رسپی

روش طبخ ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش طبخ ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی

ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی یک وعده غذایی خوشمزه و سالم است. ماهی سالمون پر از اسیدهای چرب امگا ۳ است و پزشکان آن را به خانم‌های باردار توصیه می‌کنند.

بعضی افراد سالمون را با ماهی قزل آلا اشتباه می‌گیرند. باید گفت که این دو ماهی از یک خانواده هستند، ولی گوشت سالمون صورتی است. همچنین سالمون به دلیل داشتن ویتامین‌های D و E، نسبت به دیگر ماهی‌ها امگا ۳ و پروتئین بیشتری دارد.

دستور تهیه “خوراک ماهی سالمون با عدس”

امگا ۳ برای رشد سیستم عصبی و بینایی جنین ضروری است. بعد از زایمان نیز برای تولید شیر از سینه مهم است. کمبود امگا ۳ می‌تواند خطر افسردگی بعد از زایمان را افزایش دهد. بنابراین برای مادران بسیار مهم است که در دوران بارداری و پس از زایمان، امگا ۳ مصرف کنند.

بدن مادر بعد از زایمان به مواد مغذی نیاز دارد. این مواد همچنین در رشد نوزاد هم مهم هستند. امگا ۳ به ساخت مغز، تشکیل شبکیه چشم و رشد سیستم عصبی جنین کمک می‌کند. علاوه بر این، امگا ۳ بر رشد قلب و تنفس نیز تأثیر دارد.

فولیک اسید موجود در عدس از نقص‌های تولد جلوگیری می‌کند و عدس سرشار از پروتئین است که به رشد ماهیچه‌های جنین کمک می‌کند. فیبر موجود در عدس مانع از بیماری‌های گوارشی می‌شود و به کنترل وزن و کلسترول نیز کمک می‌کند.

روش طبخ ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی

مواد لازم :

عدس: 2/3 پیمانه
روغن زیتون: به مقدار لازم
پیازچه خرد شده: 1/5 پیمانه
سیر له شده: 1 حبه
آب مرغ: 2/5 پیمانه
ساقه کرفس خرد شده: 2 عدد
هویج درشت خرد شده: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپخوری
شاخه آویشن تازه: 3 عدد
جعفری تازه خرد شده: به مقدار لازم
برگ بو خشک شده: 1/2
فیله ماهی سالمون: 4 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
تره خرد شده: 2 قاشق سوپخوری

مراحل پخت :

ابتدا عدس‌ها را در یک قابلمه آب جوش ریخته و 30 دقیقه بجوشانید.

در حینی که عدس‌ها در حال پخته شدن هستند، دو قاشق روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید.

پیازچه‌های خرد شده را در روغن به مدت ده دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند، سپس سیر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بپزید.

روش طبخ ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی (مرحله به مرحله)

آب مرغ، عدس‌ها، کرفس، هویج، رب گوجه، آویشن، جعفری و برگ بو را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود.

در ماهیتابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه به جوش بیاید و عدس‌ها بپزند.

روش طبخ ماهی سالمون با عدس و تره فرنگی

در حینی که مخلوط پخته می‌شود، فر را روی دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) گرم کنید.

دو طرف ماهی سالمون را با روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بپوشانید و در ماهیتابه با حرارت بالا بپزید. سه دقیقه پس از آن که یک طرف قهوه‌ای شد، آن را برگردانید و دو دقیقه دیگر بپزید.

سپس ماهیتابه با ماهی را به داخل فر بگذارید و 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید تا پخته شود.

وقتی که عدس‌ها خوب پخته شدند، برگ بو و شاخه‌های آویشن را خارج کنید و کمی نمک، فلفل سیاه و جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.

حال چند قاشق از مواد را در بشقاب بریزید و ماهی را روی آن قرار دهید. جعفری و تره را روی آن بریزید و داغ سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا