رسپی

رسپی گراتن شلغم و چغندر؛ بافت نرم و طعمی لطیف

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شلغم و چغندر از سبزیجات خوش طعم و مغذی هستند که خوردن آن‌ها در روزهای سرد سال بسیار مفید است. شاید جالب باشد که با این دو ماده خوشمزه بتوانید یک پیش‌غذا درست کنید که میز پذیرایی شما را زیباتر کند. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه این غذای رنگی و خوشمزه را به شما بگوییم.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه گراتن شلغم و چغندر، اول پیازچه، موسیر و سیر را خرد کنید و با کمی کره و ادویه تفت دهید. سپس شلغم و چغندر را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و کمی بپزید. در یک ظرف، لایه لایه شلغم و چغندر را بچینید و روی آن مواد تفت داده شده را بریزید. ظرف را با فویل بپوشانید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. برای مطالعه دستور کامل تهیه گراتن شلغم و چغندر، ادامه مقاله را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه گراتن شلغم و چغندر

برای تهیه این پیش‌غذای رژیمی و گیاهی برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

چغندر ۳ عدد
شلغم ۲ عدد
کره آب شده ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
موسیر ¼ پیمانه
پیازچه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
آب مرغ ¾ پیمانه

 رسپی گراتن شلغم و چغندر

برای تهیه این پیش‌غذای خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. سپس موسیر و پیازچه را نیز خرد کنید.

بیشتر بخوانید: پودینگ دانه چیا و نارنگی

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در یک تابه، کره آب شده را بریزید و سپس سیر، موسیر و پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. بعد از آن، فلفل سیاه و آویشن را نیز اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله سوم: پخت شلغم و چغندر

چغندر و شلغم را بشویید و پوست بکنید. سپس آن‌ها را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید و کمی بپزید.

مرحله چهارم: چیدن مواد در ظرف

یک ظرف کوچک مناسب انتخاب کنید و مواد را داخل آن قرار دهید.

“““html

ابتدا یک ظرف مناسب برای فر انتخاب کنید. در کف آن، حلقه‌های چغندر و شلغم را به صورت یکی در میان بچینید. سپس کمی از موادی که قبلاً تفت داده‌اید را روی آنها بریزید و چند قاشق آب مرغ هم اضافه کنید. این کار را ادامه دهید تا تمام مواد تمام شود و لایه‌ها ایجاد شوند.

مرحله پنجم: پخت گراتن

بعد از اینکه همه مواد در ظرف چیده شد، روی آن یک لایه فویل بکشید و ظرف را برای ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا مواد خوب بپزند و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. پس از این زمان، ظرف را از فر درآورید و در بشقاب مورد نظر سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شلغم تنوری بدون آب

نکات مهم برای تهیه گراتن شلغم و چغندر:

  • بهتر است از شلغم و چغندرهای تازه و کوچک استفاده کنید تا بافت نرم‌تر و طعم ملایم‌تری داشته باشند.
  • می‌توانید در بین مواد از پنیر پارمزان و چدار هم استفاده کنید. طعم این پنیرها با سبزیجات عالی است.
  • کمی جوزهندی هم می‌تواند به این غذا طعم خوبی بدهد.
  • شلغم و چغندر را به صورت یکی در میان بچینید تا ترکیب رنگی جالبی به وجود بیاید.
  • فر را از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • بعد از اینکه ظرف را از فر خارج کردید، بهتر است حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا گراتن کمی سفت شود.
  • حلقه‌های شلغم و چغندر را نازک برش بزنید تا بهتر بپزند.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی گراتن شلغم و چغندر را به شما معرفی کردیم. اگر گیاهخواری می‌کنید، این غذا یک انتخاب عالی با ارزش غذایی بالا برای شما است.

رسپی گراتن شلغم و چغندر؛ بافت نرم و طعمی لطیف

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا