شام امشبت با ما (لیست پیشنهادی دوشنبه ۲۸ خرداد)

“`html
امشب میخواهید چه چیزی برای شام درست کنید؟ آیا به دنبال یک غذای جدید و خاص هستید؟ اگر این سوالات برای شما هم پیش آمده، نگران نباشید! زیرا رضیم بلاگ پیشنهادات متنوع و جذابی برایتان دارد تا انتخاب شام امشبتان راحتتر باشد.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای مختلف برای شام و رسپی آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- خورشت مرغ و آلوچه زنجانی
خورشت مرغ و آلوچه یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایران است که به زنجان نسبت داده میشود. این خورشت با طعم ملس و ظاهری جذاب، طرفداران زیادی دارد و گزینه مناسبی برای شام امشب شماست.
مراحل تهیه خورشت مرغ و آلوچه زنجانی
مراحل تهیه خورشت مرغ و آلوچه زنجانی به این صورت است:
- ابتدا آلوها را تمیز و شسته، سپس چند ساعت در آب خیس کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مقدار کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند.
- پس از آن، تکههای شسته شده مرغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود.
- بعد از آن مقداری فلفل و زعفران به مرغها اضافه کنید و ادامه دهید تا مرغها طلایی و برشته شوند.
- در نهایت، یک پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید، سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و ۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا مرغها پخته شوند.
برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و محبوب، روی لینک رسپی خورشت مرغ و آلوچه زنجانی کلیک کنید.
۲- کباب تابهای (کباب دیگی)
کباب تابهای (یا کباب دیگی) غذایی است که کمتر کسی پیدا میشود عاشقش نباشد. این کباب خوشمزه در ماهیتابه و روی گاز درست میشود.
با استفاده از گوشت چرخکرده گوسفند یا گاو تهیه میشود و میتوانید آن را با گوجههای کبابی، سیبزمینی تنوری و دیگر سبزیجات سرو کنید.
مراحل تهیه کباب تابهای
مراحل تهیه کباب تابهای به این صورت است:
- گوشت را بشویید و چرخ کنید یا از گوشت چرخکرده آماده استفاده کنید.
- پیاز را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. خوب ورز دهید.
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به مخلوط گوشت اضافه کنید و دوباره ورز دهید. در نهایت میتوانید کمی دارچین اضافه کنید که طعم خوبی به کباب میدهد.
- بعد از اینکه کبابها را شکل دادید، شعله گاز را روشن کرده و ماهیتابه را روی آن قرار دهید. حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا کبابها به آرامی بپزند.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی کباب دیگی (کباب تابهای) کلیک کنید.
۳- لازانیای نخود فرنگی
لازانیا یک غذای ایتالیایی محبوب است که امروزه در سفرههای ایرانیها نیز جایگاه خاصی پیدا کرده است. لازانیای نخود فرنگی نیز یکی از خوشمزهترین و متفاوتترین نوعهای آن است که با موادی همچون ورقه لازانیا، شیر، نخود فرنگی و گوشت چرخکرده به راحتی تهیه میشود.
“““html
مراحل تهیه لازانیای نخود فرنگی
مراحل تهیه لازانیای نخود فرنگی به شرح زیر است:
- ابتدا کره را در یک قابلمه ذوب کنید. سپس آرد را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. به آرامی شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا سس شما یکدست و غلیظ شود.
- سپس نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل، جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس سس بشامل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. حالا روغن را در یک تابه گرم کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
- پیازهای خرد شده را در تابه کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. حالا سیر را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی آن برطرف شود.
- حالا گوجه فرنگی رنده شده، رب گوجه فرنگی، آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. شعله را کم کنید و درب تابه را بگذارید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به مخلوط زمان دهید تا با حرارت کم بپزد و غلیظ شود.
- اکنون نخود فرنگی شسته شده را با مقدار کمی آب و نمک درون یک قابلمه کوچک بریزید. قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا نخود فرنگی بپزد. (اگر عجله دارید، میتوانید از نخود فرنگی پخته شده استفاده کنید)
برای ادامه رسپی این غذای محبوب و خوشمزه روی لینک رسپی لازانیای نخود فرنگی کلیک کنید.
۴- بوریتو مرغ
بوریتو مرغ یک ساندویچ بسیار خوشمزه و کامل است که اصالت آن به مکزیک برمیگردد. شما میتوانید این غذا را با نان تورتیلا یا انواع نانهای دیگر مثل پیتا، لواش یا حتی نان خانگی که خودتان درست کردهاید، تهیه کنید.
این ساندویچ محبوب با سینه مرغ یا گوشت قرمز همراه با فلفل دلمه، سیر، پنیر پارمسان، جعفری تازه، برنج و ذرت پخته شده قابل تهیه و سرو است.
مراحل تهیه بوریتو مرغ
مراحل تهیه بوریتو مرغ به روش مکزیکی به شرح زیر است:
- در مرحله اول برنج را تمیز کرده و بشویید. آن را از چند ساعت قبل خیس کنید. پس از خیساندن، باید برنج را با مقداری آب، نمک و روغن به روش کته بپزید. برنج پخته شده را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.
- در مرحله دوم به سراغ ذرت بروید. دانههای ذرت را با مقداری آب در یک قابلمه بریزید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند. پس از پختهشدن، آنها را آبکشی کنید و کنار بگذارید. میتوانید به جای ذرت تازه، از کنسرو ذرت آماده نیز استفاده کنید.
- حالا پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. درون تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آنها طلایی و برشته شود.
- سیر را بشویید و پوست بگیرید و به کمک سیر له کن پوره کنید و به پیازها اضافه کنید. سیرها را هم تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.
برای ادامه رسپی این غذای جذاب و فانتزی مکزیکی روی لینک رسپی بوریتو مرغ کلیک کنید.
۵- ساندویچ بادمجان کبابی
ساندویچ بادمجان کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به خاطر سادگی در تهیه و طعم عالیاش، میتواند گزینه مناسبی برای وعده شام باشد.
“““html
مراحل تهیه ساندویچ بادمجان کبابی
مراحل تهیه ساندویچ بادمجان کبابی به این شکل است:
- ابتدا بادمجانها را خوب بشویید و آنها را به صورت حلقههای ضخیم ۱ تا ۲ سانتیمتری برش بزنید. حلقههای بادمجان را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و کمی نمک روی آنها بپاشید.
- حلقههای بادمجان را با یک سینی یا پارچه بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. برای این ساندویچ، بادمجانهای قلمی یا دلمهای مناسبتر هستند.
- بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجانها را آبکشی کرده و با دستمال کاغذی خشک کنید. یک تابه گریل را روی حرارت متوسط گرم کنید. مقدار کمی روغن زیتون روی هر حلقه بادمجان بمالید.
- بادمجانها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف کباب کنید تا نرم و طلایی شوند. مراقب باشید بادمجانها را بیش از حد کباب نکنید چون سفت و خشک میشوند. بعد از کباب شدن، بادمجانها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. این کار باعث میشود ساندویچ شما چرب نشود.
- گوجهفرنگیها را بشویید و به صورت حلقههای نازک برش بزنید. در یک کاسه کوچک، گوجهفرنگیها را با مقداری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن ترکیب کنید.
برای ادامه این دستور پخت ساده و خوشمزه، روی لینک رسپی ساندویچ بادمجان کبابی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میشود حتماً این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان بگنجانید و از طعمهای بینظیر آنها لذت ببرید.