رسپی

سوپ رامیون تجربه سوپ ژاپنی خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سوپ رامیون، تجربه‌ای خوشمزه از سوپ ژاپنی

رامیون یکی از غذاهای محبوب در ژاپن است و به خاطر تهیه آسان، در کشورهای دیگر هم طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا خیلی سریع آماده می‌شود و می‌توانید از هر نوع مواد اولیه‌ای که دوست دارید، استفاده کنید. همچنین طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد و تهیه‌اش ساده است. در این مطلب، دستور تهیه سوپ رامیون را به شما آموزش می‌دهیم.

غذاهای کره‌ای و ژاپنی تنوع زیادی دارند و انواع مختلفی از سوپ‌ها نیز وجود دارد، مانند سوپ پنیر و سوپ سیب‌زمینی. سوپ رامیون یکی از آن غذاهایی است که به راحتی و در کمترین زمان تهیه می‌شود. این غذا مناسب زمان‌هایی است که نمی‌خواهید وقت زیادی را برای پخت و پز صرف کنید و می‌خواهید در چند دقیقه یک وعده خوشمزه درست کنید. همچنین می‌توانید از مواد دیگری مثل جعفری تازه هم استفاده کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
نودل ۱ بسته
آب ۲ لیوان
پیازچه ۱ عدد
هویج ۱ عدد
سیر ۲ حبه
کره ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه سوپ رامیون با طعم عالی

برای تهیه سوپ رامیون، ابتدا مواد لازم را آماده کنید. سپس آب را در یک قابلمه یا تابه عمیق بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.
وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم کنید و ادویه نودل را به همراه کره، رب گوجه‌فرنگی و مقداری فلفل به آب اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن مواد، نودل را نیز اضافه کنید.
زمانی که نودل کمی نرم شد، پیازچه و هویج را به صورت خرد شده به قابلمه اضافه کنید.

سوپ رامیون تجربه سوپ ژاپنی

در آخر، ۲ قاشق غذاخوری سس سویا را به سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳ دقیقه بپزد. اکنون سوپ رامیون شما آماده است.
مراقب باشید که سوپ آبکی بماند و خشک نشود.
اگر دوست داشتید، می‌توانید مقداری جعفری تازه یا دیگر سبزیجات مانند گشنیز را هم اضافه کنید.

منبع : آرگا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا