روشی عالی برای تهیه قهوه موکا + روش تزیین و سرو کردن (مرحله به مرحله)

“`html
قهوه موکا – دستور تهیه قهوه موکا خوشمزه
اگر شما هم به قهوه و بهویژه قهوه موکا علاقه دارید، در این مقاله با ما همراه باشید تا یاد بگیرید چطور قهوه موکا خانگی درست کنید. با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه قهوه موکا
مواد لازم برای استفاده از دستگاه اسپرسو
- ۳ قاشق غذاخوری (۲۲ گرم) پودر کاکائو شیرین شده یا ۲ قاشق غذاخوری شربت شکلات (سیروپ)
- ۱۰ تا ۱۲ اونس (۲۹۵ تا ۳۵۵ میلی لیتر) شیر
- ۱۵ گرم پودر اسپرسو
- خامه زده شده یا شکلات ورقه شده برای تزئین
۵ مرحله برای تهیه قهوه موکا
مرحله ۱
شیر و شکلات را اندازه بگیرید. برای درست کردن ۸ اونس (۲۳۶ میلیلیتر) موکا به ۳ قاشق غذاخوری (۲۲ گرم) پودر کاکائو شیرین شده یا ۲ قاشق غذاخوری شربت شکلات نیاز دارید.
شکلات را میتوانید در لیوانی که موکا را در آن سرو میکنید، بریزید یا به همراه شیر در پارچ فلزی مخصوص بخار بریزید.
اگر میخواهید ۸ اونس موکا درست کنید، حدود ۱۰ تا ۱۲ اونس شیر را در پارچ بریزید.
میتوانید شکلات را در یک پارچ کوچک بریزید و شات اسپرسو را به آن اضافه کنید تا بهتر حل شود. این کار به خصوص زمانی که میخواهید موکای یخی درست کنید مفید است.
مرحله ۲
اسپرسو بگیرید: برای درست کردن شات دوبل ۱۶ گرم پودر اسپرسو را در یک پرتافیلتر تمیز بریزید و آن را فشرده کنید تا یکنواخت پخش شود.
پرتافیلتر را در دستگاه اسپرسو قفل کنید و پارچ کوچک را زیر آن قرار دهید. دستگاه را روشن کنید و بگذارید شات بریزد که این کار حدود ۲۰ تا ۲۵ ثانیه طول میکشد.
وزن کردن پودر اسپرسو اهمیت دارد. اگر قهوه کافی نداشته باشید، اسپرسو خیلی سریع فیلتر میشود و طعم خوبی نخواهد داشت.
همیشه دستورالعملهای سازنده را دنبال کنید. اگر قهوه زیادی به پرتافیلتر اضافه کنید، ممکن است دستگاه آسیب ببیند.
مرحله ۳
شیر را بخارپز کنید. قبل از بخارپز کردن شیر، چند ثانیه بخار را روشن کنید تا تمیز شود.
نازل بخار را داخل پارچ شیر قرار دهید و آن را روشن کنید. نازل را در کف پارچ نگه دارید و چند بار به آرامی بالا بیاورید تا کف درست کنید. شیر را بین دمای ۱۴۰ تا ۱۶۰ درجه فارنهایت (۶۰ تا ۷۱ درجه سلسیوس) گرم کنید.
نازل بخار را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید و چند ثانیه به آن اجازه دهید تا آثار شیر را خارج کند.
میتوانید یک دماسنج را به پارچ بزنید یا دستتان را روی پارچ بگذارید. وقتی پارچ آنقدر داغ شد که نمیتوانید دستتان را نگه دارید، آن را بردارید و چند ثانیه دیگر بخارپز کنید.
مرحله ۴
شیر و اسپرسو را با هم مخلوط کنید. اگر شکلات را با شیر در پارچ بخارپز کردهاید، آن را روی شاتهای اسپرسو بریزید.
اگر شکلات را در یک لیوان جداگانه دارید، باید ابتدا آن را با اسپرسو هم بزنید تا حل شود. سپس به آرامی شیر گرم را روی ترکیب قهوه و شکلات بریزید.
میتوانید این ترکیب را هم بزنید یا طرحی زیبا روی آن بریزید. برای طراحی، اسپرسو را در لیوان بریزید و با احتیاط شکلات داغ را روی آن بریزید.
مچ دستتان را جلو و عقب تکان دهید تا یک الگوی زیبایی درست کنید.
مرحله ۵
“““html
روش تزئین و سرو قهوه موکا
بیشتر کافی شاپها روی قهوه موکا، خامه زده شده میگذارند. این کار یک روش ساده برای افزودن کرمی بیشتر و زیبایی به نوشیدنی شماست.
شما همچنین میتوانید از پودر کاکائو شیرین، شربت شکلات یا حتی مارشملوهای کوچک برای تزئین استفاده کنید.
اگر از خامه زده شده استفاده میکنید، یادتان باشد که حدود یک اینچ در بالای لیوان را خالی بگذارید، چون اگر خامه ذوب شود، ممکن است لیوان سرریز شود.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه چند دسر عالی برای مهمانیها و جشن تولدها
دسر گلابی : دستور تهیه دسر کاراملی گلابی با بستنی
دستور تهیه یک دسر لبنانی به نام مهلبیه
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی