رسپی
سس تری یاکی : دستور تهیه سس تری یاکی ژاپنی (مرحله به مرحله)

“`html
نحوه تهیه سس تری یاکی
سس تری یاکی یه سس مشهور ژاپنی هست که در حال حاضر خیلی طرفدار داره و در سراسر دنیا استفاده میشه. این سس در ژاپن بیشتر برای مزهدار کردن مختلف ماهیها به کار میره و در جاهای دیگه برای مرغ و گوشت هم ازش استفاده میشه. بیاید با هم یاد بگیریم چطور درستش کنیم.
سس تری یاکی خوشمزه و عالی
مواد لازم برای تهیه سس تری یاکی
- سس سویا —– ½ پیمانه
- سس ورستر شایر — ¼ پیمانه
- شکر قهوهای — ¼ پیمانه
- سیر ریز خرد شده — 2 قاشق غذاخوری
- زنجبیل ریز خرد شده — 2 قاشق غذاخوری
- پیازچه ریز خرد شده — ¼ پیمانه
- روغن گیاهی —– 2 قاشق غذاخوری
- پرک فلفل چیلی —- کمی
دستور تهیه سس تری یاکی
- تمامی مواد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
- اگر از شکر استفاده میکنید، چند دقیقه هم بزنید تا خوب حل بشه. مواد باید یکدست بشن.
- سس را در یک ظرف بزرگ و کم عمق بریزید.
- تکههای گوشت، مرغ یا ماهی را در سس قرار دهید.
- اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه تا ۳ ساعت گوشت در سس بمونه تا مزهدار بشه.
- سپس طبق دستور آن را طبخ کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه سس هزار جزیره مرحله به مرحله
دستور تهیه سس قارچ با طعمی بینظیر در منزل
دستور تهیه سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه
گردآوری شده مجله رضیم
مریم امینی