رسپی

رسپی کیک هل و گلاب؛ با بافتی نرم و پفکی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

کیک هل و گلاب یکی از خوشمزه‌ترین و خوش‌بوترین کیک‌هاست که می‌توانید برای عصرانه درست کنید. این کیک با مواد ساده و در دسترس تهیه می‌شود و بافت نرم و پفکی دارد. ترکیب عطر گلاب و هل طعمی فوق‌العاده به این کیک می‌دهد.

ما امروز در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه کیک گلاب و هل را به شما معرفی می‌کنیم. این آموزش به صورت مرحله به مرحله است و تمامی نکات مورد نیاز برای تهیه این کیک را دربرمی‌گیرد، پس با ما همراه باشید.

رسپی کیک هل و گلاب

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد و پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای یک قالب با قطر ۲۲ تا ۲۳ سانتی‌متر مناسب است.
  • فرآیند تهیه این کیک در سطح متوسط قرار دارد.

مواد لازم برای تهیه کیک گلاب و هل

آرد ۲.۵ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه

مرحله اول: ترکیب تخم‌مرغ، شکر و پودر هل

تخم‌مرغ‌ها را که به دمای اتاق رسیده‌اند در یک کاسه شکسته و شکر و پودر هل را به آن اضافه کنید.

با دور تند همزن برقی، تخم‌مرغ‌ها را به مدت ۸ دقیقه هم بزنید تا کاملاً حجیم و کرمی شوند.

مرحله دوم: آماده‌سازی فر

در این مدت فر را روشن کنید تا خوب گرم شود. گرم کردن فر قبل از پخت کیک تاثیر مثبتی بر بافت آن دارد.

مرحله سوم: افزودن روغن، شیر و گلاب

شیر و گلاب را با هم مخلوط کرده و به ترکیب اضافه کنید. به آرامی و با دور کند همزن، ۱ تا ۲ ثانیه هم بزنید تا مخلوط شود.

سپس روغن مایع را اضافه کرده و دوباره ۱ تا ۲ ثانیه دیگر هم بزنید. حالا همزن را خاموش کنید و به مرحله بعد بروید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک گل محمدی

مرحله چهارم: آماده‌سازی و افزودن مواد خشک

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۲ تا ۳ بار از الک رد کنید. این کار باعث می‌شود آرد هوادهی شده و بافت کیک نرم‌تر شود.

کم‌کم مواد خشک را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

کف قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را در آن بریزید. قالب را ۲ تا ۳ بار به سطح میز بکوبید تا سطح کیک صاف شود.

مرحله پنجم: پخت کیک

قالب را در فر قرار دهید و…“`html

کیک را در وسط فر قرار دهید.

برای فر برقی، دما باید بین ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه باشد و مدت زمان پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه است.

پس از این زمان، با کمک یک خلال دندان یا سیخ چوبی، کیک را چک کنید. باید خلال یا سیخ را در وسط کیک فرو کنید و وقتی آن را بیرون می‌آورید، هیچ تکه‌ای از کیک به آن نچسبیده باشد.

رسپی کیک هل و گلاب؛ با بافتی نرم و پفکی

کیک را در قالبش در دمای اتاق بگذارید تا کاملاً خنک شود.

بعد از خنک شدن، به آرامی کیک را از قالب درآورید و به دلخواه برش بزنید. سپس می‌توانید کیک را با مقداری پودر نارگیل تزئین کنید.

کیک گلاب و هل شما که بسیار معطر و خوشمزه است، حالا آماده سرو است. مطمئناً خوردن یک برش از این کیک در کنار یک فنجان چای تجربه‌ای به یاد ماندنی برای شما خواهد بود.

بیشتر بخوانید: رسپی محلبیه گل محمدی

برای تهیه کیک گلاب و هل به ۴ نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. اینکه تمام مواد اولیه را ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قبل از شروع پخت، در دمای اتاق قرار دهید، به کیک کمک می‌کند تا بهتر پف کند و کیفیتش بالا برود.
  2. شما می‌توانید به جای شیر، از ماست پرچرب استفاده کنید.
  3. مقدار گلاب را در این دستور تغییر ندهید، زیرا ممکن است بافت کیک شما سنگین شود.
  4. برای عطر بهتر کیک، دانه‌های هل را چند دقیقه در تابه تفت بدهید و بعد آنها را آسیاب کنید. سپس از پودر تازه هل در کیک استفاده کنید.

نکات مهم در تهیه کیک گلاب و هل
امیدواریم که این دستور تهیه برای شما علاقه‌مندان به دنیای شیرینی‌پزی مفید بوده باشد و شما هم این کیک معطر و خوشمزه را به راحتی تهیه کنید و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا