رسپی

سالاد ریتا : دستور تهیه تهیه سالاد محبوب هندی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد ریتا یک سالاد خوشمزه هندی

سالاد ریتا یک سالاد خوشمزه و خیلی راحت است که خیلی زود آماده می‌شود. می‌توانید این سالاد را به عنوان پیش غذا سرو کنید. با ما همراه باشید تا دستور تهیه‌اش را بخوانید.

دستور تهیه سالاد ریتا هندی با طعمی عالی

مواد لازم برای تهیه سالاد ریتا

  • ۲۵۰ گرم خیار خرد شده
  • ۱/۵ پیمانه ماست کم چرب
  • یک قاشق سوپ‌خوری گشنیز
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری پودر زیره سبز
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری گرام ماسالا
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر فلفل چیلی

دستور تهیه سالاد ریتا هندی

  1. سالاد ریتا یک سالاد خوشمزه و راحت است که به سرعت آماده می‌شود و می‌توانید آن را به عنوان پیش غذا سرو کنید.
  2. اول، گشنیز را بشویید و خرد کنید.
  3. سپس، خیارها را بشویید، پوست بگیرید و کوچک خرد کنید.
  4. یک ظرف سالاد آماده کنید و خیار و گشنیز را با ماست مخلوط کنید و ادویه‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  5. سالاد را با برگ‌های گشنیز تزیین کنید و کنار غذا سرو کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه سالاد پاستای یونانی با طعمی خاص+ سس پاستا

دستور تهیه سالاد نودل چینی خوشمزه

سالاد انار با کاهو متفاوت و خوشمزه + خواص انار

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا