سادهترین و کاملترین رسپی شربت زنجبیل خانگی

شربت زنجبیل یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و مفید است که طعم خوبی دارد و خواص درمانی نیز ارائه میدهد. این شربت میتواند انرژی شما را افزایش دهد و در کاهش حالت تهوع به کمکتان بیاید. زنجبیل، این گیاه دارویی، سالهاست که در طب سنتی استفاده میشود. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه شربت زنجبیل خانگی را به صورت مرحله به مرحله با تمام نکات مهم برای تهیه این شربت شرح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه شربت زنجبیل خانگی
برای تهیه شربت زنجبیل، شما نیاز به مواد زیر دارید:
زنجبیل تازه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۴۰۰ گرم |
آب لیمو تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
چوب دارچین | ۱ تکه |
دانه هل | ۲-۳ عدد |
آب | ۱ لیتر |
طرز تهیه شربت زنجبیل خانگی
برای آمادهسازی و تهیه نهایی این شربت حدود ۲۰-۳۰ دقیقه زمان نیاز است.
مواد ذکر شده در این دستور برای ۴ تا ۵ نفر کافی است و به سادگی با ریاضیات میتوانید مقدار مواد را بیشتر کنید و شربت را در حجمهای بیشتری تهیه کنید. درجه سختی تهیه این شربت متوسط است.
بیشتر بخوانید: چطور زنجبیل را خشک کنیم؟ ۳ روش آسان
برای تهیه شربت زنجبیل خانگی طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول: آمادهسازی زنجبیل
بهتر است برای این شربت از زنجبیل تازه استفاده کنید؛ اما اگر در دسترس نبود، زنجبیل خشک هم میتواند مؤثر باشد.
پوست زنجبیل را با چاقو یا پوستگیر بکنید. سپس با رنده، زنجبیل را رنده کنید. برای سرعت بیشتر میتوانید از خردکن یا میکسر استفاده کنید. زنجبیل رنده شده را در قابلمهای مناسب بریزید و به مرحله بعد بروید.
مرحله دوم: تهیه شربت
شکر، آب، چوب دارچین و دانه هل را به قابلمه اضافه کنید. بسته به ذائقه خود، میتوانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید. همه مواد را به آرامی مخلوط کنید. برای تهیه شربت رژیمی، میتوانید عسل را جایگزین شکر کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب آلو خانگی
مرحله سوم: پخت شربت
قابلمه حاوی شربت را بر روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا شکر در آب حل شود. سپس حرارت را کم کنید و به شربت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. هر چه شربت بیشتر روی حرارت بگذرد، غلیظتر خواهد شد.
مرحله چهارم: صاف کردن شربت
پس از غلیظ شدن شربت، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شود. سپس شربت را در یک صافی بریزید تا ناخالصیها جدا شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گلابی؛ خوشمزه و نشاط آور
“`html
مرحله پنجم: افزودن آبلیمو
آب لیموی تازه را به شربت اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا آبلیمو خوب حل شود.
مرحله ششم: انتقال به ظرف نگهدارنده و سرو شربت
شربت خنک شده را در شیشههای مناسب بریزید. درب شیشه را محکم ببندید تا هوایی وارد شیشه نشود و شیشهها را در یخچال نگه دارید.
وقتی میخواهید شربت را سرو کنید، مقداری از آن را در لیوان بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید. سپس هم بزنید و میتوانید با چند تکه یخ سرو کنید. بعضیها این شربت را به صورت داغ و گرم نیز مینوشند.
بیشتر بخوانید: روشهای صحیح پوست گرفتن و رنده کردن زنجبیل
امیدواریم که این دستور آشپزی از مجله آشپزی رضیم برای شما عزیزان که به آشپزی علاقهمند هستید، مفید باشد. میتوانید این شربت خوشمزه و پرفایده را طبق روش گفته شده تهیه کرده و در کنار خانوادهتان میل کنید. اگر شما هم نکاتی برای بهتر کردن طعم شربت زنجبیل دارید، خوشحال میشویم که آنها را در قسمت نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.