رسپی ۳ مدل کافه گلاسه با قهوه دم کرده؛ کلاسیک، موکا و کارملی!

“`html
کافه گلاسه یکی از نوشیدنیهای معروف و محبوب در سراسر جهان است. این نوشیدنی شامل شیر، قهوه و طعمدهندههای مختلف میشود. اگر بخواهید، میتوانید به راحتی انواع مختلف کافه گلاسه را در خانه درست کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، سه دستور ساده و خوشمزه برای تهیه کافه گلاسه به همراه نکات مهمی که باید در هنگام تهیه این نوشیدنی بدانید، ارائه میدهیم.
دستور تهیه کافه گلاسه کلاسیک، کافه گلاسه موکا و کافه گلاسه کاراملی
- زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه نهایی هر سه نوع کافه گلاسه ۳-۵ دقیقه است.
- مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۲-۳ نفر مناسب است و میتوانید به راحتی با ضرب و تقسیم مقدار آنها را تغییر دهید و نوشیدنی را برای تعداد بیشتری درست کنید.
- طرز تهیه این کافه گلاسه در سطح آسان قرار دارد.
۱- مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه کلاسیک
بستنی وانیلی | ۲ اسکوپ |
قهوه دم کرده | ۱ پیمانه |
شیر پرچرب | ۲ پیمانه |
پودر کاکائو و خامه فرم گرفته برای تزیین | (اختیاری) |
مرحله اول: ترکیب شیر و قهوه
شیر و قهوه دم کرده را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.
ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا مایع داخل آن به دمای جوش برسد. بعضی افراد برای شیرین کردن این نوشیدنی از کمی شکر یا عسل استفاده میکنند.
- شما میتوانید از انواع قهوه مثل قهوه ساز، فرنچ پرس یا قهوه ترک برای تهیه استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش زالزالک (میوه یا برگ و گل زالزالک)
مرحله دوم: آمادهسازی لیوان برای سرو
لیوانهای مناسبی را برای سرو این نوشیدنی انتخاب کنید.
سپس مایع آماده شده در مرحله قبل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
این مایع نیمه خنک را تا نیمه درون لیوانهای سرو بریزید.
بیشتر بخوانید: روز جهانی قهوه،طرز دم کردن قهوه ترک به روش سنتی
مرحله سوم: افزودن مواد کافه گلاسه
روی هر لیوان، ۱ اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید.
- شما میتوانید کافه گلاسه را با انواع بستنی، مانند بستنی شکلاتی یا فندقی نیز درست کنید.
مرحله چهارم: تزیین و سرو کافه گلاسه
اگر دوست داشتید، روی نوشیدنی را با مقداری پودر کاکائو الک شده یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: بدون فر و همزن یک دسر برای دورهمیها درست کنید
۲- مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه موکا
“““html
مواد لازم برای کافه گلاسه کلاسیک | به مقدار ذکر شده |
شکلات تختهای | ۵۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
مرحله اول: ترکیب شیر، قهوه و پودر کاکائو
برای درست کردن کافه گلاسه، ابتدا شیر، قهوه دم کرده و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید.
این ترکیب را روی حرارت ملایم گرم کنید تا پودر کاکائو خوب حل شود.
بیشتر بخوانید: نکات مهمی که باید قبل از خرید دستگاه اسپرسوساز خانگی بدانید
مرحله دوم: افزودن شکلات تختهای
شکلات تختهای را به روش بن ماری آب کنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید.
کمی هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و سپس حرارت را خاموش کنید.
بیشتر بخوانید: معرفی پاییزیترین کافههای تهران
مرحله سوم: تزیین و سرو کافه گلاسه
در هر لیوان یک اسکوپ بستنی قرار دهید و از ترکیب قبلی روی بستنیها بریزید.
برای زیباتر شدن، میتوانید کمی مغزها یا شکلات رنده شده روی نوشیدنی بپاشید.
۳- مواد لازم جهت تهیه کافه گلاسه کاراملی
مواد لازم برای کافه گلاسه کاراملی | به مقدار ذکر شده |
سس کارامل | به مقدار دلخواه |
مرحله اول: آماده سازی کافه گلاسه کلاسیک
کافه گلاسه کلاسیک را همانطور که در مراحل قبل توضیح داده شد تهیه کنید.
مرحله دوم: افزودن سس کارامل
کمی سس کارامل در ته لیوانهای سرو بریزید.
یک اسکوب بستنی روی سس قرار دهید و از ترکیب کافه گلاسه نیمه خنک روی آن بریزید.
بیشتر بخوانید: راهکاری ساده برای خوشمزهتر شدن قهوه
مرحله سوم: تزیین و سرو کافهگلاسه
برای زیبایی بیشتر میتوانید با کمی سس کارامل اضافی، روی نوشیدنی را تزیین کنید.
امیدواریم که این آموزش مورد توجه علاقهمندان به دنیای زیبای آشپزی قرار بگیرد و شما هم به راحتی این نوشیدنی خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر شما از مواد دیگری برای تهیه این نوشیدنی استفاده میکنید که طعم آن را متفاوت و بهتر میکند، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.