رسپی

رسپی ۱۱ نوع املت بین المللی؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

املت یکی از صبحانه‌ها یا پیش‌غذاهای جهانی است که تهیه آن بسیار ساده و راحت است. این غذای آسان معمولاً با تخم‌مرغ و سبزیجات مختلف درست می‌شود، مثلاً در ایران با گوجه‌فرنگی و سبزیجات دیگری مانند پیازچه و قارچ. در این مطلب از مجله رضیم می‌خواهیم شما را با انواع املت‌های خوشمزه و آسان در کشورهای مختلف آشنا کنیم و دستور تهیه آن‌ها را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

۱- املت گوجه

املت گوجه یکی از املت‌های محبوب و سنتی ایرانی است که با گوجه‌فرنگی یا رب گوجه درست می‌شود. برای تهیه این املت خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

گوجه‌فرنگی  ۲ عدد
تخم‌مرغ  ۳ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پودر پاپریکا  به میزان لازم
ریحان خشک  ۱ قاشق غذا خوری

مراحل تهیه املت گوجه

مراحل تهیه املت گوجه به سادگی زیر است:

  1. اول یک ماهیتابه نچسب انتخاب کنید و مقداری روغن درون آن بریزید.
  2. سپس ۲ عدد گوجه‌فرنگی را به صورت حلقه‌ای یا قطعات کوچک برش بزنید و در ماهیتابه بچینید.
  3. به گوجه‌ها نمک و فلفل به اندازه دلخواه اضافه کنید و آنها را کمی سرخ کنید.
  4. در یک کاسه دیگر، سه عدد تخم‌مرغ را بشکنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.
  5. سپس تخم‌مرغ‌های هم‌زده را به گوجه‌های سرخ شده در ماهیتابه اضافه کنید.

برای ادامه دستور این غذای سریع و ساده، روی لینک رسپی املت گوجه کلیک کنید.

۲- املت فرانسوی

املت فرانسوی معمولاً با پنیر فتا یا هر نوع پنیر دیگری به همراه سبزیجات تهیه می‌شود. این املت خوشمزه راحت درست می‌شود و به مواد زیر نیاز دارد:

“““html
تخم‌مرغ  ۳ عدد
فلفل دلمه‌ای کوچک  ۱ عدد
پیاز کوچک   ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
پنیر فتا به میزان لازم
نمک  به میزان لازم
فلفل سیاه  به میزان لازم

مراحل تهیه املت فرانسوی

مراحل تهیه املت فرانسوی

برای تهیه املت فرانسوی مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول از همه، یک عدد فلفل دلمه‌ای و یک عدد پیاز را به صورت ریز خرد کنید.
  2. در یک کاسه مناسب، سه عدد تخم‌مرغ را بشکنید.
  3. به تخم‌مرغ‌ها به میزان لازم نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با یک همزن دستی خوب هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.
  4. حالا به این مخلوط یک قاشق غذاخوری جعفری، فلفل دلمه‌ای خرد شده و پیاز ریز خرد شده اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای جدید و خوشمزه، روی لینک رسپی املت فرانسوی کلیک کنید.

۳- املت قارچ

املت خوشمزه قارچ، نیازی به گوجه‌فرنگی ندارد و می‌توانید با پیاز و فلفل دلمه‌ای آن را درست کنید. برای تهیه این املت نیاز به مواد زیر دارید:

تخم مرغ ۴ عدد
قارچ  نیم کیلو
فلفل سبز ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

مراحل تهیه املت قارچ

مراحل تهیه املت قارچ

برای تهیه املت قارچ مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول پیاز و فلفل سبز را به صورت ریز خرد کنید و قارچ را هم به دلخواه خرد کنید.
  2. در یک ماهیتابه مناسب و نچسب مقداری روغن بریزید و پیاز و فلفل خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه بریزید تا بپزند.
  3. سپس قارچ‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا تمام آب قارچ تبخیر شود.

برای ادامه طرز تهیه این غذای سریع و خوشمزه، روی لینک رسپی املت قارچ کلیک کنید.

۴- املت دنور

املت دنور، یک املت سالم و مقوی است که معمولاً برای افرادی که ورزش‌های سنگین انجام می‌دهند یا نیاز به انرژی بیشتری دارند، مناسب است. برای تهیه این املت خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

رسپی ۱۱ نوع املت بین المللی؛ ساده و خوشمزه

“““html

تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۳ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
گوجه فرنگی نصف یک عدد
ژامبون گوشت یا مرغ ۳-۴ ورق
ذرت کنسروی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ درشت ۴ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
پنیر پیتزا ۴ ورق
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن به مقدار لازم

مراحل تهیه املت دنور

مراحل تهیه املت دنور

برای تهیه املت دنور، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول یک پیاز کوچک را به قطعات کوچک خرد کنید و با یک قاشق روغن سرخ کنید تا سبک و طلایی شود.
  2. قارچ‌های تمیز شده را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و بعد از اینکه پیازها طلایی شد، آن‌ها را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ‌ها آب نیندازند و سیاه نشوند.
  3. یک قاشق چای‌خوری آبلیمو روی قارچ‌ها بریزید تا رنگ‌شان تیره نشود. مواد را هم بزنید تا قارچ‌ها بپزند و آب‌شان بخار شود.
  4. سپس حرارت را کم کنید و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای خرد شده و ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. کمی نمک و آویشن اضافه کنید و بگذارید سبزیجات کمی بپزند.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی املت دنور کلیک کنید.

۵- املت گوجه با سبزیجات

این املت نیز خوشمزه است و به خاطر سبزیجاتی که دارد، سرشار از ویتامین و فیبر است. املت سبزیجات و گوجه‌فرنگی علاوه بر صبحانه، به عنوان یک وعده غذایی اصلی هم مناسب است. برای درست کردن این املت به مواد زیر نیاز دارید:

“““html

گوجه فرنگی ۴ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
پیازچه ۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

املت گوجه با سبزیجات

روش تهیه املت گوجه با سبزیجات

برای درست کردن املت گوجه با سبزیجات مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول از همه، پیازچه، فلفل دلمه‌ای و سیر را در یک ظرف مناسب خرد کنید.
  2. در یک ماهیتابه نچسب و درب‌دار، مقداری روغن بریزید و مخلوط خرد شده را به آن اضافه کنید.
  3. سپس نمک، فلفل سیاه و گشنیز تازه به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.

برای ادامه دستور تهیه این املت خوشمزه، روی لینک رسپی املت گوجه با سبزیجات کلیک کنید.

۶- املت ایتالیایی

املت ایتالیایی، که به آن فریتاتا هم می‌گویند، یک صبحانه خوشمزه و محبوب است. این املت مانند یک پیتزا تخم‌مرغی است. برای تهیه املت ایتالیایی به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ نصف یک عدد
روغن ۱ قاشق غذاخوری
قارچ ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه ۱ الی ۲ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
ذرت ۳ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه دلخواه (فلفل، زردچوبه، آویشن) به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم

مراحل تهیه املت ایتالیایی

روش تهیه املت ایتالیایی

مراحل تهیه املت ایتالیایی به شرح زیر است:

  1. نصف سینه مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و یک قاشق روغن روی حرارت تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  2. سپس نمک و فلفل سیاه یا هر ادویه‌ای که دوست دارید، به مرغ اضافه کنید و در نهایت روی آن آب جوش بریزید تا بپزد.
  3. بعد از پخت، بگذارید مرغ کمی خنک شود و آن را به تکه‌های کوچک برش دهید.
  4. سیب‌زمینی‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه با روغن سرخ کنید.

برای ادامه دستور این غذای خوشمزه خارجی، روی لینک رسپی املت ایتالیایی کلیک کنید.

۷- املت اسفناج و پنیر

همه ما هم اسفناج و هم پنیر را دوست داریم. ترکیب این دو ماده محبوب با تخم‌مرغ بسیار خوشمزه است و می‌توان املتی سریع و ساده تهیه کرد.

“““html

برای صبحانه یک خوراک خوشمزه درست می‌کنیم. برای تهیه املت اسفناج و پنیر به مواد زیر نیاز دارید.

پنیر موزارلا ۱ و نیم پیمانه
اسفناج ۵ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
نمک به اندازه دلخواه

مراحل تهیه املت اسفناج و پنیر

مراحل تهیه املت اسفناج و پنیر

برای آماده‌سازی املت اسفناج و پنیر، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول، در یک ماهیتابه یک قاشق روغن بریزید و بعد اسفناج‌ها را به آن اضافه کنید. آنها را حدود ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید.
  2. سپس وقتی آب اسفناج‌ها کشیده شد، به آنها اجازه دهید کمی سرد شوند.
  3. یک ظرف مناسب برای فر انتخاب کنید و با یک قلم‌مو کمی روغن روی آن بمالید.
  4. اسفناج‌های سرد شده را که قبلاً سرخ کرده‌اید داخل ظرف بریزید.

برای ادامه مراحل تهیه این غذا، می‌توانید روی لینک رسپی املت اسفناج و پنیر کلیک کنید.

۸- املت شاک شوکا

املت شاک شوکا یک نوع املت خوشمزه و معروف است که در تونس و کشورهای دیگر طرفداران زیادی دارد. برای تهیه شاک شوکا به مواد زیر نیاز دارید:

“““html

پیاز کوچک ۱ عدد
قارچ ۳ عدد
فلفل سبز  ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای کوچک  ۱ عدد
گوجه فرنگی  ۴ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
پنیر صبحانه به میزان لازم
زردچوبه ۱ دوم قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ۱ دوم قاشق چای‌خوری
پودر پاپریکا ۱ دوم قاشق چای‌خوری
پودر زیره ۱ قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه ۱ دوم قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه املت شاک شوکا

مراحل تهیه املت شاک شوکا

برای درست کردن املت شاک شوکا، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. در ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و سه عدد قارچ را هم کوچک کنید.
  2. سپس در یک تابه مناسب یک قاشق روغن بریزید و پیاز و قارچ خرد شده را در آن تفت دهید.
  3. وقتی که پیاز و قارچ تغییر رنگ دادند، یک عدد فلفل سبز و یک عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آن‌ها اضافه کنید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی املت شاک شوکا کلیک کنید.

۹- املت انار به روش سنتی گیلانی

املت انار یکی از املت‌های خوشمزه و جذاب شمال ایران است و اصالت آن به گیلان و مازندران برمی‌گردد. شما می‌توانید این املت متفاوت و جذاب را با چند ماده ساده در خانه تهیه کنید و آن را با نان یا برنج میل کنید.

مراحل تهیه املت انار

مراحل تهیه املت انار

برای درست کردن املت انار، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. در ابتدا پیاز را بشویید و پوستش را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. می‌توانید پیاز را با رنده یا میکسر به شکل پوره درآورید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کره را به آن اضافه کنید.
  2. کمی صبر کنید تا کره ذوب شود و سپس پیازهای خرد شده را به آن بیفزایید.
  3. کمی تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند. اگر به پیاز علاقه ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.
  4. سپس سیر را پوست بگیرید و با سیر له‌کن آن را له کنید. پوره سیر را به پیازها اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه گیلانی، روی لینک رسپی املت انار کلیک کنید.

۱۰- املت هش براون

“““html

هش براون

هش براون، یکی از صبحانه‌های محبوب و پرطرفدار در امریکا است.
این غذا با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترس تهیه می‌شود و انواع مختلفی دارد.
هش براون به کوکو سیب‌زمینی خام شباهت زیادی دارد و با ذائقه ایرانیان سازگار است.
شما می‌توانید این غذا را به عنوان شام یا یک میان‌وعده کامل با انواع نان، بیکن، گوشت و سبزیجات میل کنید.

مراحل تهیه هش براون

مراحل تهیه املت هش براون

مراحل تهیه املت هش براون به شرح زیر است:

  1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سیب‌زمینی‌های شسته شده را رنده کنید. باید سیب‌زمینی‌های رنده شده را درون آبکش ریخته و بشویید. این کار باعث می‌شود بخشی از نشاسته سیب‌زمینی گرفته شود.
  2. بعد از شستن سیب‌زمینی رنده شده، آن را در پارچه‌ای تمیز بگذارید و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن را بگیرید.
  3. حالا سیب‌زمینی رنده و آب‌گرفته شده را در ظرف مناسبی بریزید. به آن آرد سفید، نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

برای ادامه رسپی این غذای ساده و متفاوت، روی لینک رسپی املت هش براون کلیک کنید.

املت بیکن و اسفناج

املت بیکن و اسفناج یک املت خوشمزه و مقوی است که برای تهیه آن از اسفناج پخته شده، تخم مرغ و بیکن استفاده می‌شود.

مراحل تهیه املت بیکن و اسفناج

مراحل تهیه املت بیکن و اسفناج

مراحل تهیه املت بیکن و اسفناج با پنیر به شرح زیر است:

  1. ابتدا پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی یا خلالی نازک خرد کنید. در ادامه کمی روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید. پیازها را برای چند دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
  2. تا پیازها سرخ شوند، به سراغ درست کردن اسفناج‌ها بروید. اسفناج را بشویید و به قطعات بزرگ خرد کنید. زمانی که پیاز طلایی شد، اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا اسفناج‌ها پخته و حجم‌شان کم شود.
  3. بعد از پختن اسفناج‌ها، مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و املت را هم بزنید تا مزه‌دار شود.
  4. حال بیکن‌ها را خرد کنید. سپس در یک ماهیتابه کوچک کمی روغن بریزید و بیکن‌های خرد شده را برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ها کمی تیره شود.
  5. شعله گاز را خاموش کنید و بگذارید بیکن‌ها کمی خنک شوند. برای تهیه این املت می‌توانید بیکن‌ها را بدون سرخ کردن هم به تخم مرغ اضافه کنید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و راحت، روی لینک رسپی املت بیکن و اسفناج با پنیر کلیک کنید.

این املت‌ها را برای صبحانه درست کنید و از خوردن آن‌ها لذت ببرید. همچنین املت یک غذای نونی بدون گوشت است که گزینه خوبی برای گیاهخواران محسوب می‌شود.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا