رسپی

سبزی مخصوص کوفته شامل چه سبزی هایی است ؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سبزی کوفته

سبزی کوفته شامل جعفری، تره، نعنا، ریحان، ترخون و پیازچه است. اگر ریحان نداشتید، می‌توانید از گشنیز استفاده کنید. سبزی کوفته را باید درست در زمان پخت از تره‌بار بخرید تا عطرش بیشتر شود.

جعفری از سبزی های معطر کوفته

جعفری تازه، سرشار از ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم است. همچنین منبع بسیار خوبی از ویتامین A، K و E، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، فولات، آهن و روی می‌باشد.

جعفری همچنین ترکیبات ناپایدار مانند میریستیکین، لیمونن و آلفا توژن دارد. برگ‌های آن حاوی انرژی، کربوهیدرات، چربی و پروتئین هستند.

کالری جعفری: 100 گرم جعفری پخته و خام چقدر کالری دارد؟

تره سبزی مناسب برای کوفته

تره که به عنوان «گندزدا» نیز شناخته می‌شود، سبزی معروفی است که ساقه ندارد و برگ‌هایش دراز و تاخورده است. مصرف تازه آن به بهبود یبوست، ترش کردن غذا و سوء هاضمه، کاهش چاقی و تسکین درد مفاصل و نقرس کمک می‌کند.

۷ خاصیت تره | خوردن تره برای معالجه تمامی عفونت‌ها مفید است.

نعنا از سبزی‌های کوفته

برگ‌های نعناع حاوی بالاترین مقدار آنتی‌اکسیدان نسبت به سایر گیاهان هستند.

روغن نعناع شامل اسیدهای فنولیک، فیتوسترول، ساپونین‌ها، تریترپین‌ها و فلاونوئیدها است. نعناع خاصیت آرامش‌بخش دارد و برای بیماران مبتلا به آسم بسیار مفید است.

خاصیت خوردن نعنا تازه.

ریحان برای طبخ کوفته

ریحان، کمک به هضم غذا می‌کند، رگ‌ها را باز کرده و بوی بدن را خوشبو می‌سازد. همچنین آشفتگی معده را کاهش داده و دردها را تسکین می‌دهد.

ترخون

برگ‌های ترخون حاوی آنتی‌اکسیدانی هستند که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن کمک می‌کند. آنتی‌اکسیدان‌ها بدن شما را از بیماری‌ها محافظت می‌کنند.

سبزی مخصوص کوفته شامل چه سبزی هایی است ؟ (مرحله به مرحله)

به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌ها، برگ‌های ترخون می‌توانند از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کنند.

فواید درمانی سبزی ترخون در طب سنتی.

پیازچه

پیازچه باعث تولید پروتئینی به نام ردپسین می‌شود و ویتامین A زیادی دارد. ردپسین برای جذب نور در شبکیه چشم ضروری است و از کوری شبانه جلوگیری می‌کند.

ویتامین A در پیازچه نیز به محافظت از چشم در برابر آب مروارید و زخم‌های قرنیه کمک می‌کند. مصرف پیازچه نیاز روزانه به ویتامین A را بین ۲٫۶ تا ۳٫۴ درصد برآورده می‌کند که بستگی به جنسیت شما دارد.

دستور تهیه کوفته


دستور تهیه کوفته

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی

  1. گوشت چرخ کرده نیمه چرب 250 گرم
  2. لپه 1 پیمانه
  3. برنج 1/3 پیمانه
  4. تخم مرغ 1 عدد
  5. پیاز 2 عدد
  6. پیازچه خرد شده یا تره خرد شده 1 پیمانه
  7. مرزه تازه خرد شده 1/3 پیمانه
  8. رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  9. زردچوبه 2 قاشق غذاخوری
  10. پودر جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
  11. پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
  12. نمک به میزان لازم

سبزی کوفته

طرز تهیه کوفته تبریزی

برای شروع تهیه کوفته تبریزی، اول لپه را جداگانه بپزید تا خوب نرم شود. سپس برنج را با نیم پیمانه آب و مقداری نمک و زردچوبه روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد و آب آن بخار شود. وقتی آب برنج تبخیر شد، آن را کنار بگذارید تا سرد شود.

بعد از آن، لپه پخته شده را به همراه یک عدد پیاز و گوشت چرخ کرده در همزن بریزید تا با هم ترکیب شوند.

پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، آنها را در یک ظرف بزرگتر بریزید و پیازچه یا تره خرد شده، مرزه خرد شده، تخم مرغ ها، برنج نیمه پز، نمک، فلفل، زردچوبه و جوز هندی رنده شده را به آن اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید.

مواد را آنقدر ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد.

پس از ورز دادن مواد، آنها را کنار بگذارید.

چگونه کوفته تبریزی را از وا رفتن جلوگیری کنیم

وقتی که میخواهید کوفته ها را درست کنید، مواد را یک بار دیگر ورز دهید و به اندازه یک پرتقال از آنها بردارید و به شکل یک گلوله بزرگ در سس بگذارید. دستتان را با آب مرطوب کنید تا کوفته ها به دستتان نچسبد.

سپس درب ظرف را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا کوفته ها در آب سس بجوشند. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید که کوفته ها به مدت 40 دقیقه با حرارت کم بپزند.

به همین سادگی کوفته تبریزی شما آماده می‌شود. فقط دقت کنید بعد از پخت، کوفته‌ها را در آب سس نگه ندارید چون ممکن است وا برود و خراب شود.

طرز تهیه سس کوفته تبریزی

برای تهیه سس کوفته، در یک قابلمه پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا نیمه طلایی شوند. در هنگام تفت دادن پیاز، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا هم خوش‌رنگ‌تر و هم خوش‌طعم‌تر شود.

پس از آن رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس یک پیمانه آب نیز در داخل ظرف بریزید و درب آن را بگذارید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، حرارت زیر ظرف را کم کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
```

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا