمای اتاق رسیده را در کاسه همزن بریزید.

شکر و وانیل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.

سپس با دور تند همزن برقی، حدود ۷ تا ۸ دقیقه هم بزنید تا تخم‌مرغ کرم رنگ شود و حجم آن بیشتر شود.

مرحله سوم: افزودن روغن مایع

روغن مایع را به این ترکیب اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک پای سیب خوشمزه

مرحله چهارم: آماده‌سازی مواد خشک

آرد سفید، دارچین، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۲-۳ بار از الک رد کنید.

الک کردن مواد خشک باعث می‌شود که مقدار هوای بیشتری در آرد باشد و اگر ناخالصی وجود داشته باشد، جدا می‌شود.

مواد خشک را به تدریج و در چند مرحله به مخلوط کیک اضافه کنید.

رسپی کیک سیب گردویی؛ طعمی که فراموش نمی‌کنید

همزن را خاموش کرده و با کمک لیسک به آرامی مواد را به صورت دورانی هم بزنید.

“`

بیشتر بخوانید: رسپی پاستیل زنجبیلی خانگی

رسپی یک کیک خوشمزه با سیب و گردو

بیشتر بخوانید: رسپی تارت موز و شکلات

مرحله پنجم: آماده‌سازی سیب و گردو

سیب‌ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید.

سپس با استفاده از رنده، سیب‌ها را رنده کنید. مغز گردو را نیز خرد کرده و به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

مرحله ششم: افزودن سیب و گردو

سیب رنده شده و گردو خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی با یک قاشق یا همزن دورانی هم بزنید تا مخلوط شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک سیب و دارچین

مرحله هفتم: پخت کیک

مایه کیک را در قالب ریخته و آن را در طبقه وسط فر قرار دهید.

زمان پخت را برای فر برقی بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه و دما را بین ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. پس از تمام شدن زمان پخت، با یک خلال دندان، مرکز کیک را امتحان کنید.

اگر خلال دندان تمیز از وسط کیک بیرون آمد، یعنی کیک شما کاملاً پخته است.

اجازه دهید کیک در قالب و دمای اتاق کاملاً خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک پای سیب با ماهیتابه

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک سیب گردویی

بیشتر بخوانید: رسپی کیک کدو حلوایی

مرحله هشتم: تزیین و سرو

پس از خنک شدن کیک، آن را از قالب خارج کرده و به برش‌های دلخواه تقسیم کنید.

برای تزیین، می‌توانید مقداری پودر قند یا پودر دارچین بر روی کیک الک کنید.

حالا کیک سیب و گردو که بسیار خوشمزه و خوشبو است آماده سرو است.

امیدواریم اطلاعات این مقاله از مجله آشپزی رضیم برایتان مفید بوده باشد و شما نیز بتوانید این کیک خوشمزه و جذاب پاییزی را به راحتی تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا