رسپی

ساندویچ پیتزا، خوشمزه و خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ساندویچ پیتزا، خوشمزه و خانگی

در این مطلب می‌خواهیم به شما عزیزان طرز تهیه ساندویچ پیتزا با نان ساندویچی را آموزش دهیم. این غذا سریع آماده می‌شود و طعم خوبی دارد.

1. طرز تهیه ساندویچ پیتزا با نان تست

مواد لازم:

  • 4 عدد نان تست
  • 1 پیمانه سس گوجه فرنگی
  • 1/2 پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
  • 1/2 فنجان گوشت چرخ کرده
  • 1/4 فنجان قارچ خرد شده
  • 1/4 فنجان فلفل دلمه‌ای خرد شده
  • 1/4 فنجان زیتون خرد شده

طرز تهیه:

فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
نان‌های تست را به دو نیم تقسیم کنید.
یک طرف نان را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.
روی سس، پنیر پیتزا، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه‌ای و زیتون را اضافه کنید.
طرف دیگر نان را روی مواد قرار دهید.
ساندویچ‌ها را به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب و طلایی شود.

2. طرز تهیه ساندویچ پیتزا با نان باگت

مواد لازم:

  • 2 عدد نان باگت
  • 1 پیمانه سس گوجه فرنگی
  • 1 فنجان پنیر پیتزا رنده شده
  • 1/2 فنجان گوشت چرخ کرده
  • 1/4 فنجان قارچ خرد شده
  • 1/4 فنجان فلفل دلمه‌ای خرد شده
  • 1/4 فنجان زیتون خرد شده

ساندویچ پیتزا با نان باگت

طرز تهیه:

فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
نان باگت را از وسط برش بزنید.
یک طرف نان را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.
روی سس، پنیر، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه‌ای و زیتون را اضافه کنید.
طرف دیگر نان را روی مواد قرار دهید.
ساندویچ‌ها را به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب و طلایی شود.

نکات تکمیلی:

می‌توانید از هر نوع نانی که دوست دارید استفاده کنید.
می‌توانید از هر ماده دیگری که می‌خواهید در ساندویچ پیتزا استفاده نمایید.
برای طعم بهتر، پودر سیر، پودر پیاز یا سایر ادویه‌ها را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید.

قبل از خوردن ساندویچ پیتزا، مطمئن شوید که پنیر کاملاً ذوب شده و تمام مواد داخلی به خوبی پخته شده‌اند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا